erg snel

Ik had mijn bestelling de volgende dag al. Erg snel en heel netjes verpakt.

Last Minute outfit

Wel of geen carnaval... Okay dan toch. Tsja waar haal je zo snel je XXXL outfit... Nou bij Feestkleding365.nl... Besteld en de volgende dag geleverd! echt top!

Snelle verzending!

Last minute bestelling gedaan voor de carnaval en volgende dag al bezorgd!

Goede site waarmee je het gevoel krijgt dat het goed komt met je bestelling.

Mooie site en een snelle levering. Helemaal top

Kleding was vies, moest eerst in de was voordat het gedragen kon worden

Pak past heel goed op maat. Zit heel goed.

Snel en superleuk

Het pakje werd supersnel geleverd en het was perfect op maat en van super kwaliteit!

Duidelijke site met een snelle levering. goede communicatie

Echt een geweldige service top personeel

Ik heb een zeer goede ervaring het bedrijf is top super snel geleverd de volgende dag al ik had vragen ik kon bellen zonder een lange wachttijd de kwaliteit is ook top !!!!

Een vlotte en duidelijke webshop

Prima service. Een vlotte levering en duidelijke communicatie.

Super snelle service! Mooie kwalitatieve kleedjes.

Mijn dochter is er zeer blij mee!

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd! Erg tevreden met deze webwinkel!

Snelle levering, goeie kwaliteit

Het pak was van heel goeie kwaliteit en ik kreeg deze heel snel aangeleverd

Staat duidelijk bij wanneer het geleverd word. Geweldig!

Snel en goed geleverd, blij mee

Aanrader,fijne webshop.

Supersnelle levering!

Bestelling was de volgende dag al geleverd, heel fijn als je dringend iets nodig hebt!

Makkelijk en snel!

Duidelijke website waar je makkelijk nog last minute een bestelling voor je feestkleding kan doen!

Kwaliteitsvol en zeer snel geleverd

Mijn dochter bestelde een verkleedkleed type middeleeuwen voor Carnaval. Het kleed was er op de afgesproken levertijd en de kwaliteit is echt veel hoger dan verkleedkledij uit pakweg een speelgoedwinkel of. Prijs kwaliteit verhouding dus erg in orde.

Last minute besteld volgende dag in huis en nog mooier als verwacht ❤️

Snelle service echter verkeerde kleur

Vrijdag gebeld voor de maat, meteen de dag erop netjes ontvangen. Vriendelijk geholpen. Helaas in de verkeerde kleur mijn artikel ontvangen. Nu telefonisch niet bereikbaar. Wel een contactformulier kunnen invullen. Ik ga er vanuit dat het netjes wordt opgelost en dan krijgen ze er twee sterren bij.

“In die verkleedkleding voelde ik me meteen fantastisch.”

“Toen mijn dochter in die verkleedkleding stapte, voelde het alsof ze even in een magische wereld sprong en het was gewoon fantastisch.”

Fantastisch snelle levering van de bestelde kostuums ruime keuze met goede voorraden

Mijn carnavalskleding werd al een paar dagen voor de verwachte bezorgdatum geleverd en zat heel netjes in plastic en een stevige doos verpakt.

Top kwaliteit mooie stof en mooi kostuum

Snel

Snelle reactie en snelle levering. Eerder dan aangegeven. Top!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!