Zeer goed!

Van bestelling plaatsen tot bezorger voor de deur in precies 20 uur! Zeer snelle levering, top! Wij zijn heel blij met de 2 nieuwe koffers! Wij bevelen koffershop.nl aan en zullen in de toekomst vaker bij hun bestellen!

TOP

zeer snelle service, zeer goede kwaliteit en netjes en veilig ingepakt zeer tevreden klant

Goede koffer. Voldoet prima. Snelle levering

Snelle levering en super mooie koffer

Erg blij mee, snel geleverd en een hele mooie koffer.

Prijs is goed en vlotte afhandeling

geweldige aankoop

heel erg tevreden over mijn aankoop, de kwaliteit en uiterlijk van het product, de snelheid van levering, de prijs, een aanrader!

Goede service en producten.

Trustworth and efficient

I already knew the product I got, so, nothing much to say about it but worth mentioning that the service was flawless, very fast, very efficient and hassle free. Definitely recomend this store!

Mooie kwalitatieve koffer in een hele mooie kleur

Goede communicatie over de levering. Ben heel blij met de koffer. Heb altijd samsonite en was toe aan een nieuwe. De koffer is echt ruim, rijdt supersoepel en voelt goed aan. Ook leuk dat er een ruime keuze is in kleuren. Dit was mijn 1e aankoop bij koffershop maar ben heel tevreden. Ga van de week nog een koffer bestellen!

Ben blij met de koffer.

Genoeg ruimte en door de wieltjes makkelijk mee te nemen. Zeker een aanrader.

Zeer vlot bezorgd.

top

top

Supersservice, alles heel vlot

Duidelijke site, vlotte verhandeling

Goede prijs, snelle bezorging

De koffer is prima, en ben blij met de grote kleurkeuze.

Kwaliteitskoffer!

Een hele mooie stevige koffer en erg ruim. Ik ben blij verrast. Ik wilde geen koffer met rits en deze voldoet precies aan mijn verwachtingen!

Mooie koffer voor goede prijs!

Online mooie koffer aangeschaft van merk Samsonite. Goede site met veel info om de juiste keuze te kunnen maken. En ook nog voor een leuke prijs. Snelle verzending!

Prima en snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Snel verzonden goede service

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling, ook van extra vraag mijnerzijds over bezorgmoment via whatsapp.

zeer goed

Had een verkeerde koffer gekregen en hebben ze onmiddellijk opgelost, de volgende dag had ik de juiste al binnen. Professioneel en netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snel geleverd zeker een aanrader

Snelle correcte levering

De bestelling ging makkelijk en heel snel was de koffer in huis. Prima levering. Zeker aan te raden.

GEWELDIG eindelijk een Topkoffer

Nadat we al 2x een miskoop hebben gedaan 2 x fabrieksfout in cijferslot(vervelend bij de douane)als je hem niet kunt open maken,maar nu met deze samsonite hebben we een degelijke goede koffer gekocht met wel een goed cijferslot dus deze zijn een aanrader om bij koffershop te bestellen

Niet de volgende dag geleverd zoals beloofd

En de gratis weegschaal is ook nergens te vinden. En de leverancier negeerde het afleveren en liet het achter op een afhaalpunt

418 Hoorn B

Alphen aan den rijn 2404 HL