Filtre

Heel snel geleverd

Snelle levering en prachtig kostuum

Woensdag besteld en donderdag vroeg in de middag al geleverd. Mooi verpakt en goede kwaliteit. Wij kunnen met een gerust hart de carnaval beginnen dankzij feestkleding365.nl! Alaaf!

Veel keuze, duidelijke maattabel, vlotte levering, goed verpakt

Vlotte en correcte aankoop.

Website is zeer gebruiksvriendelijk. Vlotte online aankoop. Alles netjes geleverd.

Goeie kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Perfecte service

Zeer vlot besteld en geleverd

Goede service, maar wel een gat in mijn pak

Alles ging echt heel goed, alleen toen ik de verpakking open maakte zit er een klein gaatje in mijn pak. Natuurlijk is dit geen ramp want daar hebben we een naaimachine voor.

Super leuk

Mijn kinderen vinden de banaan en de schildpad zo geweldig. Goede prijs kwaliteit., snel geleverd. Top service

Vlotte eerlijke service

Eerlijk bedrijf, snelle reactie op onze vraag. Snelle levering,♥️

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering, veel keuze. Netjes ingepakt. En goede kwaliteit

Zeer vlot

Kostuum was makkelijk te vinden op de website, eens gekocht de dag er na al bericht van de koerier dat zij het kwamen leveren. Beter kan toch niet!

Snelle levering product goed

Snel en perfect geleverd

100% tevreden van aankoop

Zeer slecht

Slecht van knwaliteit absoluut geen aanrader... Mijn zoon is 7 jaar en 128 besteld zoals al zijn andere kleren... Kostuum 128 zelfs zonder kleren past hij niet in zijn broek... En broek is veel te kort... 3/4 de broek precies... Absoluut niet kopen... Als je toch koopt koop zeker 1 maat groter

Snelle service!

Ruim aanbod en heel snel geleverd. Mooi verpakt. Goede kwaliteit voor deze prijs. Aanrader!

Ten eerste supersnel bezorgd! En het pak zag er zingoed uit! Netjes verpakt. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug!

Super snel alles naar wens

Snel, kwaliteit zoals is beloofd

Goede webwinkel, duidelijk en snel geleverd. Artikel voldeed aan de verwachting.

Persoonlijke service

Ik heb een aantal artikels nodig voor een theatervoorstelling en ik heb overal op het internet naar de juiste kledij gezocht. Alles wat ik nodig had, kon ik vinden bij Feestkledij365. Er was wat communicatie ook nodig en ik heb altijd dezelfde dag een antwoord gekregen, met de nodige info en links. Een unieke, persoonlijke ervaring met een fantastische service!

Super leuke feestartikelen

Snel geleverd. Super leuke oorbellen, jaren 90 pak maat klopt. En snorren, alles voor weinig geld. Mijn dochter wordt 40 jaar en we hebben een feest terug in de tijd, zo leuk!!

Zeer correcte en snelle levering!

Snelle levering en Overzichtelijke site

Fijne web winkel, prima website duidelijke foto’s en omschrijving en snelle levering.

Heel fijn, snelle levering, goede maten erbij omschreven. Het voldoet aan mijn verwachting

Goede service en nette verzending

Keurig overal de maatvoering bij en binnen korte termijn al in huis. Super!

Dochter vindt het een super leuk pakje, dus dochter tevreden, ik ook tevreden, snelle verzending

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW