Filtre

Zeer snel geleverd

22:45 besteld en in de middag al in huis super service!

Gemakkelijk besteld en alles in orde

Ik kon alles gemakkelijk vinden en heb alles goed ontvangen in degelijke staat.

Gewoon fantastische webwinkel

Alles besteld in de webwinkel en dag erna al perfect ontvangen. Super tevreden over alles zeker een aanrader voor iedereen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn jurkje werd enorm snel geleverd, en is van goede kwaliteit. Pasvorm is zoals op de site beschreven. En ondanks de drukte die er zeker is rond deze tijd was hij de volgende dag al binnen.

Snel geleverd en mooi product

Fantastisch, zal zeker weer bij jullie bestellen

Veel keuze en niet te duur. Levering dik op tijd!! Ik bestel hier nog

Helemaal top!!!!

Makkelijk uitgezocht, alles mooi bij elkaar gesorteerd in categorieën!!! Een zeer overzichtelijke webshop!!!! Bestelling geplaatst en de dag erna in huis. Ontvangen artikelen komen goed overeen met de foto's op de webshop. Ik ben super blij!!!!

Top website!

Snel geleverd! en goede kwaliteit.

Goed en snel

Snel in huis

Super te gek luipaard pak, in goede kwaliteit

Een heel mooi product besteld. Kwalitatief goed, pasvorm is prima en ziet er uit zoals op de website. Verder een snelle levering/ verzending! Helemaal top. Ik ben zeer tevreden en overweeg zeker hier nogmaals iets te bestellen!!

Goede services!

De bestelling gelijk de dag erna binnen gekregen na het besteld te hebben! Zeer snelle services en goede kwaliteit van de outfits!!

Snellr levering

Leuk pak. Mijn zoon is er helemaal blij mee

Goeie website

De website ziet er goed uit snelle bezorging en mooie verpakking

Supersnelle levering, helemaal top

Hele fijne site en supersnelle levering

Helemaal top!

Mijn ervaring is helemaal top! Duidelijke site, en super snelle levering! Ik raad ze zeker aan voor leuke gekke kleding voor jong en oud!!

Snel binnen goede kwaliteit

Goede service, snel bezorgd

Handige site en na het bestellen binnen een dag besteld

Goede en snelle levering

Product is goed en erg snel geleverd heel erg fijn!

Nog niet gepast maar ziet er kwalitatief uit dikke stof mooie vorm echt tevreden ,bedankt

Snel geleverd, kleding ziet er goed uit.

Goede kwaliteit, zo op het eerste oog. Moet natuurlijk nog gedragen en gewassen. Maar razendsnel geleverd. Een zending moeten retourneren vanwege te klein, zelf in Utrecht afgegeven. Snel en vlot retour geregeld. Aardig personeel. Als ik weer iets nodig heb voor feesten of partijen is dit mijn adres!

Supersnel en accuraat

Carnavalskleding besteld, supersnelle levering en snelle communicatie.

Geweldige ervaring.

Mijn pakket was super snel verstuurd...Fijne behandeling.

Top !

Snelle levering, snelle communicatie bij defect artikel ( bril miste een neusvleugel)en binnen 3dagen geld terug met excuses. Dus Top winkel. !!!

Supertevreden!

Ik heb mijn bestelling geplaatst op zaterdagnamiddag en het pakje is geleverd op dinsdagmorgen. Dit zoals de firma vooraf had voorspeld. De artikelen zijn werkelijk zoals op de foto. Ik ben een super tevreden klant en zal in de toekomst nog bij jullie bestellen. Ik zeg het door !

Producten zoals beschreven, snelle levering. Duidelijke website. Levertijden zoals op website vermeld kloppen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW