Filtre

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Fijne ervaring

Alles kwam snel en netjes binnen. De maat klopte en het zit ook fijn.

Prima carnavalskleding

Product zoals verwacht prima pasvorm en snelle levering. Heel tevreden

Snelle levering en tevreden over product

Carnaval s kleding snel geleverd en past perfect Zeer tevreden

Snelle levering zodat ik kon feesten

Mijn pakket werd snel afgehandeld en geleverd. Heel fijn, want ik had het artikel last minute besteld voor een feest. Het kwam op tijd, zodat ik kon feesten. Fijn!

Top geregeld!

Savons besteld,volgende dag bezorgd! Keurig verpakt.

Heel blij

Mijn dochter is heel blij met haar feestoutfit.

Houden zich aan hun afspraak

Duidelijk , maar moet ook iets retouren en heb daar nog geen ervaring mee, vaak vind ik dat een lastiger verhaal, dus ben benieuwd. Het bestellen ging echt snel en duidelijk en keurig op de hoogte gehouden , keurig op tijd geleverd , niets meer te wensen

Snelle levering, goede communicatie over de levering

Snelle levering, goede communicatie over de levering

Prima service er stond vermeld vandaag voor 21 uur besteld morgen in huis en dat was ook zo. Jullie komen jullie belofte na.

Super levering

Mijn grote bestelling is ontzettend snel verzonden ook in de drukke carnavalsperiode!

Topwinkel

Zeer vlotte levering! 's Avonds besteld, de dag erop al geleverd. Duidelijke website, gemakkelijk bestelling en betaling geregeld.

Altijd snel geleverd en de kledij zelf stelt nooit teleur!

Prima ervaring

Duidelijke website. Artikel vlot en correct geleverd.

Goed geregeld

Duidelijke communicatie Snelle levering

Ik had mijn pakket de dag na de bestelling in huis.

Betrouwbaar en een super snelle levering

Wij waren zelf een beetje laat om een goed carnavalskostuum te kopen in een winkel. En zijn wij beland op jullie site. Gelukkig waren er nog vele kostuums op voorraad. Foto's zijn duidelijk en de prijzen zijn goed. Wij zullen zeker nog bij jullie kostuums gaan kopen.

Goed, snel geleverd, prima kwaliteit

Kleding past goed. Goede kwaliteit. Snel geleverd

Zeer tevreden!

Snel geleverd, allemaal inorde! Altijd content hier, al veel gekocht voor carnaval op school e.d. :-)

Snel en duidelijk

Ik bestel en vandaag en het pakket komt gisteren aan. Zeer tevreden over retour en bestel snelheid Product was ook prima alleen was die mij te groot.

Beste site voor feestkleding

Ruime keuze, snelle bezorging en de maten kom overeen met wat er op het label staat

Een tevreden dochter!

Mijn dochter was zeer tevreden met haar verkleedpak. Heel snelle levering! Ik ben ook wel blij dat we een maatje groter hebben genomen.

Snelle levering/goede kwalitei

Zeer snelle levering en product is precies zoals op afbeelding ! Erg blij mee!

Top service en enorm snelle verzending.

Heb een mooi feest kostuum gekocht voor de carnaval, bevalt mij enorm goed.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW