Laden reviews...
504 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, los clientes informan de una entrega rápida y una comunicación clara. El servicio se percibe como profesional y fiable en la mayoría de los casos. Ocasionalmente hay retrasos o problemas de entrega. En conjunto, la experiencia de compra es positiva y muchos clientes repiten.
Goede prijs , snel geleverd en doen wat ze beloven
Jacqueline
Weert
Snel en correct geleverd, mooi assortiment om uit te kiezen. Het enige puntje was dat het een cadeau voor mijn man is en hij het zelf in ontvangst nam en meteen zag wat het was omdat het in de originele verpakking zat. ik laat het een volgende keer afleveren bij een afhaalpunt :).
Corline
Heerde
Ik ben super tevreden. Goede service en snel geleverd.
Querine
Almere
De koffer die ik bij de kofferklep heb gevonden was precies waar ik naar zocht. Niet al te groot, stevig, herkenbaar kleurtje en interesante prijs. Dus snel besteld en kreeg hem ook snel geleverd inclusief het cadeautje dat op de site vermeld werd.
Diego
Zaandam
Het duurde wel relatief lang voor ik mijn koffer had maar het was het waard. Goed kwaliteit koffer en het was de goedkoopste site (andere sites minimaal 10 euro duurder voor dezelfde koffer)en dan ook nog gratis zo'n kofferweeg ding.
Tamara
De hoef
Fijn bedrijf snelle levering
Fleur
Schoonhoven
Mooie Samsonite koffer voor een mooie prijs. Snelle levering en goede communicatie.
Margreeth
Zuidlaren
Mooie koffer van de vertrouwde Samsonite kwaliteit. Snelle levering.
9 June 2026
Ilse
Doetinchem
Nette koffer, snel geleverd
9 June 2026
Arno
Leek
Via de site makkelijk te bestellen, alleen jammer dat voor dezelfde koffers verschillende prijzen gelden voor een andere kleur. Vlotte levering en alles goed verzorgd
8 June 2026
Frans
Veenendaal
Goed geregeld op de website qua aankoop, keurig netjes verzonden, spullen waren ook netjed ingepakt en snel geleverd. Wij zijn tevreden met onze aankoop!
8 June 2026
Marjolein
Maassluis
Drie dagen geleden een Samsonite stripper S'cure 69 cm gekocht die snel en keurig verpakt bij ons thuis is afgeleverd.
7 June 2026
Simon
Numansdorp
Wat een makkelijke website, met een ruime keuze aan prachtige koffers. Super kwaliteit koffer gekocht voor onze zoon die er onwijs blij mee is.
Jolanda
Nijeveen
Een duidelijke en overzichtelijke website , waardoor de bestelling gemakkelijk geplaatst wordt. Goede opvolging van de verzending zodat de klant zijn pakket kan volgen en na 2 dagen stond de koffer voor de deur . Top service.
Ann
België
Snelle levering, gratis weegschaal en de goedkoopste prijs!
Denice
Heemskerk
Bestellen en levering ging zeer snel. Leuke attentie erbij gekregen. Voor herhaling vatbaar
Anouska
Haarlem
Snelle levering, Samsonite koffer voldoet aan verwachting. Top.
EJ
Nieuwerkerk ad IJssel
helemaal blij mee duidelijke site snelle levering
5 June 2026
Ellen
Harderwijk
Bestellen en leveren ok. Maar koffer had duidelijk langere tijd in rook omgeving gestaan. Poos moeten laten luchten voordat deze bruikbaar was. Klantenservice geïnformeerd maar die reageren niet….
Beveelt niet aan
3 June 2026
Hanno
Utrecht
Beste Hanno,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat de koffer bij ontvangst een rookgeur had. Dat is uiteraard niet zoals je een nieuwe koffer zou moeten ontvangen.
Naar aanleiding van je melding hebben wij hierover contact opgenomen met de vervoerder. Helaas zie ik dat dit vervolgens niet meer aan je is teruggekoppeld. Daarvoor onze excuses.
Binnen onze magazijnen en bedrijfsvoertuigen geldt een strikt rookverbod. De koffer heeft ons magazijn dan ook rookvrij verlaten. Daarom gaan wij ervan uit dat de rookgeur tijdens het transport is ontstaan.
We begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest en vinden het jammer dat we je hierover niet eerder hebben geïnformeerd. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Met vriendelijke groet,
Amy - Team Koffershop.nl
Goede prijs voor kwaliteit en snelle bezorging
Aleida
A
Mooi uitziende koffer ben er blij mee
Door
Nijmegen
Simpel te bestellen, goed verpakt en snelle levering. Helemaal goed.
Ellen
Den Haag
Correct en op tijd geleverd
George
Slagharen
correcte afhandeling met een mooie kortings actie
31 May 2026
Peter