Filtre

Zeer snelle levering

Kostuum savonds besteld en de volgende dag smorgens al in huis hebben... Kostuum is ook heel mooi

Snel en goed geregeld

Leuk matrozenpakje

Komt overeen met de afbeelding. Nu benieuwd naar het feestje!

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Maten kloppen ook, dus super!

Leuk pak en kwam snel binnen.

Ik ben blij met het pak omdat het goed zit en ik het dus niet hoef terug te sturen, ook kwam het gelijk de volgende dag binnen en kon ik er gelijk plezier mee maken

Zeer goed en betrouwbaar

Makkelijk om te bestellen, duidelijke maataanduiding, snelle levering, makkelijk retourneren, snel je geld terug.

Goed en snel geleverd.

Ik ben tevreden over de ,bestelling. De levering was snel goed behandeld.

Ruime keuze en soepel bestellen

Mijn ervaring met Feestkleding365.nl is uitstekend. Ze hebben een ruim aanbod, waardoor je eigenlijk altijd slaagt. Ook gaat het bestellen soepel en hoef je niet lang op je bestelling te wachten.

Fantastisch.

Meerdere jurken los van elkaar besteld. Altijd zeer snel geleverd . Bij retournering ook zeer vlotte terugbetaling. Ook telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk geholpen en uitleg gekregen. Doen echt moeite. Top, top, top.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Zeer te vreden over de aankoop goeie kwaliteit en ook altijd zeer vlotte levering gewoon een aanrader!!!

Hele snelle levering!

Het pakket kwam heel erg snel binnen! Ik had hem op een avond besteld en die dag daarna in de middag lag die al in de brievenbus. Ik ben erg blij met de service en de kwaliteit van het jurkje is ook prima. Ik ben er hartstikke blij mee en ben blij dat het nog ruim optijd voor carnaval is gekomen! Zeker aan te raden om op deze website te bestellen, zeer betrouwbaar! Als je eventueel terug wilt sturen door verkeerde maat gaat dat ook gemakkelijk.

Super kwaliteit en de maten kloppen 100 %

Even mooi dan op de foto en een snelle service. Echt een aanrader !

goede service

de webshop heeft een groot aanbod, ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had en daarnaast hadden ze het snel verzonden en had ik het dus ook ruim op tijd binnen

Snel geleverd, prijzen ok, kwaliteit geweten

kwaliteit is eerder matig, maar is geweten voor de prijsklasse prijs vergelijkbaar als bij andere webshops snelle levering veel keuze beschikbaarheid van maten zeer goed en duidelijk aangegeven

snelle service en goede kwaliteit

snelle levering, exact zoals het op de afbeelding stond op de website, zeer tevreden !

Correcte en bliksemsnelle service!

Ruime keuze in alle mogelijke en onmogelijke kostuums en accessoires, duidelijke aangifte van maten en beschikbaarheid, bliksemsnelle levering (en vaak gratis), handige betaalmogelijkheden, ruime retourmogelijkheden - kortom, sterk aan te bevelen.

Alles goed geregelt

Snel, en alles netjes verzorgd, verpakkong e.d. in orde met de daarbij behorende papieren. Ik ga een fijne vasteloavend tegemoet. Jessica

Snel!

Schrok van de super snelle levering heel top! Prima verpakt en de verpakking maakt het ook luxer door het eigen logo erop te doen. Bedankt ruim optijd gekregen voor carnaval!

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Makkelijk besteld en heel snel bezorgd. Ik zou het aanbevelen.

Snelle, goede service

Het pakket werd spoedig geleverd en de kleding is van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Vandaag besteld=morgen in huis is letterlijk! Supersnelle service, juiste producten! Gewoonweg top, zelfs van NL naar B!

Wat een superservice!

Eerste maal dat we hier besteld hebben. Maandag besteld, eb woensdag al in huis. De kostuums zijn van superkwaliteot, perfect in orde en zoals beschreven. Wij zijn overtuigd om hier nog te kopen. Top! Dank je wel!

Groot assortiment

Uitgebreide keuze in feestkleding. geen hoogstaande kwaliteit, maar prima voor themafeestje. Dan wel enigszins duur geprijsd.

Overzichtelijk website

Kon snel en eenvoudig vinden wat ik zocht, bij ieder product staan handige maattabellen en ze hebben een gevarieerd aanbod

Vluggen levering netjes verpakt

super