Goed gedaan

Helaas kwam pakket een dag later dan in eerste instantie beloofd. Maar dit werd prettig en goed aangegeven

Ik vond de handlings kosten belachelijk

Zo wordt een artikel 30% duurder

Snelle en correcte service.

Makkelijke site, snelle levering!

Moest feestkleding voor personeelsfeest in december regelen, had enigszins haast. Dat was niet nodig, aangezien alles de volgende dag werd bezorgd. Betaalbaar en maten kloppen, dus kom maar op met het personeelsdeest ;-)

Veel keus, Wij waren erg laat met bestellen. Maar de volgende dag meteen in huis.

Snelle levering! Gemakkelijk retourneren! Goede service!

super

komen afspraken prima na. ook optijd geleverd

perfecte levering

Super snel geleverd Heel degelijk materiaal

Perfecte service

Perfecte service en goede kwaliteit !

Het ziet er mooi uit en heeft een goede pasvorm.

Het was een geslaagde Halloween.

Zeer tevreden over 364 Feestkleding: kwalitatieve kostuums, supersnelle levering een echte aanrader!

Zeer tevreden over 364 Feestkleding! De kostuums zijn altijd tiptop in orde en van uitstekende kwaliteit. De levering verloopt telkens ontzettend snel — echt een pluspunt. Ik kan 364 Feestkleding zeker aanraden aan anderen. We geven zelfs de voorkeur aan deze webshop boven onze eigen feestwinkel in de streek (en dat is nochtans de grootste van België). Kortom: kwaliteit, service en snelheid in één pakket!

top service

DE zoon meld dat er morgenavond een oktoberfest feestje doorgaat en dat hij daar verkleed naartoe wil. Om 21h nog vlug een kostuum besteld en de volgende dag om 10h geleverd waanzin! Maar de zoon content natuurlijk

Levering sneller dan aangegeven. Dus prima sercive!!!!

Super snel verzonden en netjes verpakt!

Heel tevreden met de kleding en attributen

mooi spul

goed spul snel geleverd en niet duur

Razendsnelle bezorging

Ik had last minute nog een verkleedpak nodig voor een halloweenfeest die ik de dag na mijn bestelling had. Binnen 12 uur lag kwakkie de eend al op de deurmat. Pak zat goed en de service geweldig

Is goed

Is op tijd geleverd

Kleding valt klein, maar wel heel leuk@

Was in orde

Ondanks beperkte beschikbaarheid, producten toch snel geleverd!

Mijn bestelling kon in een hele korte tijd bezorgd worden. Duidelijke communicatie via website en contact met de klantenservice.

De pakken waren goed verpakt en werden op dezelfde dag bezorgd als was beloofd. Heel erg bedankt !

Precies wat ik verwacht

Precies wat ik verwacht, duidelijke website, snel geleverd en prijs conform andere aanbieders.

Super snel en mooie kwaliteit

Super snel geleverd. Als heel duidelijk en mooie kwaliteit

Top! Uitstekende service

Alles vlot besteld via de website. Product correct omschreven en op 2 dagen geleverd in België.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!