Filtre

Snelle, betrouwbare levering

‘s Avonds besteld, volgende dag gelijk ontvangen. Feestkleding is van prima kwaliteit.

Snelle en vlotte levering

Alles correct geleverd Snelle en vlotte levering zoals aangegeven Ik beveel deze website zeker aan Mooi verpakt zonder enige schade Perfecte communicatie

Producten zijn zoals omschrijving. Snelle levering Groot assortiment.

Perfecte service!

Supersnelle levering, nog geen 24u en artikel zoals beschreven op de website!

Snelle levering, prima kwaliteit

De levering was de volgende dag al. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding prima! Aanrader!

Fantastische service!

Onverwacht een feestje en te druk om op zoektocht te gaan? Ik bestelde verschillende super leuke outfits om 23:40 en kreeg ze de volgende morgen netjes met de post geleverd. Ongelooflijk efficiënt en handig!

Prachtige kleding. Super kwaliteit.en een super snelle service.een echte aanrader.

Mooie site goed overzicht en zeer duidelijk

Spullen netjes op tijd binnen eerste keer zeer goede ervaring

Ik heb mijn pakket snel ontvangen en alles is duidelijk omschreven. Ik raad het aan om hier te kopen!! Wat een top service!!

Niets besteld, wel mails

Ik heb niets bij jullie besteld, maar blijf mails omtvangen. Waardeloos, iemand verkeerd mailadres ingevoerd? Voor mij geen 365 dagen feest

Duidelijke website en snelle levering

Ik vond snel wat ik zocht dankzij de duidelijke site. Eerlijke prijzen en dan nog mooie korting. Snelle levering binnen de 2dagen :)

Perfecte service

‘S avonds laat nog besteld en de volgende dag al in huis! Wij bestellen hier altijd met onze groep en krijgen dan korting, top geregeld.

Op vrijdagochtend besteld; andere dag in huis. Prima niets op aan te merken!

Goede kwaliteit en snelle levering

Voor een feestje wat besteld in grote dames maat (lastig te vinden). Maar hier al de volgende dag in huis! En geen extra kosten of langere levertijd omdat ik op een waddeneiland woon. TOP SERVICE!

Vlotte service

‘S avonds nog kledij besteld om de dag nadien te dragen. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden en kon mijn bestelling volgen. Je kan ook zien of een kledingstuk de dag erna kan geleverd worden of niet. Superhandig! Bij het volgende feest bestel ik zeker weer bij jullie!

Perfecte service, snelle levering!

Continue op de hoogte worden gehouden van de status van je bestelling voelt als klant echt goed. Daarnaast een ultiem snelle verwerking van je order, en supersnelle levering. Next day = ook echt next day bij deze supplier.

Super service

Bestellen is super eenvoudig. Ook retour sturen is top geregeld

Super goed

Een duidelijke site hoe je alles kan bestellen. Makkelijk betalen. En een snelle levering !!! Wat wil je nog meer!!!!

Super service naar nieuwe klant

Ik werd goed geholpen bij een grote bestelling te plaatsen van hoeveel korting ik kon krijgen.

Uitstekend!! Goede klantenservice

Uitstekend!! Goede klantenservice en pakket komt dag erna al aan in top vorm :)) heel blij mee

Mooi kleurrijk jurkje wel een vrij dunne stof

Het is een mooi kleurrijk jurkje, maar de stof is vrij dun. De maat small valt wel ruim - iets te ruim vandaar maar 3 sterren.

Op vrijdag avond besteld en zaterdag middag al geleverd. Ik werd ook goed ingelicht ivm de levering.

Super pak

Super snelle levering en een mooi pak

Hele snelle bezorging en super kwaliteit!!!

Mijn pakket kwam heel erg snel binnen!! en de kwaliteit van mijn product is uitstekend. ik ga hier zeker in de toekomst weer iets bestellen als ik een feestje heb!

Feestkleding365 jullie zijn top...

Al jaren bestellen wij feestkleding voor onze carnavalsvereniging. Er wordt altijd snel geleverd en omdat we altijd voor een groep bestellen is de staffelkorting geweldig. Ga zo door, wij zijn blij met jullie.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW