Filtre

Top Qualität

Super schnelle Lieferung, für den Preis sehr gute Qualität und einfache Bestellweise... gerne jederzeit wieder

Gerne wieder

Sehr umfangreiches Sortiment Freundlicher Kontakt bei Rückfragen Leider Probleme mit der Zustellung, warte noch auf abschließende Info, wie dpd zur Beschwerde Stellung bezieht

Top Qualität zum Guten Preis

Bin sehr zufrieden alles toll gelaufen gerne wieder

Top, jederzeit wieder

Schnelle Lieferung. Produkt entspricht der Beschreibung.

Villinger Kostüm auf hohem Niveau

Das Kostüm ist hervorragend verarbeitet. Die Applikation aus Leder und Fell wirken echt. Größe passt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Optimaler Service mit Gruppen Rabatt .

Ich war überrascht das es einen Gruppen bzw Mengen Rabatt bei der Bestellung gegeben hat . Positiv überrascht .

Preis-Leistzng gut

Ist hübsch und passt auch gut.

Sehr schnelle Lieferung

Der Shop hat eine gute Auswahl. Bestellvorgang war einfach, Rechnung per PayPal einfach und unkompliziert. Das genannte Lieferdatum wurde sogar unterschritten. Alles einwandfrei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Auswahl, schnelle Lieferung, 5 Sterne.

Der Shop hat eine riesige Auswahl, da wird jeder fündig. Viele Größen auf Lager. Einfacher Bestellvorgang und super schnelle Lieferung. Der Shop ist absolut super und sehr zu empfehlen.

Hele fijne ervaring!

Goede en snelle service, ik zou er zo weer bestellen!!!

Zit prima, trekt strak in de zij. Ben benieuwd hoe het gaat zijn met carnaval!

Zeer tevreden over het product

Precies wat ik er van verwacht had!!

Perfect tenue!

Binnen no time in huis! Voldoet volledig aan mijn verwachtingen, super!!

Aanrader

Fijne site met heel veel keuze in feestkleding. Goede en snelle service. Nog geen uur naar het plaatsen van de bestelling werd deze al verzonden.

Goed maat oke

Zeer vlug geleverd

Geweldige winkel en dienstverlening!!

Wat een super fijne website om op rond te neuzen! Zo veel leuke artikelen voor mooie prijzen en snelle verzending met goede verpakkingen, zodat het onderweg niet stuk zal gaan! Het enige wat nog beter zou kunnen is een favoriete/verlanglijstje toevoegen, zodat we makkelijk artikelen terug kunnen vinden :) 10/10 zou het aanbevelen aan alle carnavals vierders en cosplayers!

Snelle levering en makkelijk bestellen

Op de website kan je makkelijk de bestelling plaatsen. De maten komen goed over een. Het betalen ging simpel, en de bestelling was erg snel geleverd. Super gedaan

Overzichtelijke site en snel geleverd

Mijn dochter heeft via jullie overzichtelijke site een prachtig politiepakje uitgezocht. Ze heeft nu al veel plezier met het politiepak. Dit gaat dus helemaal goed komen met de carnaval.

Snelle levering, goede prijs

Voor komend carnaval een outfit besteld in 2 maten ivm twijfel over de maat, was volgende dag thuis. Het niet passend pak retour gestuurd en 2 dagen later geld al op mijn rekening!

Supersnelle levertijd!

Naast een supersnelle levering, tevens gekregen wat we besteld hadden. Ondertussen kleding gewassen, materiaal blijft super mooi!

Het liep prima

Zo besteld, zo gekregen

Super snelle levering

Besteld en volgende dag in huis. De kwaliteit is wat je verwacht van verkleedkleding.

Snelle bezorging!

Leuk sneeuwvrouw outfit gekocht! De afmetingen stonden helder aangegeven, dus in 1x de goede maat.

Super snelle levering

's avonds rond 20.00 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur al in huis. Keurig netjes verpakt.

Goede service, helaas van Post.nl minder

Goede service, helaas van Post.nl minder