Filtre

Goede snelle service!

Bestellen lukt prima en snel, snelle service. Prima site en bedrijf om te kopen, prima prijzen ook!

Hele fijne site en prettig contact met de klantenservice

Het is een prettige site, met duidelijke maatlabels en uitleg. Na een inschattingsfout de verkeerde maat besteld. Retour beleid is erg prettig en snel. De retour artikelen waren snel terug, ik kreeg diezelfde dag een bevestiging van ontvangst en het geld werd terug gestort. Daarna de juiste maat besteld, die was de volgende dag binnen. Wij doen hier al onze verkleedkleren kopen.

Super service

Eenvoudig om te bestellen. De producten werden heel snel geleverd. Bij retour duidelijke instructies en snelle afhandeling. Super service!

Wat zullen wij shinen met Halloween

We zijn helemaal blij met onze TE gekke outfitjes voor halloween. Super snelle levering en de pakken zijn van een mooie kwaliteit. We hopen iedereen de stuipen op het lijf te jagen! Een ding is zeker We zullen zeker opvallen! Credits voor feestkleding365!

Behoorlijke prijs/kwaliteit aan een snelle levering

Ik had een super- of antiheld outfit nodig voor een themafeestje op het werk. Zoals gewoonlijk schoot in rijkelijk laat in actie. Op Feestkleding365.nl vond ik een ruime keuze met enkele goede promo’s, die de volgende dag konden geleverd worden. Mijn uiteindelijke keuze viel op “The Joker” met masker. Het was zeer geslaagd iedereen vond mijn voorkomen “super scary”. Uitermate geslaagd dus en 5 sterren beoordeling!

Goede kwaliteit, correcte prijs en vlugge levering. Topper...

Voor herhaling vatbaar...

Netjes en snel ontvangen wat er besteld is.

Ruime keuze in het assortiment en snel en netjes ontvangen wat we besteld hebben.

Jullie site had meer dan voldoende keuze van wat we zochten. Uiteindelijk product past perfect bij wat we zochten qua prijs/kwaliteit. Site zeer gebruiksvriendelijk qua keuze, betaling. Volledige en correcte informatie over leveringsstatus die conform jullie beloften nagekomen werd inclusief vereiste facturatie. Doe zo voort !!

Wat een snelle service!!

Geweldig snelle service. Vrijdagavond laat besteld en de volgende ochtend thuis, blij met zo’n snelle levering want had het pak met spoed nodig. Volgende keer zal ik zeker weer deze site bezoeken als ik iets nodig heb.

Topservice

Ik vond vlot al onze benodigdheden voor het aankomende event, Facts. Mijn zoon en ikzelf houden enorm van cosplay en vonden op jullie site onze nieuwste outfits. Alles werd snel en vlot verzonden en zeer degelijk ingepakt. Een echte aanrader!

Snel en netjes geleverd

Al meerdere malen besteld op feestkleding365.nl. Goede uitleg bij wat ze aanbieden. Snelle levering en netjes verpakt.

Vlotte levering, goede prijs

Voor een feestje veel keuze en goede prijs.

Vlotte levering

de bestelde halloween outfits voldoen aan verwachtingen . Ook de duidelijke maatvoering tav plussize was fijn.

top alles snel en goed afgehandelt

Bestelling geplaatst die heelaas te klein was snel kunnen terugbrengen zonder enige problemen en snel geld terug.

Goedkope plastiek rokje

Het gouden plastiek rokje kan men wellicht 1 keer dragen dan is hij waarschijnlijk kapot. De gouden lipstick is donkerbruin men kan hem nemen als men als Hexe gaat. Hoop dat de jas die ik besteld heb beter is, maar ze komt ja pas eind oktober begin november.

Geweldig diep in de zee

De pakken hebben ons thema van "onder water" enorm verrijkt. Het is fijn materiaal en makkelijk uit en aan te trekken. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Precies zoals op foto

Past goed van maat mooi afgewerkt.

Snelle en goeie service!

De verkleedkleren werden netjes aangeleverd in kledingzakken en het was precies zoals op de afbeelding. Het terug sturen ging ook heel erg snel en reageerden snel terug op mail!

Zeer correcte en snelle afhandeling!

Alles correct en vlot verlopen, snel geleverd en niks op aan te merken! Topservice noemt dat!

Goede kwaliteit en nette levering

Prachtige Miss Universe jurk gekocht. De jurk is van goede kwaliteit en werd snel bezorgd. De jurk zat in een kledinghoes, dat vond ik erg netjes.

Kleding ziet er goed uit.

Ik heb een mannen- en een vrouwenkostuum gekocht en beide kostuums zagen er goed uit. Zeker voor de prijs die ik betaalde. De stof is OK en het is ook redelijk in elkaar genaaid. Alleen de herenbroek daarvan is de rits wat vreemd erin genaaid. Het zijn in ieder geval leuke outfits waarmee we goed voor de dag kunnen komen.

goeie levering

snelle levering en precies zoals ze zeiden

Snelle levering!

We waren aan de late kant maar hadden het pakket nog optijd binnen! Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Altyd al top

Altyd in orde stipt geleverd De moeite

Gewoonweg TOP

Kwaliteit top Levering zoals gezegd ook geleverd Dus in een woord TOP