Geweldig pak en netjes verpakt

Prachtige kleding. ,en een dag eerder geleverd. Geweldig

Beste kleren ooit

Ik ben nog nooit ergens zo blij mee geweest

Helemaal top

Snelle levering, goede kwaliteit en de website is overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk. Prima!!

Alles zeer soepel verlopen en snel geleverd

Netjes verpakt in 1 doos. Alles soepel verlopen.

Sneller geleverd dan aangegeven

Mooi op tijd geleverd en outfit zeker naar wens! Top!

Alles perfekt

Das Kostüm ist so, wie auf der Seite beschrieben. Der Versand erfolgte sehr zügig. Vielen Dank!

Slechte kwaliteit pakken

Slecht kwaliteit pakken want pak was veel ste groot en zat geen model in

Snelle levering. Kunt bestelling goed volgen

Super tevreden

Super snelle levering en de pakken zijn top ik beveel jullie bij iedereen aan die een verkleed pak zoeken

Het artikel dat ik heb besteld paste mijn zoontje helaas niet, maar de kwaliteit van het artikel was echt top. Wat voor mij echt het grootste pluspunt was, is de ongelooflijk snelle levering: ’s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Dat is pas service, complimenten!

Perfect!

Komt overeen met de foto en past goed. Ik ben 187cm en heb de maat L

Kunnen belofte morgen in huis niet waarmaken

Besteld met de belofte vandaag besteld morgen in huis is niet gelukt , zo jammer dat ik er echt op rekende , mijn kleinkind moeten ontgoochelen, voor mij deze website nooit meer

Voldoet perfect aan de verwachtingen

Bestelling is perfect zoals beschreven icm een snelle levering in goede verpakking

Kleinzoon super blij

Het politiepakje is prachtig. Kleinzoon super fier naar carnaval op school. Het is wel een heel licht stofje dus gewone kleding onderaan doen.

Alles netjes thuisgeleverd gekregen. 1 item was later dan gepland bij hen in stock, maar ze stuurden dan wel een berichtje met de vraag wat je verder wilde doen: wachten op het item, item annuleren, volledige bestelling annuleren etc. Bij mij was het niet dringend en heb de bestelling laten doorgaan. Een weekje later werd het al geleverd.

Tevreden klant

Alles tijdig geleverd en in stevige verpakking. Jammer dat de opblaasbare borsten langs 1 kant er gaatje in zit. Maar dat neem ik erbij, is niet de moeite om terug te sturen. Verder ook tevreden over de betaalbare artikelen.

Zeer netjes. Helaas was het pakje niet van de kwaliteit die ik had verwacht. Dit ligt niet aan de winkel; dat is nu eenmaal de kwaliteit van zo’n kostuum. Ik krijg binnen zeer korte tijd mijn geld terug en werd goed geïnformeerd. Dat vind ik zeer netjes en geeft vertrouwen om nogmaals te bestellen. Complimenten.

Geweldige service

Ik was een beetje laat om een outfit voor de Jongens te bestellen. Wat een geluk dat ik hier snel een bestelling kon plaatsen. Volgende dag in huis, ik was nog steeds een beetje bang want wij wonen in België. Maar wat een feestje: om 11uur in de ochtend hadden we het pakket al binnen. Ook de prijzen vallen reuze mee! Ik had voor 60€ echt 2 super knappe Vikings! Zij hebben genoten van carnaval op school, en zijn nu al 3 dagen aan het verder spelen met hun kostuum. Top!

Er zat een scheur in het kostuum :(

Het kostuum zelf was mooi maar op de rug van het kostuum zat een scheur… ik kon het niet terug sturen want ik had het de dag nadien al nodig. Bij mijn vorige aankopen was wel altijd alles al inorde. Zeker geen aanval naar de winkel toe want alles is altijd netjes optijd geleverd.

Perfekt

Super schnelle Lieferung, man bekommt was man bestellt

Prima aankoop met supersnelle levering

Artikel op zaterdag besteld . Ik zag een arabier-pak: gewaad en doek.. helemaal compleet. Alhoewel we niks nodig hadden, toch besteld en op dinsdag al binnen. En wat n goede keuze! Mensen complimenteerden ons ermee!! En dat voor een hele goede nette prijs

Heel goed geholpen

Erg duur voor de kwaliteit wat he krijgt

Meer dan 50€ voor een pak wat niet veel voorsteld,

Sehr schöne und gute Kleidung

Der Mantel, Umhang, hat seinen ersten Einsatz sehr gut überstanden und ich bin sehr zufrieden mit dem Artikel

Supersnelle levering

Super snelle levering. Pakket was dag erna al in huis. Mooie kwaliteit. Deftig ingepakt. En de maten kloppen perfect.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!