Laden reviews...
2.257 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen dit jaar vooral de snelle levering, betrouwbare service en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit en pasvorm bleven overwegend positief en de prijzen waren concurrerend. De website werkt vlot en het bestelproces verliep duidelijk en eenvoudig. Over het geheel genomen was de ervaring positief en retourneren ging soepel waar nodig.
Ik heb een outfit gekocht! Dit was op het laatste moment dus tijd van leveren was belangrijk. Ook voorraad moet er dan wel zijn anders gaat het niet op tijd zijn. De bestelling was binnen 48 uur op het juiste adres bezorgd. Ook de maat was perfect. kortom aan alle eisen voldaan. Fijn dat dit zo snel geregeld wordt! Geeft veel vertrouwen in het bedrijf!
Frank
Tilburg
Wat een keus. Kwam hier op deze site uit om een leuke outfit te scoren voor een foute party en is dat even goed gelukt. In 1 x de juiste maat en een goeie kwaliteit. Vanavond dit feestje en zal hiermee zeker de show stelen
Melissa
Witmarsum
Erg ruime keuze, goede prijs en snelle levertijd. Alleen de website kan iets gebruiksvriendelijker o.a. qua beperkte zoekfilters.
José
S
Grote keuze, snelle levering.
Sofie Bruneel
lendelede
Leuk kostuum voor het kinderkamp waar ik naar toe ga. Zit goed en ziet er leuk uit.
Levi
Alblasserdam
super leuke items besteld voor een flower power party, ene dag besteld volgende dag in huis, wat een snelle service, top! Volgende feestje kom ik hier zeker weer terug!
Ellen
Rotterdam
Last minute nog een switch gemaakt qua kleding en alles de volgende dag al in huis, super!
Margriet
Hardinxveld Giessendam
's avonds besteld, de volgende dag 's middags al geleverd in België via PostNL. Stevig verpakt in een doos, zodat de hoed in vorm bleef. De kledij zelf, is voldoende kwaliteit als verkleedkleding. Dochter kan tevreden op scoutskamp vertrekken als cowgirl.
Van Geldorp Farid
Oostham
Binnen 24 uur binnen nadat ik een bestelling geplaatst had, mooi hè
A
Emmen
Overzichtelijk en snelle korecte levering
Linda
Haacht
Ik heb een bestelling van iets boven de 30 euro geplaatst, een artikel van 5 euro was ontbrekend. Ik heb een online formulier ingevuld voor deze case, niets meer van gehoord... Ik heb dit ontbrekend artikel dan maar ergens anders gekocht. Het is niet veel maar toch, jammer.
Beveelt niet aan
Fabrice
Menen
Ruim assortiment en snelle levering
Monique
Eerbeek
Prima website en snelle levering.. Als enige tip :Plaats ook een foto van de achterzijde van sommige producten voor de duidelijkheid.
Cor
Tilburg
Duidelijke beschrijving, van de artikelen , kreeg de bestelling zoals beschreven , prijs was de artikelen was betaalbaar
11 July 2026
Yvonne
Zwijndrecht
Supersnelle levering. Product precies zoals geadverteerd. Duidelijke website.
Diana
Soest
Ondanks eenvoudig opgezette website, gebreken met de levering. Verkeerde maat geleverd, telefonisch slecht bereikbaar en wanneer bereikbaar een bandje en wordt het gesprek beëindigd. Per email kwam er wel een snelle en correcte reactie voor de afhandeling, nu de afhandeling afwachten…
Beveelt niet aan
Menno
Reeuwijk
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Dennis Wouters
Reusel
Leuke cowboyhoeden besteld voor de kinderen! Snelle levering en leuke hoeden! Echt een aanrader:)
Tiffany
Capelle aan den IJssel
Ik heb 2 keer in 1 week een bestelling gedaan. Beide keren heb ik het product na 2 dagen gekregen. De informatie rond de aflevering was duidelijk, en goed te volgen. Ik ben zeer tevreden.
Hilly nieuwland
Jubbega
Goede, snelle service en kwalitatief product.
Julie
Damme
Ik ben enorm tevreden over Feestkleding 365. Vlak voor mijn vakantie moest ik nog snel iets bestellen en zag ik dat er stond: “Voor 23:59 besteld, morgen in huis”. Dat bleek helemaal waar te zijn, want de volgende ochtend lag mijn pakketje al voor de deur. Daarnaast werd alles duidelijk en snel per e-mail gecommuniceerd. Super service en betrouwbare levering. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Rosien
Loo
Goede prijs, geleverd conform belofte en artikel zoals verwacht.
8 July 2026
Luuk
Houten
De Venetiaanse Edelvrouw jurk is wonderschoon. Wonderschoon om te zien en een droom om te dragen.
7 July 2026
Jolanda
Nieuw Vennep
Fijne ervaring: Duidelijke website, Snel ontvangen, goed verpakt en de lproductkwaliteit is boven verwachting! Aanrader!
4 July 2026
Christel
Den Haag
Mooi product. Zeer snel geleverd Goede status updates van verzending ed
4 July 2026
Rene Smitshoek
Strijen
NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner!
DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!
Savannahweg 8
3542AW Utrecht