Wachtende

Is moeilijk om jullie te beoordelen aangezien ik nog steeds niks ontvangen heb!!

Mooi product

Vlotte levering mooie koffer.

Heel mooie koffer, de wielen rijden perect.

De koffer is perfect. Enige verbeterpunt is de DPD bezorging, die ging direct naar een ophaalpunt i.p.v. ons huis.

Prachtige koffers en een super snelle levering! Kreeg er ook nog een mooie en super handige underseat backpack bij. Ik had nog nooit gehoord van deze site en kwam er per toeval op terecht. En wat een service!

Toch mooi als je krijgt wat je besteld

De website is overzichtelijk en na de bestelling werd de koffer binnen 2 dagen geleverd. Uitstekende service.

betrouwbaar

Ik vind de Service uitstekend. Netjes een melding dat de koffer een paar dagen later komt en de keuze om nog te annuleren. Heb uiteindelijk de koffer in goede orde ontvangen met nog iets extra's ter compensatie. Super service en betrouwbaar

Snel geleverd en precies zoals op de foto

Blij met mijn nieuwe kofferset. Goed verpakt en snel geleverd, top!

Teleurstelling

Afgelopen donderdag heb ik een koffer besteld bij jullie. Op de website staat “vandaag besteld, morgen in huis”, dus omdat ik zondag op reis ging, ging ik ervan uit dat ik de koffer uiterlijk zaterdag zou ontvangen. Helaas is dit niet gebeurd. Na meerdere contactmomenten, onder andere met DPD, kreeg ik te horen dat de levering pas volgende week zou plaatsvinden. In de track & trace stond echter dat de bezorging op zaterdag gepland was, wat voor extra verwarring zorgde. Uiteindelijk ben ik zonder koffer op reis gegaan en heb ik deze dus niet meer nodig. Erg teleurstellend dat de levering niet volgens de belofte is verlopen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Juiste omschrijving van het product en genoeg keuze. Mocht het nodig zijn zou ik weer hier bestellen.

Well priced and quick delivery

Compared to other webshops, Koffershop.nl offered the best price and the fastest delivery. Would recommend.

Nog steeds niet gekregen

Slecht verzenden duurt héél lang en zijn telefonisch niet bereikbaar

Topkwaliteit supersnel geleverd

Mooie sortering kwaliteitskoffers. Snelle levering en goede service!

Beloofd is beloofd

Vlak voor mijn reis heb besloten om toch nieuwe koffers te kopen. Koffer shop beloofde ze de volgende dag te leveren. En ja hoor de volgende ochtend waren ze binnen. Dus ook een compliment aan hun bezorgers.

Ervaring is goed maar er zijn wat verbeterpunten

Koffer besteld via de website. Zag na de bestelling dat ik niet de grootste koffer had besteld. Via een contact formulier en mobielnummer geprobeerd contact te leggen maar geen gehoor. Koffer was snel geleverd. Dat is wel een pluspunt. Koffer die ik besteld had was toch de goede maat. De ander was te groot geweest, dus blij met dat ik hem niet veranderd had. Bereikbaarheid kan stuk beter. Voor de rest tevreden.

Geleverd volgens afspraak

Vol doet aan onze verwachtingen

Top koffer

Top ervaring!prachtige koffer bij jullie besteld,maar heb die natuurlijk zelf uitgezocht.Het is altijd afwachten online.zonder te voelen ruiken enz.Niets te veel gezegt en ik kan hier heerlijk mee op vakantie

Snelle levering!

Super snelle levering! Gratis tas gekregen met mijn aankoop. Hele mooi koffer van top kwaliteit.

Excellent purchase, quick delivery

Purchase of a suitcase American Tourister. Contact with the custormer service and nearly immediate reply. Quick delivery Very satisfied!

Top koffer!

Mijn aangeschafte Samsonite koffer voldoet volledig aan mijn verwachtingspatroon. Heerlijk licht (slechts 4,5 kg), de wieltjes rollen lekker licht. Ow ja, ik had de bestelling na 2 dagen al in huis. Één woord top!

Zeer tevreden!

Reiskoffer na 2 dagen al ontvangen. Zeer snel en zeer goed verpakt.

Heel goed !

Samsonite Koffer voor een goedkope prijs besteld, binnen 2 dagen binnen. Geweldig !

Snelle levering en goed verpakt.

Goede snelle levering, goede kwaliteit

prima product en snelle levering

Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al. Alles perfect gegaan.

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.