Ik was op zoek naar een koffer in een maat die precies tussen de koffers zat die ik al heb. Met de informatie op de site is dat goed gelukt. Daarnaast zijn er mooie aanbiedingen en heb ik een mooie kwaliteit koffer voor een mooie prijs. Ik ben zeer tevreden!
Over de valise ben ik heel tevreden. Maar de service van PostNL niet. Ik was dagen aan het wachten op een mailtje om mijn pakketje op te halen maar niks ontvangen terwijl mijn pakketje gewoon bij de afhaalpunt lag. Spontaan gaan kijken en mijn pakketje stond daar gwn al een dag of 2.
Dank je wel voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over de valise. Het is jammer om te lezen dat de service van PostNL niet naar verwachting was. Het is uiteraard de bedoeling dat je tijdig een bericht ontvangt zodra je pakket klaarligt bij het afhaalpunt. Dat dit in jouw geval niet is gebeurd en je het pakket zelf al ter plaatse hebt aangetroffen, is niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback serieus om dit intern en richting onze logistieke partner te bespreken. Onze excuses voor het ongemak en dank je wel dat je dit met ons deelt. Met vriendelijke groet, Amy - Team koffershop.nl
duidelijke site, goede prijs kwaliteit, snelle levering de samsonite koffer ziet er uit zoals op de site beschreven
Dinsdag 3 koffers besteld in 3 verschillende maten. Woensdagmorgen werden ze al geleverd. Betreft prijs waren deze Samsonite ook de goedkoopste die ik kon vinden. En de kwaliteit van de koffers is natuurlijk helemaal top. Maar van dat merk had ik ook al koffers die 30 jaar zijn meegegaan.
Ordered a large suitcase, it was delivered on time as advertised on the website and all the order tracking and status updates were on point. Order packaging was nice as well (not too much/voluminous cardboard, paper tape on the box).
Volgende dag ontvangen. Supersnel
Hele proces van bestellen verliep zeer vlot en kreeg ook netjes updates. Was met adressering alleen een fout gemaakt en kon koffershop telefonisch niet bereiken. Een mail verstuurd en hier werd heel snel op gereageerd en ook werd de fout kundig opgelost. Zeer tevreden over het gehele proces en service.
Snelle levering en betrouwbaar.
Ik heb 2 koffers besteld en moet er nog 1 krijgen. Geen idee waar die blijft en contact opnemen is ook heel moeilijk. Krijg geeb gehoord op het telefoonnummer die erbij staat om te bellen en geen antwoord op mijn mail die ik stuur. Heel jammer dit!
Dank je wel voor je bericht en het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat het zo is verlopen en dat je moeite had om contact met ons te krijgen. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan, en we begrijpen goed dat dit frustrerend is geweest. We zien dat het probleem inmiddels is opgelost, maar onze excuses dat dit niet soepel en sneller is verlopen. Daarbij willen we wel graag aangeven dat wij op werkdagen bereikbaar zijn en in het weekend gesloten zijn, waardoor het kan zijn dat reacties soms iets later komen dan verwacht. Bedankt voor je feedback, die nemen we mee om onze bereikbaarheid en service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Amy – Team koffershop.nl
Ik had het tijdens Pasen besteld en ik had de koffer zaterdag nodig. Snelle service woensdag binnen gekregen
Netjes binnen gekomen, mooie koffers. Zoals het in de beschrijving stond. Goed ingepakt en snel verzonden. Ik ben zeer tevreden en ga ze over een kleine 3 weken gelijk meenemen op vakantie en testen! Helemaal enthousiast :)
Snel besteld. Snel ontvangen. Product is in prima staat. Dus alles ok.
Zie bovenstaand
Dank je wel voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet had ontvangen. Rondom Pasen kan het door drukte bij de vervoerder voorkomen dat de levertijd met één dag wordt verlengd. We begrijpen dat het vervelend is om daarop te moeten wachten. Dank je wel voor je geduld. Met vriendelijke groet, Amy – Team koffershop.nl
Heel netjes verpakt en snel geleverd.
Snelle levering, erg tevreden
Snelle levering en erg fijne communicatie. Volgende bestel ik hier zeker weer!
Zeer tevreden en aan te bevelen
Contact, levering en product prima!
1 woord, super
Het product dat ik had besteld bleek niet compleet te zijn voor levering. Ik werd onmiddellijk gebeld met de vraag of ik wilde annuleren of toch het product met aanzienlijke korting te ontvangen. Product werd daarna snel geleverd en de korting direct op mijn rekening! Zo kan het dus!
De koffers zijn prachtig, maar de bezorgservice heeft de pakketten in de voortuin achtergelaten, zodat iedereen ze zomaar mee kon nemen! Ik was op het moment van bezorging niet thuis. Ik vind dat absoluut niet netjes; ze hadden zo gestolen kunnen worden!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de koffers. Wat jammer dat de pakketten in de voortuin zijn achtergelaten terwijl je niet thuis was. Dat is niet zoals het hoort en we begrijpen goed dat dit een onprettig en onveilig gevoel kan geven, zeker gezien het risico dat pakketten op die manier kunnen worden meegenomen. We nemen je feedback serieus en melden dit bij de vervoerder ter beoordeling en opvolging. Met vriendelijke groet, Amy – Team koffershop.nl
Mijn nieuwe Samsonite Magnum Eco (Midnight Blue) werd supersnel geleverd tegen een scherpe prijs. Erg blij met deze aankoop, een aanrader!
Donderdags besteld om 1710. (Dus geen verzending dezelfde dag, wat op zich prima is). Dus ik dacht zaterdags komt de koffer. Maar de status bij DPD.bleef maar onveranderd. Op maandag maar eens gebeld hoe/wat. Bleek de koffer vrijdags niet te zijn opgehaald door dpd. (Defecte auto) Kan uiteraard gebeuren. Nu weet ik niet hoeveel pakketjes ze moeten versturen maar een email van jullie kant zelf was wel welkom geweest. (Nu denk je **** mijn koffer van meer dan 200 euro). Overigens is de koffer super mooi en fijn en zijn er blij mee.
Het klopt echt, voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis.
Een kofferset besteld die op de 25e bezorgd zou worden maar sindsdien blijft hangen in het bezorg-traject van DPD. Daar kan koffershop niks aan doen maar ik heb op verschillende dagen gebeld maar er wordt niet opgenomen , , , een mail gestuurd en gisteren de winkel gesproken, die geven aan niks met de internetshop te doen, staat los van elkaar. Bij DPD heb ik nu zelf een case aangemaakt. Heel jammer dat er niet opgenomen wordt of gewoon even een antwoord op mijn mail. Heel onprofessioneel. Spijt dat ik hier mijn koffers heb besteld.
Bedankt voor je review! We vinden het jammer dat je in eerste instantie zo’n onduidelijke en frustrerende ervaring hebt gehad rondom de bezorging en de bereikbaarheid. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit vervelend is geweest, zeker wanneer je graag snel duidelijkheid wilt over je bestelling. Inmiddels hebben we contact met elkaar gehad en is alles naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, Amy – Team koffershop.nl
418 Hoorn B
Alphen aan den rijn 2404 HL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire