Filtre

Het gaat zoals men beloofd, daar gaat het om.

Keurig en snel Geleverd

Heel fijn dat de bestelling snel en netjes geleverd is !

Prachtige carnavalskleding snel en keurig verpakt bezorgd

Voor onze vriendengroep carnavalskleding besteld (10 pakken).Alles keurig geleverd op een kledinghanger ingepakt in plastic, en verpakt in een grote doos zodat alles kreukvrij is aangekomen. Correspondentie via de mail was duidelijk. Erg blij mee!!!!!

Slecht

Ik had een bestelling gedaan die is een hele tijd niet aangekomen. Er werd een onderzoek gedaan maar ik kreeg geen feedback terug behalve dat ik het maar weer opnieuw moest bestellen maar nu zit ik wel 2 x met de kosten.

Mooi, bestel een maat groter

Valt klein uit. Ik heb maat m en ik heb 40-42 besteld. Moet wel wat aangepast worden maar voor de rest zit het goed en goede kwaliteit

Snel en kwaliteit

Snelle levering, pakjes zijn van goede kwaliteit en goed verpakt. Fijne duidelijke website en snel reactie via de mail.

Mooie kostuums en super snelle levering.

De kostuums zien er mooi en degelijk uit, het is zeker prijs-kwaliteit. Ook de levering was heel snel, binnen 2 werkdagen hadden we de kostuums in huis.

Zeer goede ervaringen

Iets leuks uitgekozen op de website en zo als er stond gelijk de volgende dag in huis.

Zeer goede service

Bestelling 1 dag later al gekregen. Netjes

super snel geleverd

maat klopt precies en super snel geleverd

Op tijd bezorgt, zat goed

accessoires waren echt top! Broek veelste groot bij heupen en buik

Ik had een paar accessoires gekocht, ik vind het heel fijn dat je zo veel keuze hebt. Alles was dan ook precies zoals ik verwacht had. Ook had ik een zwarte hippie broek besteld, alleen was die echt veelste groot bij buik en heupen vandaar dat ik het 3,5 sterren geef

Top product

Outfit valt groot, kleiner maatje als je normale kleding is het advies

De perfecte carnavalswinkel !!!

Snelle en correcte levering

Je krijgt wat je besteld en snelle levering

Prima service en een snelle levering tegen een goede prijs

De prijs is prima. Goedkoper dan op sommige andere websites zoals Bol.com. De kwaliteit is, zoals de meeste carnavalskostuums best ok. De levering was super snel Erg tevreden met mijn geleverde carnavalskostuum !

Snelle levering , goede kwaliteit kostuums

Binnen 24 uur werden de kostuums besteld , de maten kloppen wat vaak niet zo is . De pakken zijn van goede kwaliteit en kunnen zo dus meerdere rondes mee . Al met al TOP

Snel geleverd en juiste maat

Goede spullen geleverd

Snelle vlotte service

Artikel is zoals beschreven

Heel correcte beschrijving en prima levering ga zeker opnieuw bestellen

Snelle levering en top kwaliteit

Ik heb nu twee keer hier besteld, één keer voor Oktoberfest en één keer voor carnaval. Beide keren waren de bestellingen binnen een dag bezorgd. De kleding is van echt goede kwaliteit, geen goedkope stofjes die na één keer dragen al kapot gaan. Daarbij kloppen de maattabellen ook echt goed. Zeer tevreden en een nieuwe vaste klant er bij!

Top levering

Snelle levering (binnen 1 dag) en kleding is als op de foto

Mooi kostuum, vlotte levering

Zie boven

Ondermaats

Kleedje was gewoon stuk. Heb het moeten terug in elkaar zetten voor het eerste gebruik.

Snelle levering en goed ingepakt.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW