Filtre

Makkelijk besteld,zeer snel geleverd! Top produkt voor zeer scherpe prijs!

Top geregeld

Top, bestelling geplaatst via duidelijke webshop en geleverd op de dag zoals beloofd. Pakket te volgen via track en trace.

Mooi en snel geleverd!

Mooi pak, valt goed op maat Snel geleverd

Goede service ieder aante raden

Goede service iedereen aan te raden

Snel geleverd, product zoals omschreven

Jasje snel ontvangen. Super mooi verpakt in kleding hoes. Jasje valt groot normaal draag ik 40/42. Nu heb ik 36/38 gekocht en past. Maar dit wist ik al had eerder ook al de zilver kleurige besteld. Toppie

Goede bezorging, geen Neon

De bezorging is allemaal vlot verlopen. En was bij mijn product een vraag gesteld of het neon kleding is, daarom was geantwoord dat het neon zou zijn, maar het lichtte helemaal niet op. Dat vond ik erg jammer. Voor de rest een prima jurkje voor een fout feest.

Het product was er snel en goed aangekomen zoals het hoort met een juiste track en tracé en info

Kwaliteit prijs verhouding is oke

Snelle levering, heel fijn

Goede en snelle service

Goede en snelle service

zeer snelle service

zeer snelle service en zeer flexibel inndeverder afhandeling

Zeer tevreden over kledij en levering

De bestelde kledij is zeer snel geleverd geweest. (Staat ook duidelijk overal bij hoe snel de levering er kan zijn). Kledij is van goeie kwaliteit! Tevreden naar een feestje vertrokken.

Geweldige spullen

Ik ben enorm blij met alle artikelen die ik heb ontvangen.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Snel en juiste maat: aanrader!

Matentabel gebruikt en die is absoluut accuraat! Outfit snel en correct ontvangen

Hele snelle levering. Mooi pak. Prima communicatie.

Snel en goed

Snel en goed spul

Uitmuntend

Leuke en snel geleverde pakken die je altijd leuk laten staan op een feestje

Er is veel verschillend aanbod, er is voor iedereen wel iets! Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende dag was het al in huis!

Vlot en snel

Overzichtelijke website, gemakkelijk om te bestellen. Snelle bezorging. Vriendelijke en snelle service na verkoop.

Super schneller Versand!

Wie der Titel es schon verrät. Ein super schneller Versand. Paypal-Zahlung möglich und so gesehen kein Risiko für beide Partein. Die Rücksendung erfolgte auch Problemlos :) Sehr gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

aanrader

snelle levering - ik had een probleem met mijn artikel, maar dat werd snel en efficïent opgelost

gemakkelijk besteld en zeer snelle levering

Nog snel op zoek naar kledij voor Carnaval. De procedure voor bestelling is klaar en duidelijk en de levering was zelfs binnen de 24 uur. De kledij voldoet ook aan mijn wensen.

Super leuke webshop

De webshop voor alle feestjes, verkleedkleding en accessoires/decoratie. Als je het hier niet vindt, vind je het nergens.

Correcte prijs en levering

Pakketje de dag ervoor besteld, de dag erna geleverd. Geen enkele opmerking over het product, aanrader voor iedereen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW