Snel en efficiënt

Een vlotte service. Het bestelde pakket werd, zoals beloofd, binnen de 24 uur geleverd. De bestelde kledij was ook van goede kwaliteit. Absoluut een aanrader voor de last minute beslissers onder ons.

Groot aanbod en snelle service

We hebben een nieuwjaarsreceptie met thema 1001 nachten en vonden het fantastisch om zoveel keuze te hebben op jullie website. We hebben bij sommige outfits vooral goed gelachen! Niet altijd voldoende foto's van hoe een outfit er volledig uitziet en de prijzen gaan ook alle kanten uit. Sommige zijn goedkoop en andere dan weer een veel hogere prijsklasse. Maar voor elk wat wils en ook met snelle levering!

Foto is wat misleidend

Ik bestelde een samoeraivlecht. Op de foto staat een man met vlecht en baardje, dat verwachtte ik ook. Helaas kreeg ik enkel de vlecht. Er staat (ben op de site gaan kijken) wel dan het pakket 'vlecht' bevat, maar ben van mening dat de foto toch misleidend is. Voor de rest: oké.

Snel geleverd en kleding is erg leuk

Veel keus, mooie prijs en snel geleverd. Bij een artikel dat niet direct leverbaar was kreeg ik de optie aangeboden om de uiterste leverdatum op te geven of de aankoop te annuleren. Dit is erg fijn!

Mooi kerstoverhemd

Mooi kerstoverhemd. Goede maat. Bezorging keurig op tijd. Was niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit.

Prijs komt overeen met de kwaliteit

Zeker aan te bevelen voor een eenmalige uitspatting gaat het langer mee heb je voorzichtig gedaan of had je geluk. Goed product voor wat he er voor hebt betaald

Eerste ervaring en dat is super

Snelle levering en doen wat je verwacht

Prima snel wel duur

Prima, mooi, Maar twee maskers voor 28 euro Is wel veel. Ik had haast. Dus toch gedaan. Groet Yvonne

Altijd leuke feestkleding te vinden

Heb al meerdere keren besteld bij feestkleding. Snelle levering en goede kwaliteit kleding.

Super mooi

Super mooie outfit en super snelle levering naar belgie, dag na bestelling al geleverd kwaliteit is super goed beter dan bij andere, zeker een aanrader deze shop, de volgende bestelling staat al klaar dan kunnen we in stijl naar facts gent in april!

Een fantastisch pak

Snel en goede service en goede kwaliteit !!!

Kleine stress, maar in orde gekomen

Bij aankoop werd de belofte gedaan dat het product op 19 december zou geleverd worden. Dit was belangrijk aangezien het om een kerstcadeau ging. Daarna kreeg ik mail dat ze deze belofte niet konden waarmaken omdat er een vertraging was. Ik kon aanduiden wanneer ik het ten allerlaatste diende te ontvangen. Dat was goed zo kon ik ook gewoon weigeren. Ik duidde de 24ste aan en ik ontving het pakket op de 24ste

Heel correct - top service en product!

What you see is what you get. Het product komt volledig overeen met de beschrijving en de foto's. Daarnaast werd het super snel en zoals beloofd geleverd. Heel tevreden dus!

Duidelijke site, veel keuze, goede maat. Goede en snelle bezorging. Fijn een bedrijf dat doet wat het beloofd

Goede service en leuke spulletjes

Snel geleverd !

Helemaal top, mooie kwaliteit én heel snel geleverd! Zoontje zal dolblij zijn met zijn powerranger-pak!!

Snel geleverd en product zoals omschreven

Ondanks de drukte rond kerst, pakket snel geleverd, precies zoals aangegeven. Leuke pakken voor een goede prijs, fijn dat de beschreven maatvoering precies klopt. Helemaal blij mee.

Supersnel en helemaal in orde!

Ik bestelde het dinsdag om 14:00 en het was de volgende dag om 12:00 binnen. Bizar snel! En het pakketje was verder helemaal in orde :)

Wij hebben nog niks ontvangen

Volgens de mail die we kregen zou ons pakket geleverd zijn maar wij hebben niks ontvangen. Er worden ook mails naar mijn dochter gestuurd. Dat email adres hebben we nooit doorgegeven. Gelieve dit recht te zetten. Ons emailadres is [email protected]

Veel betere service dan de vorige keer

Vorig jaar hebben mijn vrienden en ik hier ook besteld en helaas verliep dat niet helemaal soepel. Wij hadden een verkeerde maat besteld en dit wilde wij omruilen, maar dat was niet mogelijk. Na twijfel toch opnieuw besteld en dit keer ging het veel beter. Bedankt daarvoor

Hele mooie vleugels en supersnel bezorgd (binnen een dag)

Super snel geleverd

In de avond laat besteld. Dag erna einde van mee middag al in huis. Helemaal super geregeld

Super ervaring!

Ik had snel een jasje nodig en binnen 24 uur hebben ze het jasje geleverd! Super blij en op tijd dus top!

Ik ga met dit kostuum een geweldige avond beleven. Heerlijk fout. Ook de jurk van mijn vrouw past prima in dit plaatje. Bedankt

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!