Filtre

Snelle levering!

Kleedje is prima !

Snelle goede service, en netjes verpakt.

Ik ben super tervreden met de snelle en goede service. Was ruim op tijd ondanks ikzelf een beetje laat was. Gr Stephen.

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit

Als ik de volgende keer feest artikelen nodig heb dan denk ik meteen aan feestkleding365.nl!

Super snel en netjes alle binnen gekregen!

Wij hebben de order snel binnen gekregen zoals ook beloofd was. Daarnaast zitten de jurkjes goed en is ook retourneren erg handig geregeld via de site. Al met al fijne service en wij zullen hier zeker vaker bestellen.

Zeer tevreden met Service

Al wat ik bestel is zoals op de foto’s zeer tevreden

Ik schrijf het niet rap, maar dit is een top-ervaring

Ongelooflijk: dag erna al geleverd. mooi verpakt, tof verkleedkostuum waar ik een kampganger echt blij mee heb gemaakt. dag kon niet meer stuk en nu gaat mijn zoon ok nog eens de ster op het kamp zijn ;-)

Makkelijk

Makkelijk te bestellen en te retourneren waardoor je makkelijk de juiste maat kan selecteren

top spullen top prijs..

Het is het bestelde produkt en goed meteen volgende dag gelevert ..maat klopt gewoon ..top toppie

helemaal top

helemaal top,is perfect.

Snel en correct. Precies zoals het moet.

Makkelijk besteld en sneller dan gepland in huis gekregen. Kortom; kan niet beter.

Geweldige service en super snelle levering!

In de avond laat een bestelling gedaan en de volgende ochtend had ik het al binnen. Super snelle levering. Daarnaast een tweede bestelling gedaan, waar ik nog wat aan wilde veranderen. Na een telefoongesprek werd mijn bestelling on hold gezet en aangepast. Mijn complimenten voor deze service. Voor feestjes en partijen ga ik hier zeker nog eens bestellen! Mvg Leonie

Duidelijke website, goede communicatie en snelle levering. Ideaal als je last minute nog even een outfit moet scoren.

Geweldig feestpak met snelle service!

Ik heb onlangs een feestpak gekocht en ik ben er absoluut blij mee! Het is niet altijd gemakkelijk om online kleding te kopen, maar deze aankoop heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ten eerste wil ik benadrukken hoe goed het feestpak zit. De pasvorm is perfect en het voelt comfortabel aan op mijn lichaam. Het is duidelijk dat er aandacht is besteed aan het ontwerp en de kwaliteit van het materiaal. De maattabel op de website was accuraat, waardoor ik de juiste maat kon kiezen zonder enige problemen. Wat me echter het meest opviel, was de snelheid van de service. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd het feestpak binnen een mum van tijd verzonden. Ik was aangenaam verrast toen ik het pakketje al zo snel ontving. De communicatie met de verkoper was ook uitstekend. Ze waren vriendelijk en behulpzaam bij het beantwoorden van al mijn vragen. Al met al kan ik vol vertrouwen zeggen dat mijn ervaring met dit feestpak en de service absoluut positief was. Het feestpak zit perfect en de snelle levering heeft me tijdig voorzien van de outfit die ik nodig had. Ik zou dit feestpak en de verkoper ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitskleding en een efficiënte service.

In een woord TOP ZO MOET ALLES ON LINE WORDEN ECHT TOP BEDANKT FEESTKLEDING365.NL GROETJES RINGO

Snel, overzichtelijk en snel geleverd. Top!

Kamping Kitsch tenue snel gekozen. Keuze in overvloed. Perfekte en snelle levering. Perfekt!

Positieve ervaring. Snel geleverd en de juist producten

Heel vlotte servies. Werken snel en goed.

Snelle levering en de producten zijn kwaliteitsvol.

Ik ben jaren klant van Bol.com en nu ben ik klant van jullie.

Hele snelle levering

Hele leuke spullen netjes verpakt we hebben net nog wat besteld om onze outfit s compleet te maken

Goed geregeld

Keurige levering

Zeer goed.

Gemakkelijk online alles gevonden. Snelle levering.

Fast delivery and very good quality!

Super service

Pakje binnen 1 dag in huis. Mooie kwaliteit.

Snel accuraat

Website is duidelijk en overzichtelijk. Zoek machine doet het prima , met twee klikken kon ik het product vinden en de volgende dag bezorgd. Prima

Vlot en fraai

De outfit is de volgende dag al bezorgd. Precies zoals de beschrijving en op de foto's. Mooie outfit!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW