Supersnelle verzending en goede service.

Vlot zoeken op de website en snelle verzending. Aan te raden!

Alles zoals verwacht

Snelle levering en alles zoals verwacht

Uitstekende service en vlotte levering

Goede prijs/kwaliteit

Goede kleding en attributen

Zeer tevreden over mijn eerste aankoop! Goed materiaal (zeker voor feestkleding!). Ook de kwaliteit van de attributen was goed. Gert van Lunteren / Harderwijk

Matig

Tandjes werkten niet en haasoortjes waren snel platgewaaid door de wint neusje met tandjes werkte prima. Wel snelle verzending.

Snel bezorgd

Precies wat ik nodig had

Top!!!!

Super snelle levering en goede prijs kwaliteit !!!!!!!

Snel, netjes en precies wat ik nodig had

Ik had Iets leuks nodig voor verkleed/40 jaar feestje en is gelukt

Perfecte levering en product.

Alles volgens plan verlopen.

Alles netjes op tijd geleverd Op naar eventueel een volgende aankoop

Goede ervaring

Snelle levering, veel keuze!

Helemaal prima

Snelle levering en maat kwam overeen met beschrijving

Correct en snel

Makkelijk bestellen, betalen en een snelle levering.

Magnifiek

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, overzichtelijke site Via de website kon ik direct de gewenste producten vinden en ook bijpassende producten waren direct zichtbaar, dat scheelt weer een hoop zoekwerk. Hiernaast savonds besteld en de volgende dag al meteen in huis ofwel nog sneller dan de verwachte levertijd!! Tot slot zijn is het materiaal goed van kwaliteit. Ofwel zo wil je graag shoppen!

Catsuit besteld., dag later al in huis. Maten kloppen met wat op de site staat. Past perfect, en prima kwaliteit.

Super snelle levering

Op het laatste moment voor feestje iets besteld in de hoop dat het idd de volgende dag geleverd zou worden. En gelukkig was dit het geval. Bestellen gaat makkelijk en snel. Dus zeer tevreden

Super service

Ik had nog snel wat verkleedkleding voor mijn zoon nodig, maandag besteld woensdag in huis. Ruim op tijd voor het weekend. Jullie waren ook het goedkoopste dus helemaal top.

Snelle levering en product exact zoals omschrijving

Brilliant

Onverwacht. Voor de eerste keer op deze website besteld. Alles kwam op tijd aan. Het product komt overeen met de foto. Uitstekende service en prijzen. Ik raad het iedereen aan, want het is veel gemakkelijker om gewoon deze website te bezoeken en alles te kiezen wat je nodig hebt dan heel België rond te lopen om het te zoeken. Het enige is dat ik de winkel zou aanraden om meer producten voor cosplayers aan te bieden — met verwijzingen naar anime, andere tekenfilms, films en series.

Ruim aanbod aan producten en snelle levering

Ik had op korte termijn verkleedkleding nodig. Er was een ruilaanbod en per product is er aangegeven of het op korte termijn geleverd kon worden. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik toch nog op tijd mijn outfit binnen had!

Ik ben ontzettend positief verrast door de zeer snelle levering!

Dat komt niet meer zo vaak voor, dat de service zo snel en gericht is, je voelt je echt Koning. Dank!

Doet wat het belooft

De website is duidelijk en overzichtelijk. Artikelen komen overeen met de website. En netjes de volgende dag al in huis.

V'voor herhaling vatbaar

Top en snelle service. Zeer content!

Geweldig in roze

Snel geleverd en erg leuke pakjes! Wel even een broekje onder, wat sinds stof, maar voor dit geld echt prima. Meer mijn eigen idee dat het nodig is. Wij kunnen nu goed meedoen aan de alleskunner bij ons in het dorp! Heel blij mee.

Supersnel

Amai, zo snel geleverd! Binnen de 24 uur in huis

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!