Filtre

Super tevreden

Verschillende kostuums gekocht. Ze waren allemaal goed gepast en goede stof ook.

Super snel en kwalitatief goed

Goede en snelle levering. Netjes van te voren een mail hoelaat ze er zullen zijn. Kwalitatief goed en maat klopt

Prima, duidelijk en snel

Prima shop. Duidelijke site, producten daardoor snel gevonden. Daarnaast komen ze de snelle levertijd waar (product tijdig verzonden).

Erg goed

Kleding die bestelt is was zeer snel geleverd. Kwaliteit van de kleding is ook echt goed. Zeer aan te raden als je op zoek bent naar een kostuum

Prima en snelle service

Site is erg klantvriendelijk en de producten snel geleverd.

De kleding is netjes en goed verpakt . Het pakket was snel binnen . De betaling van de rekening was duidelijk en eventueel retour stond ook duidelijk vermeld.

snel en goed

Super leuk en snel in huis, goede service. Zeer tevreden

Snel en goed

De bestelling was keurig binnen gekomen op de juiste datum en tijd van de mail die ik heb gekregen!

Snel, overzichtelijk en prettig

Een overzichtelijke website maakt dat ik prettig mijn aanschaf kon doen bij feestkleding365.nl. snel werd het bezorgd en we ontvingen na aankoop direct mails met wanneer het geleverd zou worden.

Eerder dan verwacht

De levering is toch eerder gekomen dan was aangegeven. Top

Goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering. Alles staat goed aangegeven op de site wat bij het kostuum inbegrepen zit. Wij hebben hier ieder jaar een paar keer besteld, maattabel klopte ook altijd. Site is goed overzichtelijk en goed ingedeeld, zoek filters werken goed. Zeer tevreden!

Snelle levering en producten zoals verwacht

Snel en correct!

Het bestellen en levering ging soepel! Helaas is het product te groot maar retour sturen ging ook erg makkelijk.

Prima prijs voor een mooi uitziend pak

Snelle levering toppie.

Top! Super snel geleverd

Top! Supersnel geleverd

Vlotte levering en correcte afhandeling

Kledij besteld, blijkt verkeerde maat bij het passen. Contact opgenomen en vlot kunnen terugsturen en opnieuw (juiste maat) kunnen bestellen. Top service

Vlotte bestelling en levering! Fijn!

Tevreden over de website, vlotte zoekfuncties en je krijgt het product dat je ziet! Vlotte levering en netjes verpakt! Dankjewel

Top, snel geleverd

Ik ben zo blij met deze site. Snel geleverd nette spullen, en goed contact als er iets niet goed is! Fijne service.. ik raad deze site echt iedereen aan..

Simpel zoeken en bestellen

Fijn dat bestellen kan zonder account aan te maken. Zoeken op categorie (in mijn geval 60s) was makkelijk. Levering prima

Mijn zoontje is heel blij met zijn nieuwe werkpakje en werkmateriaal, het is een echt werkman zo!

Snel en goed

Prima kwaliteit en snel op de mat

Ruim aanbod voor betaalbare prijs

Het aanbod is ontzettend ruim en tevens betaalbaar voor eens een keer uit de bol te gaan. Correcte en snelle levering, goed verpakt voor het transport.

Prima webwinkel

Veel keuze, redelijk makkelijk te vinden wat je zoekt. Snelle levering

Toppie

Zeer tevreden prijs kwaliteit en bezorging

Snelle levering leuk materiaal

Mijn outfit was snel geleverd, en een succes op het feestje. Aanrader

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW