Heel vlotte service

Heel vlotte service. Snelle correcte levering

Snelle levering en alles correct als omschreven

Prijs kwaliteit dik in orde

Snelle levering Mooi product

Super tevreden.

De site is duidelijk en bied zoveel dat je in 1 keer klaar bent voor je feest. De verzending was super snel en alles was keurig verpakt en met zorg ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geholpen

Artikel was niet op voorraad en kon een datum kiezen tegen wanneer ik dit tenlaatste nodig had en dit was zeker in orde!

Wouwww en hoe snel in huis!!!!

Ik moest mijn jurkje donderdag zeker hebben, want mijn dochter ging een week op ponykamp op vrijdag. Het jurkje zou voor de bonte avond zijn. Ik bestelde veel te laat! Pas op woensdag laat in de middag. Er stond geschreven met 1 dag op het aflevering! Dus ik hopen dat dat echt zo was. Je snapt de post tegenwoordig en alles wat nooit op tijd is. Donderdag ontvang ik een mail. Dat mijn pakket op het afhaalpunt was afgegeven! Jeetje wat snel en jeetje wat een snelle service. Ook echt een super gaaf jurkje trouwens. Blij mee!!!!

Heel snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering,

Correcte en snelle levering

Zeer snelle levering, correcte betaling. Perfect verlopen.

Makkelijke online betaling en snelle levering. Altijd ideaal met track and trace zodat je precies weet wanneer je je bestelling kan verwachten

Blij mee.morgen gebruiken met optreden feestband.

Snelle levering.

uitstekend

Van het bestellen tot en met leveren van de bestelling was uitstekend georganiseerd en op tijd afgeleverd

Goed, goede prijs en snelle levering!

Goed, goede prijs en snelle levering!

Zit perfect, mooi kostuum

De circusdirecteur voor meisjes zit zeer goed. Perfecte maat en ziet er heel mooi uit

Leuke jurk

Volgens maattabel zou ik 44/46 moeten hebben, maar 40/42 past perfect. Heb normaal 38/40

What you see is what you get.

Feestkleding 365 is echt een leuke site met veel aanbod. Wat ik zag op het beeldscherm komt helemaal overeen met wat ik binnen heb gekregen. Mooie kleding en leuke prijs kwaliteit verhouding!Klaar om met mijn perfecte outfit naar het feestje te gaan!

Alles perfect

Snelle levering, geen poespas, alles zoals op het plaatje, alles paste en zag er leuk uit

Heel mooi abba pak gekocht bij jullie. Iedereen vond het mooi

teleurgesteld

Ik moet morgen naar een feest en men had leveringsdatum vandaag gemeld. mijn kledij is echter niet geleverd waardoor ik nu niets heb om morgen aan te doen en het te laat is om nog ergens iets te bestellen. met andere woorden : je kan niet voortgaan op de leveringsdata die gemeld wordt op de website.

Top kleding

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding

Ik heb savonds laad besteld rond 22u30 en de volgende de dag was het al in huis ik bestel vanaf nu alles hier halloween, carnaval, alles wat we nodig zouden hebben voor feestje of voor de kids super content ik raad het jullie ook aan is ook betaalbaar als je via andere site kijkt betaal je rap 10€ meer voor het zelfde

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit , leuke outfit

We dachten bestel maar tijdig want..... maar niets aan de hand, "gewoon" de andere dag geleverd ! In eerste instantie ziet het er allemaal goed uit en past het prima, komend weekend gaan we er een avondje in feesten....

Goede prijs-kwaliteit

Kleding ziet er behoorlijk goed uit, zeker voor de prijs. De service was ook heel goed met snelle levering.

Super snelle levering

Op de site staat heel duidelijk beschreven wanneer een product geleverd kan worden. Ook zie je dat nog terug in het winkelmandje. Zo weet je zeker dat alles wat je besteld op hetzelfde moment geleverd wordt. Ik had ‘s avonds iets bestelt en kon het de volgende dag al bij het pakket punt ophalen! Super. Ook fijn dat ze de mogelijkheid hebben om bij een pakket punt te laten bezorgen. Ik zou zeker nog eens weer hier wat bestellen!

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!