Filtre

Uitstekend!

uitstekende service! De dag erna was het pakket reeds geleverd. De maten stonden ook vermeld, dus alles paste zoals gegoten. Kortom fantastisch!

Tiptop

Super leuke toffe ervaring

Prettige website en heel snel in huis

Overzichtelijke website en artikelen makkelijk te bestellen. Netjes en snel bezorgd!

Feestartikelen 365 is echt een aanrader!

Feestkleding 365 is echt heel goed voor de klanten. Veel keuze in mooie artikelen, betaalbare prijs, de juiste maat, een snelle levering en alles is netjes verpakt. Mijn complimenten.

Een super leuk leeuwenpak voor mijn zoontje. Hij is er super blij mee en ik ook! Stevig pak wat niet zomaar kapot gaat. Er zitten ook delen aan voor handen en voeten dat het net echt is. Zeker aan te raden

Bestelling niet ontvangen !

Via post.NL adrescorrectie doorgegeven na lang proberen, blijkbaar dus zonder resultaat want bericht ontvangen van U dat jullie het pak terug ontvangen hebben. Hopelijk wordt dan ook het betaalde bedrag teruggestort zoals beloofd…. Jan

Super mooi en goede kwaliteit!

Het product is van super goede en mooie kwaliteit. Het valt wel wat klein en zit best strak maar dat geeft niet. De levering was super snel, zoals beloofd binnen 1 werkdag. Heel erg blij mee, beveel jullie zeker te bestellen via deze site.

Heel fijn, snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is top. Mooie heksen outfit, incl accessoires. Kortom een zeer tevreden klant hier. Een aanrader om hier je verkleed/thema spullen aan te schaffen.

Snelle, correcte levering, goede prijs-kwaliteit

Correcte afhandeling, tevreden klant

Savonds om 22.00 uur besteld en had het de volgende dag om 11.00 uur in huis. Hoe goed is dat!

Super snelle levering g van een prachtig mooi product

Erg tevree met m'n feest jurk Heb hem al gedragen en iedereen vond hem prachtig. Bedankt voor de snelle levering

Geniaal!

Je verzint het, en Feestkleding 365 heeft het. Ook de bezorging was razend snel! Dikke prima!

Super fijne webshop

Hele fijne webshop met veel keus. Wij zijn helemaal blij met onze pakken. Kwaliteit is mooi stevig en geen goedkoop spul! Goede prijs / kwaliteit verhouding. Wij gaan hier zeker vaker iets kopen!

Simpelweg iets kunnen bestellen en werd netjes geleverd zonder problemen!

Super snel verstuurd. Top!

goede service

simpel en snel

Snel geleverd, dik voor elkaar

Besteld, vlg dag in huis, netjes verpakt. Top

Supercontent

Op tijd geleverd,goed en netjes verpakt,goede kwaliteit

heeeeel snel!

Ik heb voor het eerst besteld bij Feestkleding365 en ik ben super blij met mijn bestelling. de bestelling was super snel binnen, ik had gister besteld en het kwam vandaag al binnen. Ik had twee pakken gekocht en ze kwamen bij overeen met de beschrijving ook de maten klopten. Als ik weer iets nodig heb voor een feestje bestel ik dat zeker hier!

Super kwaliteit

Het is een super goed product zit goed past perfect en ziet er mooi uit

Lekker snel bezorgd en complete aanbod echt op voorraad

Alle producten gewoon op voorraad en daadwerkelijk in een dag geleverd. Beste keuze

Lekkere stof maar niet alles op het plaatje krijg je

Goede stof goede maar mooi, maar bijvoorbeeld de rode banden krijg je niet

Top kwaliteit en top levering

Ik bestel altijd mijn verkleedkledij bij jullie en ben supertevreden van de snelle levering en de beste kwaliteit!

Super snelle levering

Ik had met spoed iets nodig en het was gelukkig op voorraad en de volgende dag had ik mijn pakketje al thuis super blij met deze snelle levering .

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW