Heeft helaas geen zakken. Dit is toch een beetje lastig op een feestje. Opgelost door er een korte broek onder te dragen.
Veel keuze, snelle levering!
Overzichtelijke website ruime keuze makkelijke te bestellen snel geleverd goed spul uitstekend dus
Tevreden. Pakje werd zeer snel geleverd.
Deze feestkleding is goed van kwaliteit en wegdook nog eens snel geleverd in een deugdelijke verpakking
wij bestelden maat M , maar kreeg een vest in maat M en de broek en maat XL, we hebben alles moeten terug wisselen, wat mij logischer zou zijn om enkel de broek om te wisselen. we moesten dan ook nog een retourticket opmaken met restultaat de retourkosten te betalen en alles opnieuw bestellen en terug retourkosten betalen! een hele zooitje door een fout door hen, hadden ze gewoon broek omgewisseld, waren we toch iets tevredener; kwaliteit van kledij is wel top; en alles mooi afgewerkt we kregen de verzendkosten terug betaald en moesten wel het ganse pakket opnieuw bestellen maar 48u later werd ons nieuwe bestelling geleverd, gelukkig was alles nog op tijd en alles goed gekomen. Telkens wel opvolging met mails. Zeer aan te raden
Beste Mireille, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met het artikel dat je hebt besteld. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestkleding365
Original anmeldelse
Het kledingstruk is van goede kwaliteit en bovendien snel geleverd. Maat was correct ezn de dochter is superblij!
Update na reactie van Feestkleding.nl: Serieus?! Verzoek om feedback aan te passen? Nou bij deze!! Er is alleen €8,95 terug gestort van het niet geleverde artikel. De overige €90,- aan artikelen waar van alles aan mankeerde en kapot was is geen enkele compensatie voor geweest!! En jullie vinden dat een fatsoenlijke oplossing? BAH!! Bij deze aangepast! 1e review na aankoop: Helaas voor de tweede maal dat ik hier feestkleding besteld heb een enorme teleurstelling. De drietand die ik als een van de extra accessoires bij het dijvelskostuum had besteld was niet meegeleverd. De bril is zo klein dat deze alleen voor kleine kinderen geschikt is. Het kostuum kwam al kapot uit de verpakking (naden los/gescheurd) Al met al €100,- betaald voor inferieure en incomplete spullen. Ronduit schandalig.
Beste Rick, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestkleding365
Original anmeldelse
Levering kwam na 2 dagen, was besteld in het weekend & de dinsdag al geleverd. Steeds mooi verpakt & maten waren ideaal. Bij problemen steeds direct bereikbaar & hulpzaam
Nog geen 24u na mijn bestelling kwam het pakje toe. Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding ben ik heel erg tevreden. Zeker een aanrader!
Tevreden over de service
Bestelling liep heel vlot. Via duidelijke communicatie werd ik op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket. Heel tevreden met mijn keuze. Maattabel klopte en de kledij is van goede kwaliteit.
Als je kleding en accessoires nodig hebt voor een themafeest, is Feestkleding 365 geweldig! Veel keus, snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding.
IK bestelde maat 54, maar broek was echt te klein; al mijn broeken zijn 54. En die passen. Jullie naaien op linker mauw OPPOSUITS tag, is er moeilijk af te krijgen; reclame aan de buitenkant van een jasje/pak, belachelijk natuurlijk.
De bestelling erg snel in huis! Netjes verpakt en geen schade eraan.
Wij kwamen in een vol, gezellig en toch overzichtelijk gezellige winkel. Konden vrij kijken en hebben leuk en enthousiaste medewerker getroffen die ons met ons Halloween outfit met toebehoren van tot tot teen geholpen heeft. De winkel entourage en betrokken personeel zorgden voor leuk voorpret en volledige tevredenheid.
Precies onvangen wat ik bestel ,dat wat aangeboden wordt is ook wat je ontvangt (en niet mooier op de foto dan in het echt) en super snel bezorgd. Hou zo vol
De doos was redelijk groot waardoor die helemaal vergeten nagedrukt was. Het kon geen kwaad m.b.t. de inhoud.
Pakket is geleverd al goed en wel maar postnl heeft het papier inde gang niet gelezen "pakketjes inde gang worden gestolen" Zat 3/4de uit men brievebus gelukkig niet gestolen heb ook slechte beoordeling gegeven naar hun toe.
Beste Thomas, Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken. Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Met feestelijke groet, Mark Feestkleding365
Was super snel geleverd, dun glad stofje. Mooie kleur roze. Helemaal wat het moet zijn. Gaat een superfeestje worden met dit jasje!
Duidelijke beschrijvingen op de site Mooie afbeeldingen ! Betalingsinstructies duidelijk Snelle levering
Mooi pak en snelle levering . Goede pasvorm.
8 Savannahweg
Utrecht 3542AW