Netjes en snel

Snelle levering duidelijke site

super fast service

ideal to solve last minute parties. Fast and reliable delivery. And great quality product. super happy here!

Leuke piloten onesie

De maat is correct, eerder nipt maar wel mooi zo aanpassend. De mouwen zijn wat aan de korte kant, maar dat zie je ook wel op de foto

Ideale outfit

Mooi op tijd geleverd en past perfect

GEWELDIG

een mooie kwaliteit zoals altijd, tijdig geleverd zoals beloofd.

Betrouwbaar,supersnel en kwaliteit.

Mijn ervaring deel ik graag. Feestkleding 365.nl is een zeer betrouwbare site waar kwaliteit en vriendelijkheid voorop staan en waarbij de levering supersnel verloop. Een aanrader dus..

Alles was aanwezig en het is van hele goeie kwaliteit!!

Alle kleding die ik hier bestel is altijd van goeie kwaliteit en het bedrijf houdt zich aan de leveringstijden!

Super snel verzenden een mooie prijs voor goede kwaliteit.

Super,

Snel geleverd.. duidelijke mails.. & hele goeie kwaliteit precies zoals de foto..

sneller dan snel!

pietenpakje voor mn zoon van 7 besteld , netjes opgemeten , volgende dag al in huis! helaas was het toch te klein maar heb direct groter besteld en ook die was de volgende dag gewoon al in huis! blij kind !

Stipt en correct

Aangenaam verrast over het 24h leveringsbeleid: de artikels die aangekondigd staan op de site als ‘s anderendaags beschikbaar worden daadwerkelijk de volgende dag geleverd.

Snelle service en blije kleinzoon

Pietenpakje gekocht voor mijn kleinzoon. Had deze snel nodig voor school. Goed materiaal en snelle service. Bedankt

Zeer goede service en heel correct

Alles was top!!!

Ligt aan het bedrijf daie bezorgd

Ik heb mijn.pakket niet gekregen Maar dat ligt niet aan jullie maar de post die het gebracht heeft

Mooi en kwaliteitsvol uitgebreid assortiment

Op zoek gaan naar verkleedkledij bij 1 leverancier voor een grote groep is niet evident. Gelukkig kan dat wel bij Feestkleding365! Alles in 1 keer gevonden, mooie groepskorting gekregen en alles naar wens. 1 adres: Feestkleding365 !

Redelijk goed product

Voor het bedoelde gebruik (een eenmalig feest) is het een goed en niet te duur product. Snel geleverd.

Top product en snelle levering

Top producten zoals beschreven op de duidelijke website en ook een snelle levering.. SUPER

Goede prijs en snelle levering

Plezierig shoppen naar leuke producten die ook snel in huis zijn.

Bestelling geplaatst en volgende dag netjes afgeleverd ! Wat een topklasse van service . Ook een retour sturen is snel en zonder enige obstructies ! Sterk aan te raden voor al Uw feestmateriaal , kostuums …

Snel en correct geleverd

Was mijn eerste bestelling hier en er volgen er nog zondag besteld maandag geleverd TOP!!!

Ik vond het erg fijn dat mijn pakketje inplaats van dinsdag (verwachte dag) al op maandag aankwam waardoor ik het gelijk kan uit proberen.

Besteld e gekregen dag nadien , goede kwaliteit, zeer tevreden

Kleine prijs voor indrukwekkende presentatie

Exact wat ik zocht

Duidelijke service met een heldere webpagina.

Een overzichtelijke webpagina die duidelijk is over de beschikbaarheid van artikelen en de waarschijnlijke levertijd. Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt. Artikel beschrijving is volledig, maar door de lappen tekst soms wat onoverzichtelijk.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!