Filtre

Betrouwbaar, goede en snelle service

Het online winkelen ging soepel en gemakkelijk. Pakket was ook heel snel thuis geleverd. Goede informatie gekregen.

Prima keuze en kwaliteit

Super snel

De maat is zoals het hoort. En het helpt dat je hulprichtlijnen krijgt om te bepalen welke maat en zo snel geleverd dat het super ervaringen zijn en nu al enkele keren via jullie bestel

Fantastisch!

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede producten. Ik kan alleen maar tevreden zijn!

Snel geleverd en goed verpakt.

Goed verpakt maar zeer dunne stof.

Snelle levering, leuk pakje

Er stond levertijd over 4 dagen. Was al een dag later in huis. Prima pak binnen gekregen. Ik beveel de shop aan!

Leuk en snel!

Leuke verkleedkleding die snel wordt geleverd. Supertevreden!!

Super snel geleverd

Alles was in orde

Fantastisch snelle service voor feestkleding!

De informatie op de site klopte, zoals maat en levertijd. De service was zoals afgesproken snel!

Heel Gemakkelijk

Het was heel gemakkelijk om kledij te vinden, en het is goede kwaliteit.

Machtig

Heel leuke en ruime site. Je vind er direct wat je echt nodig hebt. Ieren thema heeft een aparte link en dit is heel goed zodat je niet teveel moet gaan switchen of fiteren

Goede prijs / kwaliteit verhouding

De website vind ik heel goed. Producten zijn precies zoals de website aangeeft Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Super, ik bestel hier zeker nog

Gemakkelijke site, vlotte afhandeling en snelle levering. Heel tevreden van mijn aankoop !!!

super snelle levering

al vaker besteld via mijn account, maar ook via mijn zoons, die soms op korte termijn horen een feestje te hebben met een thema. Super snelle levering. Hier kunnen we van op aan!!!

Ziet er goed uit.

Maat is goed. Helaas was er een naadje los toen ik hem uit de verpakking haalde

Is wat ik had verwacht

Snelle zending, duidelijk en op tijd. Zo hoort het! Tevreden klant hier!

Een mooi product en snel, verzorgt thuis ontvangen!

Kwaliteit voor mijn geld

Zeer snelle en correcte levering binnen de 24U zoals aangegeven

Wij zijn zeer tevreden met de ontvangen kleding en accessoires.

Vlotte levering en sercice

perfecte levering en service.

Snel levering en alles naar wens

Super snelle levering!

Zondagavond bestelt, maandag reeds ontvangen!

snel!

De avond ervoor om 22:00 besteld, de volgende middag al in huis, keurig met berichtgeving waar het pakketje onderweg was!

Waow !

deze jurk heeft niets van een carnavaljurk. Voor die prijs, qua kwaliteit van stof, snit en afwerking lijkt het echt op een klederdracht met een moderne look, vooral voor een 60+ als ik ;o) I just love it !

Prima, netjes en snel geleverd.

Het pakket is netjes en snel geleverd. Ook is de kleding mooi en lijkt het bijna een echt politiepak.

Snelle bediening, kwaliteit matig

Zeer snelle bediening, wel niet op voorziene lever adres, kwaliteit van de kleding matig.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW