Filtre

Snelle levering, maar veel te kort

Product was snel geleverd en voldeed qua uiterlijk aan het plaatje. Helaas was het bij aantrekken de lengte van een shirt en niet van jurk... Ik raad dan ook ten zeerste aan 1 of 2 maten groter te nemen!

Duidelijke site, snelle levering. Top!!

Ik vind het een uitgebreide maar overzichtelijke site. De stappen om iets te bestellen zijn vanzelfsprekend. Ik had mijn pakje erg snel binnen. Helemaal top.

Super snel geleverd

Alles heel snel geleverd en zag er goed uit.

Snelle service. Duidelijke beschrijving op de website

Vlotte en gemakkelijke service met breed assortiment.

De bestelde artiekels waren de volgende dag al ter plaatse. Netjes verpakt en niet beschadigd ofzo. Dus een heel vlotte service. 1 artikel is niet goed van maat dus hoop daar ook zo snelle afhandeling.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

19.00 uur besteld en de volgende dag geleverd

Waarmaken wat jullie beloven daar hou ik van

Vlotte service

Na bestelling, zeer vlotte service, datum van levering klopt perfect, maten komen overeen met de maattabel.

Goedkoop

Relatief snelle levering (+- 3 werkdagen), goedkoop, bijna volledig perfect, op een klein gaatje in het kostuum na.

Snel en super communicatie

Pakket werd snel geleverd, pak is van super kwaliteit. En mooie prijs. Echt goedkoop

Top, hele snelle levering

Super snelle bezorging

Heel mooi en prima carnavalskostuum. Precies zo als op de website en ook de pasvorm is perfect!

Vlotte service

Heel duidelijke website, makkelijk te bestellen. Heel snelle levering.

S'avonds 2x carnavalspakken besteld voor de kinderen. De volgende dag met zorg geleverd. De kinderen zijn heel blij met hun gekozen carnavalskledij en kijken alvast heel erg uit tot ze het mogen dragen naar school. Goede prijs kwaliteit en een top service! We hebben al meerdere malen besteld en zullen dit nog doen!

Prima ervaring

Product in no time in huis. Goed gedaan!

Oorspronkelijk leek er een lange levertijd te zitten aan de bestelde producten, echter was de bestelling eerder geleverd dan verwacht.

Snelle, vlotte levering.

Product volledig zoals omschreven en snel geleverd.

Carnavalspak besteld, en na een paar dagen was hij in huis. Het was ook nog goed verpakt, en na het openen was het pak nog in goede staat. En de kosten vielen ook mee. Alles zag er goed uit, en het paste goed.

Super snel, professioneel en juist zoals het is op de foto! Echt content!

Goed!

Pakket was na amper 12 uur geleverd?!! Prima kostuum, blij mee!

Goede ervaringen

Steeds snelle en vlotte levering. De bestelde producten voldoen steeds aan de tentoongestelde producten uit de webshop.

Supersnel

Snel Vriendelijke leverancier Ook direct antw via whattsapp

Kleding was beloofde tijd binnen

Netjes verpakt, korte wachttijd tot die binnen is.

Snelle levering, top product

Zeer snel geleverd en de kwaliteit van dit clownspak is top. Zeker tot de volgende keer.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW