Filtre

Goeie kwaliteit pak

De levertijd stond op de website 8 dagen, maar had het pakje binnen 2 dagen ontvangen :). Het jammeren is wel dat dit niet inclusief de baard was.

prima kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Super snelle bezorging.

Aangezien ik al gemaild heb met zowel Mark als Shirley IVM mijn aankoop waar iets misgegaan is met wat in de winkelmand en op de pakbon staat waardoor ik veel te veel heb betaald voor mijn item(moest er 2 zijn), toch een heel correcte antwoord gekregen op mijn vragen, daarvoor dank. De aftersales doen heel goed hun werk om alles geduldig te verklaren.

Goede klantenservice, leuke kleding

Een order wijzigingen was geen probleem. De kleding was snel verstuurd en leuk!

Perfectly on time

This winkle has variety of product and most of the product is delivered in 24 hours. Perfect place to buy the party outfits for all age groups.

Uitstekend goede service!

We moesten ons verkleden , vinden geen wat dag erna levert online! Jullie wel! Uitsteken goede service met goede kwaliteit. Zien we niet meer dikwijls. Petje af!

Besteld en volgend dag geleverd. Ook nog netjes op een hangertje en goed verpakt.

Mooi kostuum

Mooie jurk van een goede kwaliteit. Maat valt ook goed. Het kostuum kan voor meerdere thema's ingezet worden. Levering was snel en communicatie was duidelijk.

Ik was naar het muziekfeest van het jaar en kreeg zoveel complimenten over het jasje..het thema was goud en glitter dus precies de juiste keuze gemaakt bij feestkleding. Een dag van te voren besteld en het kwam ook zoals beloofd op tijd . Bedankt hiervoor.

Subliem! Nog mooier dan ik verwacht had :-)

Mega tevreden over m’n aankoop! Zal een spetterend eindejaarsfeestje worden! Dankjewel!

Levering, retour en website top. Kwaliteit pak niet naar wens.

Ik had een prima ervaring met feestkleding365 als het gaat om gebruiksgemak van de website, bestellen en retour. Echter voldeed het pak niet aan mijn wensen. Dat kan uiteraard gebeuren. Volgende keer beter!

Snelle levering, kleed valt groter dan verwacht

Goede kwaliteit en snelle levering.

Mijn aankoop was identiek zoals in de beschrijving vermeld stond. Goede kwaliteit & snelle service.

Het was een snelle service en goed verzorgd pakketje binnen gekregen ik ben er blij om

Heel prettig gewinkeld

Feestkleding365.nl is een fijne leverancier van goede producten. Snelle levering, en toen ik terugbracht naar de distributeur wat aan producten bij nadere beschouwing niet viel, was de ontvangst ter plekke sympathiek en vlot.

Een aanrader betreft carnavalskleding

Netjes bezorgd, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Leuke kleding voor een nette prijs.

Goede service, snel geleverd

Op tijd, netjes verpakt, super!!!

Ik ben heel tevreden met feestkleding 365. Alles is goed geregeld.

Snelle levering komt overeen met afbeelding website

Bestelling is zoals omschreven en afgebeeld op de website. Ook de maat komt overeen en beide zie je wel eens anders wanneer je verkleedkleding besteld. Bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Prima assortiment en snelle levering

Een outfit besteld voor het kerstfeest van de zaak. Natuurlijk is het materiaal zelf aan de dunne kant, daar is de prijs ook naar. Maar van een afstandje ziet het er erg leuk uit en na en na een paar drankjes boeit dat toch niet meer :). En het was de volgende dag al bezorgd.

service was heel goed

alles was in orde

Bestellen ging makkelijk. Verzending was top volgende dag al in huis. Kleding na verwachting. Uitstekend

Goeie glitters

Staat wat ver open en de glitters vind je overal maar wel een blouse met een hoog shiny gehalte

Super snelle levering helaas paste het niet alles terug gestuurd en weer snel ons geld terug gestort gekregen

Goede prijs kwaliteit

Op tijd geleverd zoals bevestigd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW