Kwaliteitskoffer!

Een hele mooie stevige koffer en erg ruim. Ik ben blij verrast. Ik wilde geen koffer met rits en deze voldoet precies aan mijn verwachtingen!

Mooie koffer voor goede prijs!

Online mooie koffer aangeschaft van merk Samsonite. Goede site met veel info om de juiste keuze te kunnen maken. En ook nog voor een leuke prijs. Snelle verzending!

Prima en snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Snel verzonden goede service

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling, ook van extra vraag mijnerzijds over bezorgmoment via whatsapp.

zeer goed

Had een verkeerde koffer gekregen en hebben ze onmiddellijk opgelost, de volgende dag had ik de juiste al binnen. Professioneel en netjes verpakt.

Goede kwaliteit en snel geleverd zeker een aanrader

Snelle correcte levering

De bestelling ging makkelijk en heel snel was de koffer in huis. Prima levering. Zeker aan te raden.

GEWELDIG eindelijk een Topkoffer

Nadat we al 2x een miskoop hebben gedaan 2 x fabrieksfout in cijferslot(vervelend bij de douane)als je hem niet kunt open maken,maar nu met deze samsonite hebben we een degelijke goede koffer gekocht met wel een goed cijferslot dus deze zijn een aanrader om bij koffershop te bestellen

Niet de volgende dag geleverd zoals beloofd

En de gratis weegschaal is ook nergens te vinden. En de leverancier negeerde het afleveren en liet het achter op een afhaalpunt

Super.

Ik zocht een nieuwe koffer voor op vakantie. Dus via Google kwam ik op de koffershop terecht. En zag daar dat er hoge kortingen op zat, dus meteen besteld. En nu helemaal blij.

Aanrader!

Zeer snelle customerservice en levering!

Prachtig

Heel goede kwaliteit en super fijn erg groot. Ik ben blij met mijn nieuw koffer.

Ruime keuze en snelle levering

Bestellen was eenvoudig en de keuze was reuze. Levering was snel en in ben blij met de kwalitatieve Koffer van samsonite.

Ervaring met bestelling bij deze webshop – niet voor herhaling vatbaar

Ervaring met bestelling bij deze webshop – niet voor herhaling vatbaar Voor onze vakantie hadden we vier koffers nodig. Omdat er een aanbieding liep, besloten we om eerst één koffer te bestellen om te zien hoe betrouwbaar deze (voor ons onbekende) webshop was. De bestelling zelf verliep aanvankelijk goed: de betaling werd correct verwerkt en we ontvingen een bevestiging. Helaas bleek de communicatie met de webshop bijzonder slecht. We hebben meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen via e-mail, WhatsApp en het 06-nummer dat op de website vermeld staat. Op geen van deze manieren kregen we een reactie. Pas nadat het pakket was verzonden, ontvingen we bericht – met het inmiddels bekende excuus: "het is de schuld van de vervoerder", in dit geval DPD. Wat ons opviel, is dat we dag na onze bestelling (die ruim voor 17:00 was geplaatst) een e-mail kregen met de mededeling dat de bestelling verzendklaar stond en of we nog iets wilden toevoegen. Dit wekt de indruk dat de bestelling bewust wordt vastgehouden, in de hoop dat klanten nog extra producten toevoegen. Dit draagt niet bij aan vertrouwen in de werkwijze van deze webshop. Daarnaast bevatten de verzonden e-mails trackingtechnologie van Mailchimp. klanten moeten opassen met geven van gegevens. Deze webshop heeft in feite geen tel nr en geboortedatum nodig dit wordt gerbuikt om een profiel te maken. Er is geen enkel bedrijf dat alles gratis weggeeft dus ook geen data. De koffer is uiteindelijk geleverd en gelukkig zonder gebreken. Maar als er wél iets mis was geweest, was het praktisch onmogelijk geweest om contact op te nemen of service te ontvangen. Dat is wat ons betreft onacceptabel. Conclusie: wij bestellen hier niet meer. Het gebrek aan communicatie, het vage bestelproces en constant spam mailtjes van deze webshop. Ons advies: betaal iets meer bij een bekende, gerenommeerde webshop waar je zeker weet dat je goed geholpen wordt. In dit geval bleek goedkoop helaas duurkoop.

Top service!

Professionele en snelle service. Artikel was niet op voorraad. Al snel werd ik hierover ingelicht en is een alternatief aangeboden.

Zeer slecht bereikbaar! Niet duidelijk qua omruiling

Ik heb zowel een ticket aangemaakt als en mail gestuurd en op allebij of geen antwoord gekregen of niet duidelijk antwoord

Goede mooie koffer en snel geleverd

Een koffer besteld voor iemands verjaardag, aan de late kant maar toch op tijd binnen. 1 Dag levertijd is tegenwoordig uitzonderlijk maar het lukte prima. Goed verpakt en de gewenste koffer zoals op de site staat.

Snel geleverd en goede updates

Goeie snelle bezorging

Grote koffer besteld, kwam na twee dagen al binnen

topkwaliteit

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Het artikel was goed verpakt en van goede kwaliteit. De levering was snel. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Alles in goede orde verlopen.

Top! Makkelijk en op tijd

Ik heb makkelijk kunnen bestellen en koffer kwam op tijd precies zoals weergegeven.

Betrouwbare site met snelle levering.

De site is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken. De site komt afspraak na. Voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis. Het product is zoals op de foto's te zien en omschreven.

Prijs kwaliteit is super!!

Snelle service en heel goed materiaal!! Superblij mee

Hoorn 418 B

2404 HL Alphen aan den rijn

Over Koffershop.nl

Koffershop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van koffers, reistassen, rugzakken en andere reisaccessoires. Het assortiment omvat diverse merken, maten en stijlen, geschikt voor zowel korte als lange reizen. Koffershop.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten, snelle levering en deskundig advies, zodat klanten de perfecte bagageoplossing vinden voor hun reisbehoeften.