Filtre

Een positieve ervaring

Snelle levering, goed verpakt. Een volgende keer zal ik, indien mogelijk, weer gebruik maken van deze site. Een positieve ervaring!

Zondag avond besteld maandag in huis. Alles goedgeregele.

Top service!

De dag na bestelling het pakket in huis. Dochter helemaal tevreden dat ze als astronaut naar school kan voor carnaval.

Geweldig!

Snelle en goede aflevering!

Mooie kledij en snelle levering!!

Top bedrijf!

Geweldig !!!!!

Snelste levering en mooie afwerking van de bestelde kleding .. geweldig.. top ... super ..

Snel

Snelle verzending, bezorging en terugbetaling Nadeel dat maten niet kloppen

Super service en leuke outfit ontvangen!

Super snel en netjes , top

Zeer tevreden, met een snelle levering De jurk zat heel netjes verpakt. Voorbeeld voor vele andere bedrijven

Overzichtelijke website met een mooie diversiteit aan feestkleding

snelle service en goede kwaliteit kleding

top winkel met snelle service en goede kwaliteit jleding

Goede en betrouwbare zending

Heel goed en snelle levering

Hoi ik had binnen een week een carnavals feest en bestelde ervan kleding dat had ik maandag besteld en woensdag had ik het al in huis Het past goed je maat klopt ook best wel met wat je besteld Heb een hele fijne ervaring met deze site En de levering is ook heel snel Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen En de kwaliteit van de kleding is goed en ook voor een mooie prijs Ik heb eigenlijk geen punten wat ik niet zo goed vind

Dochter vindt het pakje helemaal geweldig!

Mijn dochter is deze ochtend superfier naar school vertrokken in haar mooi en stoer politiepak!

Super snelle bezorging, erg tevreden!

Heel leuk jurkje, past helemaal goed en was super snel binnen.

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Klantvriendelijk en erg mooi opgebouwd

Doordat de levering de volgende dag al kwam heb ik op tijd mijn spullen binnen gehad, daarbij zaten de spullen ook netjes verpakt. De site is toegankelijk en makkelijk te gebruiken!

Prima voorwaarden en levering

Prima website met goede voorwaarden en snelle levering

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Hele goede ervaring, foto en omschrijving zijn duidelijk en bestelling werd vrijwel direct verzonden! Na 1 werkdag was het al binnen!

Super goed en snel

Snelle en goede levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Vier dagen voor carnaval nog een pakje besteld. De volgende dag kwam die al binnen. Super goeie kwaliteit en snel geleverd

Super snelle levering!

Snelle levering tijdens drukke carnaval periode!

Goede service, goede kwaliteit en makkelijk contact zoeken met het bedrijf. Houdt zich aan de afspraak van leveringstijden heel fijn!

Uitstekende service

Tijdens het bestellen wordt duidelijk aangegeven wanneer je je pakketje kan verwachten. Wanneer je met spoed nog iets voor een thema feestje wil bestellen is dat super handig! Levering was erg snel en de communicatie op de website en per mail is prettig. Ga hier zeker vaker bestellen!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW