Filtre

Last minute iets nodig....slechts 1 adres! Feestkleding 365.nl !!!

Zeer groot aanbod, snelle service!

Snelle levering!!

Alles verliep vlot

De service verloopt zeer vlot. Er wordt geleverd zoals afgesproken. Je wordt duidelijk geinformeerd over de volgende stappen. Ook de producten laten niet te wensen over.

Zeker een aanrader

De bestelling was zoals de website vermeld. Helemaal in orde.

Mooie carnavals kleding

Was op laatste moment nog even op zoek naar leuke carnavalskleding. Door duidelijke omschrijving en foto's is het makkelijk keuze maken. Snelle levering en alles netjes verpakt in dozen. Ook voor mensen die een maatje meer hebben, ruime keuze aan kleren en pakken. Mocht ik weer verkleedkleren nodig hebben, keer ik zeker terug op jullie site

Goede service Snel leverbaar

Snel binnen - beetje duur voor wat ik verwacht had

De verkoper is snel met de verzending en deze kwamen goed verpakt aan. Op de product afbeeldingen stonden ook attributen als een pruik en boog maar deze zaten niet bij het product. Achteraf stond dit wel duidelijk in de product omschrijving, dus let hier op. Ik zou wensen dat de afbeeldingen van het product kloppen.

Een erg prettige ervaring met feestkleding365

Alles was erg overzichtelijk en de keuze is reuze. Ik kom zeker volgend jaar weer terug om me carnavals kleding hier weer te kopen.

Mooie kostuums, snel geleverd.

Ondanks de Carnavalsdruk heel snel het kostuum geleverd. Super!

Snelle en juiste levering

Prima afhandeling van bestelling! Snel geleverd! 2 paar “lederhose kousen” waren niet meer leverbaar; geld direct terug op rekening gekregen

Correct en snel geleverd in de drukste tijd van het jaar.

De week voor carnaval nog wat nodig, en enkel hier werd het snel, correct en op tijd geleverd.

Erg snelle levering

Snel geleverd en precies volgens foto en beschrijving

Zat netjes verpakt en was keurig op tijd

Zie hierboven

Leuk pak

Zit goed en fijn

Snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt.

Goed pak

Goed snelle levering, een pak van kwaliteit

Snelle levering & prima kwaliteit

Leuk carnavalspakje gekocht met accessories. Het pakketje was 2 dagen later al geleverd! Heerlijk mee gecarnavald en kan zeker nog wat jaren mee. Erg blij mee!

Maten kloppen niet

Ik had naar de klantenservice gemaild voor uitleg over de maten, maar nooit geen reactie op gehad. Ik heb het dan besteld de grootste maat en het was nog véél te klein. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Wat een rommel!!!

Wat een rommel voor dat geld en het was ook nog in sale!!! Niet aan te bevelen.

Goede kwaliteit kleding, snelle levering

Bezorging was ondanks week voor carnaval heel snel! Goede levering en daarbij ook goede kwaliteit kleding met de juiste maten

leuke kledij en veel keuze maar mijn kleedje bevatte een fout

mooie kledij en optijd geleverd maar de klittenband van mijn kapje was aan de verkeerde kant vastgenaaid

***

Na veel pijn en moeite mijn geld terug gekregen na het leveren van een incompleet product. Ik mocht of het product houden voor helft vd prijs of retour sturen op mijn eigen kosten. Uiteraard is dat niet hoe een koopovereenkomst gaat. Heb rechtsbijstand moeten inschakelen om mijn gelijk te halen en zelfs na inschakelen hiervan kreeg ik dus niet netjes het hele bedrag terug... Helaas het is wat het is, een hele slechte website om zaken mee te doen. Nooit wat bestellen dus!

We hadden een pakje besteld, kregen vervolgens het verkeerde, gemaild met de klantenservice. Kregen een hele nette mail terug met een verzendbewijs om het verkeerde pakje terug te sturen ook kregen we een kortingcode voor gratis verzenden van het nieuwe pakje. Hele snelle verzending. Zou hier zo weer bestellen. Een aanrader. Het pakje is van zeer goede kwaliteit!

Top - snel geleverd ook!

8 Savannahweg