Filtre

Snel thuis

Snelle levering en goede klantenservice.

Vlot, gemakkelijk en groot aanbod

De bestellingen gaan heel vlot, correcte levertijd en het aanbod is ook tamelijk groot. Zeker een aanrader!

Schnelle Lieferung unkomplizierte Abwicklung

Große Auswahl an Kostümen Schnelle Lieferung Schnelle und kompetente Bearbeitung

Schnelle Lieferung mit super Kostümen zu fairen Preisen

Schnelle Abwicklung und unkomplizierte Lieferung innerhalb von wenigen Tagen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles op tijd en netjes geleverd

Zeer tevreden klant

2 halloween kostuums gekocht, beide de volgende dag in huis. Door de correcte maatinfo pasten deze kostuums als gegoten. Kostuums hadden een goede prijs en de foto op de website was een juiste weergave van hoe het product eruit ziet.

Aanpassing van bestelling al na 10 minuten niet meer mogelijk

10 minuten na mijn bestelling viel mij in dat er nog iets meebesteld moest worden. Met een snel mailtje naar klantenservice hoopte ik dat dat wel in orde zou komen. Niets is minder waar: na 10 minuten (!) krijg ik het antwoord dat de bestelling al verzonden is. Om half tien 's avonds! Maar pas een uur later krijg ik het bericht dat "de zending is aangeboden" bij PostNL. Dat wil dus zeggen dat het adresetiket dan pas is uitgeprint en op de doos geplakt.

Veel keuze

Veel keuze met oke prijzen en snelle levering

De spullen zien er netjes uit!

De spullen werden redelijk snel bezorgd en zien er netjes uit! Op naar het feest!!

Snel en goed

Makkelijk en snel vooraf aan een feestje

Super snel geleverd en uitstekende service

Ik heb een goed gevoel aan deze webshop overgehouden omdat ze excact doen wat ze beweren. Ze leveren snel en in mijn geval was het retourneren en mijn geldteruggave ook super snel geregeld.

Bestelling was snel binnen. Heel blij met onze halloween kleding. Wat er ook netjes uitziet. Geen rommel :)

Top winkel hebben van alles wat ❤️

Omdat wij heel veel verschillen in maten ...bij de winkel geen probleem en altijs netjes verpakt en op tijd

Schnelle Komplettabwicklung

Absolut zufrieden. Von der Bestellung, Zahlung und Lieferung sind nur 2 Tage vergangen. Immer wieder gerne.

goede service

Product stond duidelijk omschreven. Werd snel geleverd. Goede service.

Sehr gut!

Die Kostüme sehen gut aus und kamen recht schnell. Alles gut, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoals op de site staat, supersnel geleverd.

Volgende dag inderdaad in huis, super!

Snelle levering en duidelijke service.

Snel geleverde artikelen. Soepele procedure.

Prima verloop

Snelle levering en kwalitief product.

Alles fein

Schnelle unkomplizierte Lieferung und saubere Abrechnung. Da gibt´s nichts zu meckern.

Top, Snel, Proper

Gewoonweg goed!! Bestelling geleverd zoals beschreven en afgebeeld. Zeer snel moet ik zeggen, net als beloofd. 1 woord Top. Hier bestel ik beslist men volgende Halloween kleding.

Levering was veel sneller dan aangegeven!

Snel!

Supersnelle levering!

Schnelle Lieferung und top Ware

Ich bin persönlich mega überrascht und zufrieden mit allem. Vom Suchen bis zu Lieferung war alles einfach und super, schnell und sauber gegangen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle levering, netjes ingepakt, maten kloppen wat er op de site vermeld staan.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW