Filtre

Goed product. Snelle levering. Uitstekend

Goede keuze geweest

Goed materiaal, niet te zwaar/dik/dun. De kraag was wat groot, maar dit hoorde ook zo.

Snel bezorg, ziet er prima uit

Snel bezorgd, ziet er prima uit!

Snelle service!

Snelle service!

Super leuke foute party outfit gevonden

Jumpsuit hippie besteld. Super mooi. Alles op tijd verzonden. Netjes verpakt.

Fantastisch! Supersnel geleverd!

Ik had met spoed veertjes nodig voor een projectje waar ik mee bezig ben. In de namiddag besteld, nog geen dag later al in huis, topservice!

Heel snel en correct!!

Ik bestelde mijn pakketje rond 15u en kreeg het de volgende ochtend al rond 9u al in mijn brievenbus. Ik was verbaasd dat dit zo snel kon gebeuren. Mijn bestelling klopte volledig. De kledij is van goede kwaliteit en past perfect. Bedankt.

helemaal goed

Iets besteld, betaald en de andere dag bezorgd. Beter kan, volgens mij, niet.

Snel

Snelle en correcte aflevering..top

supersnel geleverd

Website overzichtelijk, goed en duidelijk zoeken. Bestelling is supersnel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting Hier kun goed en snel aan Feestkleding komen

Binnen 1 dag geleverd

Netjes afgeleverd

Compleet!

Wij bestelden 12 complete pakken om 21.30 uur en de volgende dag hadden wij deze om 13.00 uur in huis! De presentatie van de goederen op de website heeft niets aan het toeval overgelaten, ofwel alle pakken zijn overeenkomstig de getoonde beelden en van goede kwaliteit. Ofwel we krijgen 100% waar voor ons geld!

Ik ben zeer tevreden met de verzending, verpakking van het product en ook nog tevreden met het produ

Product kwam keurig op tijd, inderdaad de volgende dag al na mijn bestelling. Proffen waren correct ingepakt. Ik ben er zeer tevreden mee. Hartelijk dank voor de snelle bezorging

Prima en snelle levering. Niks op aan te merken

Top artikelen, veel uitgebreiden keuze en selle levering !!! een echte aanrader !!!

Perfect match

Voor een themafeest tijd online gezocht voor dé peaky blinders outfit en bij feestwinkel365 was ik aan het juiste adres! Volgende dag geleverd, keurig verpakt en maten kloppen als een bus. Wat mij betreft een perfect match dus!

Alles retour

+ snelle levering - slechte kwaliteit (broek schijnt door, en pruik is één wirwar) - - 5 euro kwijt aan retour

Super service.

Snelle levering van produkten. Goede kwaliteit van kostuums. Heb al verschillende keren besteld en pakketten zijn altijg netjes verpakt. Tot op dag van vandaag nog geen problemen gehad met feestkleding365. Ze hebben een groot aanbod en ik vind altijd wel meer dan ik had verwacht. Toffe website en gemakkelijk in gebruik.

Heel verl leuke artikelen

Omdat ik een thema verjaardagsparty heb waarbij de dresscode wit met een touch of gold heb ik diverse sites bezocht. Bij Feestkleding365.nl slaagde ik voor alle arteikelen. Heel verl keus, voor weinig geld.

Feestkleding was erg mooi en geschikt voor het thema feest! Fantastische jurk en kreeg veel complimenten! Dank!

Extreem snel geleverd

Had voor een themafeestje een disco/abba broek nodig. S’avonds besteld, volgende dag ruim voor 5 binnen. Perfect!

Bestelling was incompleet maar goed opgelost

Bestelling werd snel maar incompleet geleverd. De reactie op mijn klachtenformulier en directe e-mail was zeer snel. Helaas kwamen deze in mijn spam folder terecht waardoor ik ze pas welen later zag. Ondanks deze lange tijd kreeg ik toch het aanbod om het incomplete pak gratis terug te sturen. Een 10 voor de correcte afhandeling en een 6 voor het leveren van een incompleet pak, gemiddeld een 8!

Keurig op tijd geleverd en alles netjes verpakt

Keurig op tijd geleverd en alles netjes verpakt.

Snelle levering, uitstekende klantenservice

Breed assortiment en dus wat leuke artikelen uitgekozen. Uiteindelijk viel het pak wat te groot dus geretourneerd. Duidelijke en snelle procedure. Er zat ook een artikel tussen met een klein vlekje dus die ook mee teruggestuurd. Super van de klantenservice dat het artikel geruild kon worden! Top service, en het vervangende artikel de volgende dag alweer geleverd.

Ik had nog enkele dingen besteld om mijn outfit af te werken. Ik had het de volgende dag in huis. De kwaliteit is zeer goed, ik ben er enorm tevreden mee!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW