Filtre

Prettig en makkelijk

Ik ben tevreden.

Goede en vlotte service. Niks op aan te merken.

Snelle levering en goeie service

Ik was op zoek naar een outfit voor een foute bingo, ik heb een pak gezien en kon zo alle attributen erbij bestellen, dit vond ik erg fijn!

Prima webwinkel

Product besteld en na 3 dagen keurig netjes geleverd zoals afgesproken.

Kledij in orde, ontvangen zoals het eruit ziet, snelle levering. Hebben al meerdere dingen besteld en steeds dezelfde service. Dank je wel.

Net jurkje

Je krijgt waar voor je geld. Niet heel netjes afgewerkt bij de randen. Maar prima voor 2 a 3 x dragen

Klantvriendelijk en hulpzaam, ruim assortiment plus snelle levering

Snelle respons, duidelijke mail die je op de hoogte houdt van je bestelling en je levering. Makkelijke site waar je duidelijk doorheen gaat. Makkelijker betaal mogelijkheden. Veel keus uit het assortiment.. Aan te raden site !! Sportieve groet Herma Radewalt

Top ervaring

Bestellen via de site ging makkelijk, na de bestelling goed op de hoogte gehouden door mails, zowel van feestkleding365 en van DHL. Netjes op tijd bezorgd en een prima prijs.

Fantastisch!

Super mooie kwaliteit! Mooie pasvorm en goede prijs/kwaliteit!! Wij hebben er veel plezier van!

Ruime keuze, snel geleverd

Zoals de titel al aangeeft. Veel keuze en na bestelling de volgende dag al de items ontvangen.

Snel en komt belofte na!

Vermeld werd dat het de dag erna bezorgd zou worden en dat is ook gebeurd!

Klein onderdeel tekort bij levering maar na contact met de klantendienst snel en correct opgelost.

Mooi masker

Masker was precies hoe het er op het plaatje uit zag. En was een snelle levering waardoor we het met Halloween goed kunnen gebruiken.

Leuke mooie verkleedkleding

Snelle levering. Mooie kleding voor een mooi prijsje.

Top ervaring

Vandaag besteld en morgen in huis werd helemaal aan voldaan. Kwaliteit van mijn bestelling was zelfs beter dan dat het op de foto van de site leek. Zeer tevreden met mijn aankoop

Alles precies zoals aangegeven, snelle levering!

Super snelle levering! AANRADER!!

Avond van te voren besteld, voor 23:45 volgende dag in huis! Top service!!

Prima !!

Super snelle levering. Prima materiaal. Geen enkele opmerking

Uitstekend geholpen, snelle service

Duidelijk op hoogte gehouden, snelle service. Fijne medewerking gehad

Helemaal prima, niks mis mee

Wij bestelde onze halloweenoutfit hier en zijn dik tevreden ! Er is genoeg keus en prijs qualiteit is hier top net als het snelle verzenden.

Prachtig voor de prijs die we moeten betalen

Zeer snelle levering.Mijn artikel was te klein en kon gemakkelijk terug sturen, en ook onmiddellijk een e-mail dat ze het goed ontvangen hadden en de prijs van het artikel terug betaald.

Duur voor de kwaliteit wat je krijgt

De service was top. Snel geregeld en makkelijk te betalen. Ook snel bezorgd. De kwaliteit is echter echt slecht. Ik heb een astronauten pak besteld. Hij is wit en je ziet alles erdoorheen. Ga dit dus niet dragen. De leverancier kan het pak terug verwachten. Jammer kost me weer tijd. Kan je beter op Ali Express iets bestellen.

Zeer nette kleding!

Echt mooie kleding, komt overeen met de plaatjes en goede kwaliteit tegen een normale prijs!! Erg blij mee, het feest kan beginnen

Last minute iets moeten bestellen en dag later op de dag dat het nodig was, is het bezorgd! Ik ga hier vaker bestellen als ik iets nodig heb!

Super snelle levering

Ik had met spoed iets nodig, binnen 24 uur had ik het in huis! Bij ei