Filtre

Zéér snelle verzending en goed ingepakt

Ben zeer tevreden met de service

Sneller als vewacht

Zou alles pas dinsdag krijgen 5 dagen na de bestelling maar tot mijn grote verassing was het er de dag erop al. Prijzen waren goedkoper als de concurrent dus zeker vaker bestellen

helemaal tevreden

zeer snelle levering en goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Zeer positief. Ontzettend snel, overeenkomst met bestelling

Snelle bezorging

Ik had de volgende dag mijn bestelling in huis en goed verpakt. Ook is de kwaliteit prima voor de prijs die je betaald. Bedankt voor de snelle service.

perfect fit; Hood is a little bit tight to wear

everything fits perfectly ; Hood is a little bit tight to wear. Came with a cape, hood, pocket

Veel keuze voor groot en klein

Genoeg keuze voor allerlei soorten thema's. Zaaaalig!!

Vlotte service

Snelle levering Bij 1 kostuum was de beschrijving niet helemaal correct : shirt en broek, bleek jumpsuit te zijn

Snel geregeld, duidelijke website.

Veel keuze en snel en coorect geleverd. Verzendgegevens altijd up to date

Pak te klein

Het pak was te klein

Zeer snelle levering, zeer hoge kwaliteit

Zeer snelle levering met kwalitatieve mooie stukken. Topervaring !

Goed arsortiment en snel geleverd

Had nog nooit bij feestkleding 365 besteld. Veel keus en snel geleverd. Volgende dag al ontvangen.

Overzichtelijk, correct, snel en mooie prijzen!

Het gebruik op de website ging heel vlot. Alles is goed duidelijk en overzichtelijk. Verschillende mogelijkheden als betaling, dat vind ik top. Onmiddellijk een orderbevestiging met een correcte leverdatum. Wat een snelle levering. Super ervaring en bij het volgende verkleedfeestje zal ik terug komen surfen!

Vlotte levering.

Wij hebben een skeletpak besteld. Maat was goed maar masker was te klein . Mijn zoon kreeg het niet aan We konden dit jammer genoeg niet terug zenden omdat we het nodig hadden. Was dan met smink moeten oplossen. Jammer

Leuke outfits en snelle levering

We bestelden 2 halloweenoutfits die er even leuk in het echt uitzagen als op de foto. Ze werden snel geleverd, heel tevreden!

Snelle top service

Ze beloven snelle levering en dit gebeurde ook effectief

Na bestelling binnen 1 dag spullen binnen. 1 ding omgeruild en geld binnen 3 dagen weer op de rekening. Super bedrijf. Maak je tegenwoordig niet meer mee. Maar hier dus wel.

Snel geleverd en alles mooi netjes verpakt!

Overzichtelijk website met zeer ruime keuze ,snelle levering en alles zeer netjes verpakt. Echt een aanrader!!!

Heel correct!

Een Halloween kostuum besteld voor mijn zoontje van bijna 8 jaar. Vrijdag namiddag besteld en de volgende morgen, op een zaterdag, was het geleverd. Heel snel dus… Mijn zoontje was super blij! Ook een heel correcte prijs en ideaal dat je ineens accessoires er kan bij kiezen.

Gemakkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Gemakkelijk te bestellen. Op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit voor een TOP prijs

Pak aangeschaft en blij verrast. Goede pasvorm, snelle afhandeling, prima prijs. Erg tevreden en zal hier zeker vaker shoppen ..

Hele snelle levering. Het is echt bestelt en de volgende dag in huis.

Bestelt en de volgende dag heb je het artikel in huis Hele snelle levering

Tolle Auswahl, schnelle Lieferung!

Gutes Sortiment, günstige Preise, schnelle Lieferung, alles top!

Top service !

Super snelle service. Dag nadien al ontvangen. Ziet eruit zoals beschreven.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW