Filtre

Zeer snelle service!

De maat past perfect en het pakketje was de dag nadien geleverd!

Snelle en correcte levering.

De bestelling werd heel snel geleverd. De kwaliteit van de kleding was ook uitstekend. Ons vrijgezellenfeest was een topper.

Erg prettig

Snelle levering, veel keuze. Erg tevreden

Zeer vlotte levering!

Zeer snelle levering, leuke producten. Heel fijne opvolging. Qua kwaliteit zijn enkele stuks wellicht maar geschikt voor eenmalig gebruik. Gezien de lage prijs is dit zeker niet onoverkomelijk.

Super,top.

Snel geleverd. Juiste maat. Helemmal goed

Zeer tevreden, savonds besteld volgende dag in huis! Winter feestpakket gekocht, helemaal leuk.

Er was een verkeerde maar van de blouse geleverd, ik had gelijk weer een bestelling gemaakt omdat ik die feestblouse voor het weekend nodig had, maar ook gelijk een mail gestuurd dat ze een verkeerde maat hadden geleverd. Kreeg daarop gelijk antwoordt en een retourlabel toegestuurd. Ik hoefde de verzendkosten niet nogmaals te betalen voor de retournering. Dus top service

Super echt waar en goede kwaliteit

Voor pakken groot of klein moet je bij feestkleding365.nl zijn

Schnelle und pünktliche Lieferung

Preis Leistung ist sehr gut. Der angegebene Liefertermin wurde auch eingehalten

Mooie verkleedkleren en uitstekende service! Ik bestelde voor middernacht en ontving het pakket de dag nadien al.

Uitstekende kwaliteit

De dingen die ik heb gekocht waren goed van kwaliteit, echte grote. Echte aanrader om bij jullie te bestellen

Overzichtelijk, snel en klantvriendelijk!

Goed kunnen vinden wat ik zocht. De bestelling werd vervolgens snel geleverd en klopte ook! Daarna had ik nog een vraag over het product. Mijn mail hierover werd de volgende dag al beantwoord! Prettig bedrijf om bij te bestellen.

Er ontbrak een onderdeel van een helm en het bedrag werd gelijk terug gestort op de rekening. Gelijk

Ik vind het top dat er snel en adequaat actie wordt ondernomen als er iets mist of niet goed gaat. Top! En de leveringen zijn super snel. Ik ben dik tevreden!

erg tevreden over de levering van de aankoop

Capes zien er erg netjes uit zorgt dat je outfit al snel leuk is. pasvorm zit voor eenieder al snel goed. Leuk om je outfit verder aan te vullen met accessoires.

Super snel geleverd!

Savonds bestellen en de volgende dag al in huis...top!

Heel tevreden!! feel like party outfit!!

Snelle levering, kledij net zoals op de foto voorgesteld. We zullen nog kopen bij feestkleding365!

Eine gelungene Kostüm!

Hochwertiges Material, schöne und klare Farben, gute Verarbeitung. Viel Lob an der 80er Party gekriegt!

Mooie jurk voor een ridders en jonkvrouwenkamp

Mooie jurk voor een schoolkamp. Kleuren van de jurk kwamen goed overeen met de foto's op de website. Prijs in lijn met de kwaliteit van het product. Levering was netjes conform website. Omdat het kamp deze week al is, was dat wel even belangrijk.

Goede maattabel en producten zijn zoals omschreven

Ik ben erg tevreden over de kleding . Als je de maattabel aanhoud dan klopt deze ook en je krijgt erbij wat erbij staat als inclusief De producten zijn zoals omschreven goede prijs kwaliteit verhouding

tevredenheid te over bestelling van goede kwaliteit en bezorging

Volle tevredenheid

Geweldige service

Mijn kleindochter hoorde 2 dagen van te vordn dat ze verkleed moest komen. Ze was bij mij oma. En ik had het niet liggen. Snel bij jullie op de site gekeken en wat leuks gevonden. Kon alleen maar hopen dat ik het de andere dag dan ook in huis had. Maar dat was zo! Super service!!

Onovertroffen

Goede communicatie en snelle levering. Dat is wat ik wil en dat is wat er wordt geboden. Een duidelijke match.

Mooie dirndl

Mooie dirndl, zoals op de foto. Leuke details. Maat is correct. Langer dan op foto, Ik ben dan ook kleiner dan een model :)

Supersnelle levering

Aanbod duidelijk, ook als levering langer duurt. Grote keus savonds besteld, volgende ochtend in huis!!

Superleuke outfit!!! Als dit geen knalfeest wordt….

Helemaal blij met m’n outfit! Fijn jurkje, maat valt precies goed. Snel verzonden ook zodat ik nog op tijd helemaal in thema kan verschijnen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW