Filtre

Snelle levering!

Ik had mijn pakket de volgende dag binnen, erg fijn!

Hele fijne webshop. Veel mogelijkheden en keuzes voor carnavalskleding en andere artikelen en decoratie. Maten komen goed overeen met hetgeen wat je besteld en de kwaliteit is super. Zeker een aanrader om vaker te bestellen.

Het is allemaal wat beter dan andere feestwinkels. Iets duurder, maar dat heeft een reden, alles past gewoon en heeft een vorm. Ik ben heel tevreden!

Ik vindt jullie als verkoop goed heb al nen keer of 3 besteld bij jullie en heb nog geen klachten gehad of gedacht oei wa is dees het verkoopsaanbod is ook super veel en veel keuze voor de volwassene als kindjes

Top geregeld en hele goede kwaliteit

Snelle afwikkeling, beetje instinker dat het afgebeeld stond als blouse met pak en ik alleen daardoor de blouse besteld had, broekmaat was te klein, dus moest nog een grotere maat pak bestellen, maar ook weer super snel. Dus uiteindelijk super blij, goede kwaliteit en ik kan zaterdag met een fijn gevoel een feestje bouwen.

Snelle levering en mooie kwaliteit! Laat de haloween maar beginnen

Snelle levering en mooie producten

De gekozen producten waren in een goede prijs/kwaliteit verhouding en werden snel geleverd. De producten waren goed overeenkomstig de maat en passen daarom goed. Ik zou het zeker aanbevelen en zelf ook absoluut nog een keer hier shoppen als ik wat nodig heb.

Prima kwaliteit.

De kleding die ik heb besteld is zeker het geld waard en zeker niet te duur. Zal in de toekomst zeker nog wat bestellen .en het ook aan andere aanbevelen om bij jullie te kijken voor kleding.

Top prestatie

S'avonds tussen 20u en 22.30 2 bestellingen geplaatst, beide de volgende dag bezorgd. Zo staat het ook aangegeven maar zo gebeurt het vaak ook niet.

Zeer snelle levering.

Dacht toen ik het pakketje open maakte. Oh nee datums niks… Maar toen ik het aan trok viel het toch hard mee en heb ik het gehouden.

Super snel geleverd voor een mooie prijs

Top site

Precies was ik ervan verwacht had

Het is precies wat ik ervan verwacht had. De maat is goed en de bezorging was snel en netjes ingepakt. Echt niks negatiefs over te zeggen.

Vlotte service

Snelle en vlotte service , alles is zoals het vermeld is

Vorige week 2x kleding besteld voor halloween. Voor mijn dochter en voor mijzelf. Dit zijn mijn bevindingen van feestkleding365.nl - Veel keus voor jong en oud. - Goeie kwaliteit - Maten kloppen - Hele snelle levering - Makkelijke site voor te bestellen - Duidelijke omschrijving - Direct mail na bestelling - Prijzen zijn prima voor dat wat je koopt - Er is geen een punt waarover ik negatief kan zijn Ik raad andere aan om hier te bestellen. En zal zelf zeker in toekomst hier vaker bestellen.

Snelle levering goede service

Producten besteld ,snel netjes geleverd,helaas niet goede maat,super snelle reactie, teruglevering en geld vlot retour,zou cker nog eens bestellen

Product voldoet volledig aan beschrijving

Sneeuwwitje jurk werd snel en netjes geleverd in beschermhoes. Jurk voldoet qua maat en kwaliteit aan wat je mag verwachten.

prima winkel snelle levering

Voldoende keuze, goede communicatie , snelle afhandeling, netjes en snel thuisbezorgd. Kwaliteit van het product was wat je kan verwachten als het zo goedkoop is maar is boven verwachting goed gebleven tijdens gebruik en wassen. Zeer tevreden

Past precies

Mooie kleding. Maat prima. Top

Snel bezorgt en goede kwaliteit voor een relatief lage prijs!

Helemaal goed out fit voor de foute party.

Gabberpakje besteld voor de foute party. Zat als gegoten,pruik op mensen herkenden mij niet. Helemaal top

Fijne website met leuke kleding!

Ik heb voor oktoberfest een jurkje hier besteld en het jurkje is van goede kwaliteit en zit goed! Verder was de verzending snel en duidelijk.

Goed, in één dag had ik mijn bestelling

Snelle service, wel je eigen maat even goed opmeten, Ik heb normaal maat 38 nu 44

Vlotte en snelle service.

OK kwaliteit voor de verkleedkledij die ik toen gekocht had. Snelle levering. Prima service.

Mooi pak, prima kwaliteit

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding

Heel blij met de jurk.

Ons feest op de dansschool was weer compleet met onze outfit !! We kregen veel complimenten.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW