Filtre

Proficiat goed gewerkt

makkelijke website, veel keuze, snelle levering, vrijdagnamiddag besteld, zaterdag middag geleverd, netjes verpakt, originele verpakking.

TOP

Super snel geleverd en retouren zo simpel en snel geld terug, echt een super goed bedrijf

Maar helaas moet ik het terug sturen het is veel te groot en zou graag kleiner maat bestellen men feestje is maar op 1 april en hopelijk daar tegen in orde

Keurig op tijd geleverd!

Makkelijke website en keurig op tijd geleverd!

eerst foute levering, maar goed opgelost

Snelle levering. Verkeerde maat geleverd gekregen, maar na telefoontje meteen actie. Verkeerde maat kosteloos terug kunnen sturen en de nieuwe bestelling ook met kortingscode (geen verzendcode) gedaan.

Zelfs meer uitleg dan je vraagt!

Ik heb een balletschool en heb daardoor nogal wat kostumering nodig. Vooral dan voor de allerkleinsten. De winkel is zeer overzichtelijk en je krijgt meer uitleg dan je zelf vraagt. Vb.: nagaan wat er nog op stock ligt, raad geven over de maat, evt een oplossing aanbieden als er iets niet voor handen is… ook het huren van de kostuums verloopt steeds zonder problemen.

Formidabel

Had iets besteld en de haarband ontbrak. Mailtje gestuurd, eerst volgende werkdag reactie, ik kreeg korting op het kostuum voor het te korte item of ik mocht het terug sturen en kreeg mijn centen terug en mocht een ander bestellen en kreeg zelfs een code voor geen verzendkosten te moete betalen. Super blij met de service.

Zeer goede service ook als er iets verkeerd geleverd wordt.

Heb dan een mail gestuurd met foto's van het verkeerde product na 2 uur al antwoord gekregen. Zelfs heb ik het product terug kunnen sturen zonder te betalen voor verzending alsook mijn betaalde bedrag teruggestort gekregen op mijn rekening.

top

Ik moest een broek hebben voor een 70er party. En meteen ontvangen binnen dag vanuit Belgie naar Nederland. Topservice. Aanrader

Tevreden

De levering was snel en de kostuums zijn helemaal perfect.

Goeie service

Ik had iets besteld, het was te groot, ik heb het teruggestuurd en de dag erna had ik een kleiner pak

Vlotte service

Alles vlot verlopen. Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

Leuk ridderkostuum met goede kleuren en ook sterk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Toe het kostuum aankwam wilde mijn zoon het direct proberen. Hij was gelijk enthousiast. Nog mooier dan op het scherm zei hij.. ook ben ik blij met de snelle verzending.

Echt prima

Maat tabel werkt prima, levertijd super snel. Goede site voor allerlei feestkleding

Snelle levering zoals beloofd . Top

Je kunt het zo gek niet bedenken, ze hebben het.

Ruime keuze voor ons Flower power party. Supersnelle levering.

Hele goede service. Snelle levering

Snelle leverin. Bestelling verliep vlot en zoals beloofd!

Supersnel geleverd

Veel keuze en supersnel geleverd. Zeer interessant voor de last minute carnaval beslissers

Mooi snel geleverd alles uitstekend

Mooi was heel snel geleverd alles was mooi ingepakt goeie kwaliteit

Topservice!

Het bedrijf doet wat het zegt dat het zal doen. Ik had op donderdag m'n jurkje en handschoenen besteld en vrijdag werden ze keurig geleverd. Zeer tevreden van de service en de kwaliteit van de producten. In de toekomst ga ik hier vaker gebruik van maken.

Avond van te voren een outfit besteld voor een last-minute feestje, volgende ochtend kwam het binnen. Goede en snelle service.

Goed pak alleen rits redelijk zwak

Perfect alleen gaat de rits vaak eraf

Zalige outfit

Geweldige outfit, beter dan op de foto!

Dik in orde!

Het pak was netjes ingepakt, het pak van zeer goede kwaliteit en ook nog eens snel geleverd. Niks op aan te merken dus!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW