Filtre

Mooie kledij, goede prijs en snel geleverd!!

Meer moet dat niet zijn.

De kleren werden inderdaad reeds de volgende dag geleverd,ondanks dat ik pas om 20u bestelde. Snelle levering dus. De kleren zijn identiek zoals op de foto's en de maattabellen helpen met de maat, waardoor dit wel overeenstemt. Wij zijn tevreden en zullen nog bestellen! Ook raden we jullie aan bij personen die op zoek zijn naar carnavalskleren!!!

Uitstekende ervaring!

Mijn zoektocht was voor carnavalskleding. Op de site is er duidelijk te zien welke thema en feestdagen er zijn. Ruim assortiment!! Heb snel mijn outfit kunnen vinden. De outfit was inderdaad de volgende dag geleverd. Super snel!! Zeker aan te raden aan vrienden en familieleden!!

Ik heb 3 carnavalspakken besteld waarbij ze alle 3 XL zijn, nu zijn er 2 van de 3 de goede maat maar het 3e pak valt weer veel kleiner

Snelle levering, goede kwaliteit

Onze levering werd de volgende dag reeds geleverd. De stof van de kledij is van goede kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit van de kleding!

Snel, ook de terugbetaling na retour

Een pak gekocht dat véél te groot was, maar daar kunnen zij uiteraard niets aan doen. Daarom heb ik het ook teruggestuurd. Omdat ik geen ervaring met de website had, heb ik even de terugstorting afgewacht om een kleiner pak aan te schaffen. Het bedrag werd snel terug overgemaakt en een nieuw pakje werd dan ook snel terug besteld. Enige minpunt: terugsturen kost je verzendingskosten. Al vermoed ik dat dat gezien het vele terugsturen wel het nieuwe normaal zal worden op alle andere websites ook.

Mooie pasvorm ondanks grote maat !

Wat fijn om ook in een mooi kostuum te passen en dat dit perfect zit ondanks mijn grote maat ! Ik heb nu zin in carnaval ! Bedankt

Goede duidelijke site

Wij hebben meerdere artikelen gekocht in een keer. Dit ging erg soepel. Ook leuk dat er bij een wat grotere afname gelijk wat korting wordt verwerkt op de site! Erg goede ervaring en snel in huis

goed en snel

goed was snel binnengekomen en gewoon op de verwachte datum zoals aangegeven

Top!!!!

Leuke producten tegen een leuke prijs en snelle levering!!!

Super fijne site

Geweldig, overzichtelijk, mooie spullen, snel geleverd

Top leuk pakje voor zoontje

Leuk politiepak gekocht voor zoontje, hij is heel tevreden met zijn pakje!

Uitstekende bezorging

Pakken voor een redelijke prijs. Bezorgtijden erg kort. Netjes!

Goed.

Kleding was netjes en goed verpakt. Ziet eruit zoals het op de foto's is. Een aanrader.

Sehr gut

Super Qualität und sehr schnelle Lieferung

Snel bezorgd fijne site

Overzichtelijke site en snel besteld

Netjes verpakt en supersnel geleverd.

Volledig volgens de verwachtingen, ons sprookjes carnaval wordt een feest op school.

Super snelle levering

Ik heb ontzettend blij dat het product wat ik besteld had ontzettend snel binnen kwam. Had het op een zondag besteld en de dag erna had ik het al in huis.

Cool pak!

Het pak ziet er uit zoals verwacht. Ik vind de stof wel heel erg dun. En de maattabel klopt helemaal niks van. Gewoon je normale maat bestellen. Een M valt ook als een M

Makkelijk bestellen, volop keuze en snel geleverd.

Een feest om bij feestkleding365 te bestellen

De site via via gevonden, set uitgezocht, besteld en de dag erna in huis! Snel en makkelijk!

Met feestkleding365.nl kan je feestje beginnen!!

Super snelle levering en ook retourneren wordt super snel verwerkt. Top bedrijf!!

Goed qua prijs / kwaliteit , snelle levering

Heel tevreden van de aankoop. Zal zeker in te toekomst nog gebruik van jullie maken

Snel geleverd, goede klantenservice!

Overzichtelijke site maar toch had ik een aantal vragen vanwege een grote bestelling. Ik heb een mail gestuurd en had binnen nog geen 4 uur antwoord. Daarna besteld en erg snel geleverd. Helaas was er een product kapot, maar dit is snel en goed opgelost. Hierna direct nog een nieuwe bestelling geplaatst.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW