Filtre

Snel en goed

Ik had stress omdat ik een verkleed feestje had maar de winkels waar ik was geweest hadden niet hetgeen waar ik op hoopte. Vervolgens even deze website bekeken en hadden precies wat ik wilde. De dag daarna, de dag waarop het feest was, was het al binnen. Echt top !

Toffe outfits, snelle levering !

Een super vlotte / snelle levering van een super toffe outfit!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Wij als chiro Velzeke kunnen nu weer een aantal jaar voort met dank aan feestkleding365. De kostuums werden binnen 1 dag geleverd, zonder problemen. Kostuums zijn van zeer degelijke kwaliteit en zorgen zo voor een ultieme ervaring voor onze leden!

Hele gemakkelijke site om te bestellen. 's avonds besteld en de andere dag was dit al geleverd. Er was iets fout gelopen met 1 stuk in mijn pakket, maar dit werd ook onmiddellijk opgelost.

Top snel geleverd en juist.

Feestkleding365 levert snel plus alles staat duidelijk op de website. Daarnaast is het retour proces makkelijk en duidelijk beschreven op de website.

Snelle levering en goede verpakking!

Ik had snel een pieten pakje voor me zoon nodig, het bestel process was duidelijk en ik waardeerde de mogelijkheid om te kunnen kiezen tussen PostNL en DHL. Levering was zoals beloofd en mijn bestelling was goed verpakt.

Zeer tevreden van alles!

Snelle levering Goeie service Materiaal naar prijsklasse

Fantastisch pak op tijd bezorgd.

De lederhosen was prima in staat bij een op tijd aangekomen bezorging.

Mooi volledig betaalbaar kostuum

Een mooi volledig kostuum voor een betaalbare prijs. Zeer snelle levering.

Top mooi op tijd geleverd

Voldoet aan verwachting. We gaan eea inzetten voor een spooktocht

Supersnelle levering

Feestbloes voldoet volledig aan verwachting. Levering was supersnel en keurig verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar bij volgende themafeest.

Alles verliep soepel

Ik had geen enkel probleem en dat is wat je wilt als je iets besteld. Heb dus niks om te vertellen en dat is positief!

Prima ervaring snelle bezorging

Een prima rrvaring snelle bezorging en duidelijk wanner het werd bezorgd

Geweldige service

Mijn pakje werd heel verzorgd geleverd, Heel tevreden

Super service

Ik Had last minute nog wat accessoires nodig. Deze besteld en super te vreden!

Goed en snel

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces. Snel geleverd.

Ich war sehr zufrieden.

Der Internetauftritt ist ausgezeichnet. Meine Erwartungen bezüglich des Services wurden im vollsten Umfang erfüllt. Ich würde jederzeit wieder bei Euch bestellen und empfehle Euch gern weiter!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring en makkelijk retour

Ik had een ding besteld wat toch niet beviel maar het kon zonder problemen retour

Schnelle Lieferung

Gute Qualität für kleines Geld

Zuverlässig/schnell/unkompliziert

Tolle Auswahl an Kostümen. Bezahlung über PayPal und die Lieferung war innerhalb von 3 Tagen da :-)

Bis jetzt alles bestens

Kostüme für Männer da große Größen und schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

smiddags besteld volgende ochtend binnen

goede ervaring en goede service!

Een van de items die ik had besteld was niet meer op voorraad, gelukkig kreeg ik snel een mail waarin genoeg aangeboden opties stonden zodat ik alsnog op tijd mij kostuum binnen zou hebben. ik heb uiteindelijk een vervangend item kunnen kiezen en deze was diezelfde dag nog verzonden! items bevielen natuurlijk ook goed.

heel goede ervaring

Mijn verkleedkleedjes snel aangekregen. De maten kwamen goed overeen en vond het heel goed van kwaliteit tegen deze mooie prijzen. Zal zeker terugkomen !!!

Alles netjes op tijd geleverd aan een schappelijke prijs. Enigste minpuntje is dat ik ook een hoedje had besteld en deze zat gewoon mee in een plasticzakje verpakt en deze was bij levering helemaal platgedrukt en vandaar dus ook helemaal uit model geraakt zodanig dat ik er uiteindelijk geen gebruik kan van maken. Lijkt me beter dat jullie zulke kwetsbare items toch beter in een doosje zouden versturen!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW