Geweldige service

Ik vond het een geweldige service. Ik heb besteld en de dag er na was het geleverd. Alles was goed ingepakt.

Snelle en goede service

Pakket snel bezorgd, netjes verpakt, artikelen mooi in verhouding met prijs. Aanrader!

Ik krijg wat ik besteld heb

Mooi product. Pasvorm en materiaal prima en op tijd geleverd, kleinkind blij, oma blij.

Ziet er super uit , alleen een beetje te lang.

Ik hoop dat ik er veel succes mee zal hebben.

Zeer snelle levering - Super kwaliteit!!!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling bij Feestkleding 365 voor onze 80's party! De levering was supersnel, wat perfect was omdat ik last minute besloot om onze outfit te bestellen. De kwaliteit van de kleding, accessoires en pruiken is uitstekend. De pruiken waren een echte verrassing – het leek net echt haar! Het gaf onze outfit een authentieke uitstraling en we kregen er veel complimenten over. Alles zat comfortabel en zag er precies uit zoals op de website werd weergegeven. Ik raad Feestkleding 365 zeker aan als je op zoek bent naar een betrouwbare winkel voor feestkleding. Dankzij hen was ons themafeest een groot succes!

Bestelling geleverd zoals het hoort. Prima service

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Helemaal prima

Website is gebruiksvriendelijk, je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. Ruime keuze en goede prijzen. ‘s Avonds besteld en de volgende dag al geleverd.

Heel goede service

Heel snelle en goede service

Uitstekend!

Duidelijke site Snelle levering Uitstekende kwaliteit

Snel en goed geleverd en pasvorm is super

Ik heb diverse spullen gekocht om mijn Dickens pak aan te vullen. Zowel, de blouse, als de staf en de laarshoezen zijn fantastisch, precies passend en prijs is top

Snel, goedkoop

Besteld en de ochtend na mijn bestelling had ik het kostuum al. Snelle en makkelijke website. Alles zéér efficiënt verlopen en duidelijke communicatie rond de levering Bestel dikwijls online en hier verliep alles zoals het moet!

Snelle levering!

Goede maatvoering en prima kwaliteit. Leveringssnelheid, zelfs in deze drukke decembermaand is nog steeds's avonds besteld de volgende dag in huis.

Verzending super snel!!

Gisteravond besteld en vanochtend geleverd! Wow supersnel dit en een geweldige service! Dank jullie wel!

Zeer snelle en goede service

Ik bestelde een roetpiet-kostuum om Sinterklaas te vieren. Het pak was er al in 2 dagen, zeer snel geleverd dus. De kwaliteit van het pak was ook verrassend goed. De enige opmerking die ik heb is dat het pak groene glitters achterlaat op je huis als je het aangedaan hebt. Maar in het algemeen geweldige service!

Eerste keren dat ik hier bestel, maar zeker niet de laatste keer!

Deze site gewoon gevonden via het internet. Had voor onze werknemers 7 zwartepiet-pakjes nodig. Levering op de datum zoals gezegd, zelfs bij niet op voorraad. Goeie kwaliteit, past mooi,… support ook goed bereikbaar. Kortom, een aanrader!

Snel en kwalitatief goed

Ik heb mijn pak last minute besteld en had het snel binnen. De maat van het pak klopte, het zat als gegoten. Ik kreeg veel leuke reacties op het feest.

Topservice

Er zat een vlek in een van mijn binnengekomen kostuums. Dit heb ik bij de website aangegeven en zij kwamen met een goed voorstel. Ik mocht de items gratis retourneren.

Top!!

Mooi assortiment. Snelle levering. Goede prijs. En de service is ook top!

Makkelijk online te bestellen, snelle levering en krijgt wat je besteld

Zoals afgebeeld, maten we l heel klein

Verwacht geen kwaliteitsvolle producten, echt carnaval-achtige kledingstukken en accessoires. De maten kloppen niet met de Europese standaarden, veel kleiner dan verwacht.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Al meerdere malen iets besteld en steeds zeer tevreden . Veel keus goede kwaliteit, steeds snel verzonden en retourneren is ook makkelijk

Het was mijn eerste aankoop bij deze webshop, en ik ben zeer tevreden! Het hele proces, van bestelling tot ontvangst van het product, verliep vlekkeloos en maakte me erg blij. Dit is precies de ervaring die elke webshop zou moeten bieden. Alles was duidelijk, overzichtelijk en volledig, met net dat beetje extra aandacht dat zorgt voor een persoonlijke beleving in plaats van een onpersoonlijk, geautomatiseerd proces.

Super mooi en snel geleverd

Leuke keuze in thema kleding .

Snel geholpen en super netjes ingepakt

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!