Filtre

Snelle goede aankoop

Deze aangekocht voor mijn dochter van 1 jaar Paste goed, fijn dat het mutsje appart is, gemakkelijk van onder open te maken, en een snelle levering.

Hoop niet dat de carnaval zo vlug voorbij is ,als ons Pekskus hier thuis waren na een dag al hier in

Hoop dat de carnaval niet zo vlug voorbij als dat wij het colbert en het pakje kregen Fijne carnaval Toon tonny kuijpers

Altijd al een fijne site gevonden, ook voor wat vollere personen! Vind ik zelf respectvol. Ontzettend blij met mijn aankoop!

Al een paar keer besteld maar iedere keer zeer vlotte levering. Producten zijn goed van kwaliteit

Helemaal top!

M’n outfit was super snel binnen, fijne stof. De kleuren komen in het echt net zo mooi tot uiting als op de foto’s!

Super snelle service mooi matriaal! Deze site is echt een aanrader!

Super service

Ik heb voor de eerste keer hier iets besteld en dat is mij super bevallen, mijn gehandicapte zoon vierde carnaval op school en ze mochten hun verkleden, hier vond ik grote maten en zeer snel geleverd, ruime keuze, echt fijn , mijn zoon straalt, en mama ook blij, ‘ s morgens besteld en de volgende dag al geleverd, van een service gesproken!!

Precies als verwacht.

Mooie kleding en netjes verpakt, laat de carnaval maar beginnen.

Top.

Snelle levering. Erg fijn.

Supersnelle levering. Er mistte wel een artikel maar na contact met de klantenservice had ik de volgende dag mijn geld terug. Topservice!

Goed, snel en efficiënt

Het uitzoeken van mijn carnavalskleding ging makkelijk via de shop. Na bestelling werd er zeer snel geleverd en dat zo kort voor carnaval! Mijn dank en complimenten!

Correcte service en leuke verkleedkledij!

De bestelling en levering verliepen perfect! De verkleedkleren waren zoals ze waren voorgesteld op de website.

Fantastisch!

De webshops heeft veel verschillende artikelen, voor ieder wat wils. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Goede en snelle service

Ze maken het waar. Voor 23.00u besteld is de volgende dag in huis en dat zelfs nog in de carnavals periode. Super blij mee. Bij Feeskleding365 moet je zijn!

Supersnelle levering! Echt top!!

Handige website en hele snelle levering.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Snel geleverd Product zoals beschreven

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Groot assortiment, overzichtelijke website en snelle bezorging!

Mooi verpakt en de omschrijving van artikel klopt helemaal.

Zeer correcte beschrijving van artikel,zondagavond besteld en dinsdagmiddag al mijn bestelling thuis.zeer correcte levering van PostNL.dankjewel

Geweldig!

Ik moest nog vlug iets hebben, voor mijn nogal wispelturige zoontje. Bestelde en het zou eigenlijk pas drie dagen later geleverd worden,.maar tot mijn verbazing had ik het de volgende ochtend al, top!

Perfect naar wens

Outfit voor de carnaval besteld, binnen een dag had ik het pakketje binnen. Helaas was de outfit te klein, dus heb ik deze teruggestuurd. Het retour en terugbetaling was supersnel geregeld!

Snel en correct

Bestellen ging heel vlot en er is voor iedereen wel iets.

Snelle levering goede kwaliteit

Leuke ervaring. gevonden wat ik zocht. Volgende dag al geleverd waardoor ik geen stress meer had of het op tijd zou zijn voor carnaval.

Snelle levering, goede opvolging

Super snelle service!

Pak besteld en ziet er top uit. Fijn dat het zo snel bezorgd werd. Groot assortiment. Een aanrader.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW