Filtre

Zeer nette kleding!

Echt mooie kleding, komt overeen met de plaatjes en goede kwaliteit tegen een normale prijs!! Erg blij mee, het feest kan beginnen

Last minute iets moeten bestellen en dag later op de dag dat het nodig was, is het bezorgd! Ik ga hier vaker bestellen als ik iets nodig heb!

Super snelle levering

Ik had met spoed iets nodig, binnen 24 uur had ik het in huis! Bij ei

Ik ben heel tevreden.

Heel correcte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben heel tevreden.

Precies wat ik verwachte

Goede kwaliteit..maatvoering uitstekend. Ben zeeeeer tevreden

Wauw

Het pak is stevig gemaakt, past goed. Aan en uittrekken van het pak gaat makkelijk!

Snel en goeie kwaliteit

Snelle bezorging. De producten waren zoals verwacht en ruime keuze beschikbaar.

Heel blij mee!

Bestellen ging supersimpel, levering de volgende dag al. Bestelde kleding is helemaal naar wens, heel blij mee!

Top beren pak

Zit lekker en is nog lekker warm ook

Ultra snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Mijn pakket werd nog geen 24u later geleverd (binnen de aangeduide leveringsperiode) en het bestellen is ook heel vlot verlopen. Zeker aan te raden!

Snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen en ik had het product de volgende dag al in huis, super fijn!

Kleding zit perfect, mooie kleuren en het klopt precies met de afbeelding.

Nice

Super snelle service echt top

Snelle correcte levering

We hadden snel nog iets onverwachts nodig. Jullie konden snel en aan een correcte prijs leveren. Ik bestel zeker opnieuw.

Valt heel erg klein

Het valt heel erg klein

uitstekende service

bestelling was op tijd en exact was ik ervan verwachte!

Sehr zufrieden!

Ich habe ein Kostüm bestellt, welches innerhalb von 2 Tagen angekommen ist. Der Inhalt war wie beschrieben nur das Kostüm hätte für den Preis etwas hochwertiger sein können. Der Bestellvorgang ging super einfach. Zu den Maßeinheiten hätte ich mir genauere Infos zum ausmessen gewünscht. Im ganzen bin ich super zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed geregeld

Duidelijk bestelproces met de verwachtte levertijd. Snelle levering op de afgeven datum. Communicatie rondom levering goed verzorgd.

Alles perfect en vlot verlopen ! TOP

Alle artikelen zoals beschreven , snelle levering ! TOP

Super tevreden

Erg tevreden over de service. Aangegeven dat er na 1 keer dragen al een scheur in de jurk kwam. Ze hebben me netjes een gedeelte terug gestort. Verder een hele leuke jurk voor halloween. Snel geleverd ook.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Puberzoon was zeer tevreden. Zwarte trui en broek er onder aan, make up op en een kruis in de hand en meneer was een echte zombie priester met de halloweentocht.

Fijn en mooie kwaliteit

Ik moet zeggen dat het erg prijzig was en dat ik wel moest nadenken om mijn aankoop tedoen maar ik ben blij dat ik het gedaan heb want was super goede kwaliteit ik had zeker het mooiste pak op t feestje

Super levering

Mooi ninja pak en precies op tijd geleverd voor feest

Ik had een joker costuum besteld en kan deze zeker aanraden. Voor de prijs is die van zeer goede kwaliteit, zit comfortabel en was de juiste maat. Ik heb hem gebruikt voor Halloween en kreeg zo veel positieve reacties!!! Ik had hem om 11 uur besteld en kreeg hem de volgende ochtend om 9 uur al thuis binnen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW