Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden Het kostuum is erg snel verzonden en past perfect Het is ook van uitstekende kwaliteit

Beloofd = beloofd

We hadden last minute een outfit nodig. Vrijdag besteld en echt waar (!!!) zaterdag in huis. Echt super!!!

Top verkoper

Snel makkelijk te doorlopen van je aankoop. Ik had verkeerd besteld gemaild . Vrijwel snel edn mail terug. Snelle levering!

top materiaal en snel geleverd

Heb veel spullen bij jullie besteld. Prima materiaal en snelle levering

Jas, goed van pasvorm. Ziet en voelt degelijk. Vrolijke jas in regenboog kleuren met lovertjes.

Sneller dan snel!

Fijne website om in rond te neuzen. En de levering volgens afspraak, geweldig! Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Groetjes

Snelle sevice

Snelle service!

Leuk

Had wel in een iets kleinere doos gekund!

Leuke site, groot assortiment in verschillende opties. Prima service. En ja morgen incluis is ook morgen in huis

Snel en netjes geleverd

Enorme keuze aan maskers. Heel snelle levering en netjes verpakt. Ook goede communicatie via e-mail.

Gemakkelijk en duidelijk.

Het is redelijk eenvoudig om te vinden wat je zoekt op de site en om het te bestellen. Het aanbod wordt duidelijk aangegeven en site werkt goed.

Correcte en snelle levering

Bestelling netjes afgehandeld en alles in perfecte staat. Info over status bestelling was duidelijk.

Heel vlotte aankoop

De bestelling ging heel vlot. Het pakket werd de dag nadien geleverd. Ook de communicatie rond de verzending en levering was zeer duidelijk!

Vlug en goed

Vlugge levering , prijs kwaliteit heel goed

Top kostuum!

Top pak, niet te warm, niet te koud en doet het goed op feestjes

Teleurgesteld

Ik had 3 stukken besteld, waaronder 2 politie jurken en 1 boef pak. De maat komt niet overeen. Mijn 2 jurken waren veel te klein/kort en de stof vind ik kwalitatief niet goed. De levering was wel op tijd! Ik had de bestelling 1 dag later al ontvangen. Spijtig genoeg alles moet terug sturen, behalve de accessoires.

Supersnelle en correcte levering !

Meerdere malen besteld bij deze online winkel. Zeer tevreden en goede service. Ook retourneren kan zonder probleem.

Was wat ik ervan verwachtte.

Is OK

Geweldig pak

Eerste keer dat ik bij een feestwinkel bestel, het zag er netjes uit op de website en voelde me gelijk aangetrokken tot een blauw pak. Deze besteld, kwam binnen op hanger en plastic. Super mooi materiaal en de maat past goed. Ik ben erg tevreden.

uitstekend

Heel gemakkelijke selectie, veel keuze en vlot retourbeleid

Perfect? Heel snel geleverd. Top!’

Heel snelle levering!! Aanbevolen

Lekker snel geleverd en zoals verwacht

Maar is zoals verwacht Artikelen snel geleverd Kleur zoals verwacht

Topaankoop!

2 outfits gekocht voor een feestje en zitten beide heel goed. Wat je te zien krijgt op de foto is ook wat je krijgt. Duidelijke uitleg van welke assecoires er al dan niet bijzitten en welke stof het is. Maten kwamen ook overeen met de maten die wij normaal dragen.

Uitstekende service en Zeer snelle levering.

Komen hun afspraken na.

Super levering

Goede kwaliteit en snelle levering: Mijn zwaard en kleding is op tijd aangekomen en zag er ontzettend mooi uit. Kan ik toch nog leuk verkleed gaan naar mijn broertje zijn verkleed feestje. Jullie hebben mij gered haha!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!