Filtre

Op tijd geleverd. Kledij voldeed voor een verkleedfeestje.

De kledij werd de volgende dag geleverd. De verkleedkleren waren voldoende voor een verkleedfeestje.

Extreem snelle verzending

Even voor half twaalf besteld en de volgende ochtend lag het pakket al klaar. Perfect!

Super snelle verzending en ook goed contact met retouren

mooi snel en tevreden

Ik had een outfit nodig en vond het bij Feestkleding 365. Besteld en het werd de volgende dag al geleverd en past perfect. Klasse

Er was wat met de kleding die wij gekocht hadden en dat is prima opgelost Bedankt hiervoor

Een snelle levering,prima verpakt.

Erg prettig en naar verwachting

Snelle communicatie, levering en de kleren zijn precies zoals verwacht. Prijs kwaliteit echter wel wat uit verhouding

Snelle levering.

Uitstekende service

Duidelijk, snel, en goede pasvorm

Alles wat kwam zag eruit zoals op foto. Zeer snel geleverd.

ruime keuze snelle levering

ruime keuze, en zeer snelle levering, kwaliteit goed

Einfach perfekt

Super schnell geliefert, alles was ich bestellt habe ist genau wie abgebildet. Nur eine Empfehlung habe ich an die Besteller, eine Nummer größer als normal dann ist es auch passgenau. Alles perfekt!

Eenvoudig en snel, een top website voor feestkleding!

Duidelijke en overzichtelijke website met veel informatie. Ontzettend veel keuze. Zeer snelle bezorging. S avonds besteld en de dag erop geleverd zoals beloofd !

Op en top dat het zo snel geleverd werd!!!!

Ik had een kostuum nodig voor een feestje. Dit was last minute en had nog maar 1 dag om iets te vinden. Feestkleding365.nl heeft er voor gezorgd dat ik allesbehalve uit de boot zou vallen op de boot party! Dikke aanrader!!!

Sneller geleverd dan aangegeven

De kleding en accessoires waren netjes verpakt en mijn bestelling kwam 2 dagen eerder dan was aangegeven. Superblij mee!

Lachuhh

Als je wilt lachen moet je ff een pakkie aanschaffen hier.

Supersnelle levering

Dit is mijn zoveelste bestelling bij Feeskleding365.nl. De levering is, zoals steeds, ontzettend snel. Alles is met zorg ingepakt en helemaal zoals op de foto/beschrijving... elke keer opnieuw. Heel tevreden klant hier.

Had mijn pakketje zeer snel en kwaliteit in orde

Super goed

Snel en correct geleverd.

Supersnel Correct

Quick delivery

Fast delivery. I’m happy with the service provided

De pakketjes komen super snel aan, heb hier al een sneeuwwitje en Peter pan kostuum gekocht, dag er na al in huis. De kostuums waren ook van goede kwaliteit want we hebben die al meerdere keren gedragen.

Topservice!

Alles zoals omschreven. Goede verpakking, extreem snelle levering. Hier bestel ik nog!

Snel en goed

Overzichtelijke website met veel keus en duidelijk aangegeven of er voorraad is / hoe lang verzending duurt. Bestelling gedaan in het weekend en dezelfde week nog de order binnen. Pruik en jurk netjes verpakt. Zou hier zo weer een kostuum bestellen als het weer nodig is :)

Zeer correcte levering

Had 1 artikel verkeerd besteld na tel.gesprek heeft de medewerkster dat in orde gebracht dat alles perfect is geleverd op de afgesproken datum .

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW