Filtre

Carnavaleske Topper

Vriendelijke en snelle afhandeling , concrete antwoorden op alle vragen , wat het bestellen veel gemakkelijker maakt.

Vlot en degelijk

De materialen die ik bestelde werden snel geleverd en waren van goede kwaliteit. Niets op aan te merken, ik maak zeker nog eens gebruik van de site.

geweldige service

Geweldige service binnen 2 dagen geleverd Ik zou hier vaker bestellen en zeker aanbevelen

Uitstekend!

Veel keuze, snelle en vlotte levering!

Prima service!

Alles snel ontvangen

Geweldig !

Super tevreden! Al enkele malen kledij aangekocht bij jullie en telkens ben ik heel tevreden.dag na bestelling al th geleverd.goede kwaliteit en top service. Dank u wel ! Jullie zijn toppers !

Super goed geregeld mooi product en snelle levering

Besteld en volgende dag in huis

Prima site met duidelijke foto's, zodat je weet wat je kunt verwachten. De levering, zoals beloofd, de volgende dag. Prima service en levering dus!!!

Degelijk en mooi voor een leuke prijs

Mijn zonen kunnen stralen als cowboy en indiaan. Goede kwaliteit van de stoffen en het materiaal. Snelle levering en leuke kortingen. Laat carnaval maar komen!

Snelle levering en tevreden makkelijk gevonden wat we zochten prijs kwaliteit is ook top .

Goedkoop, goed, snel geleverd: Perfect!

De kleding is van best goeie kwaliteit voor een goedkope prijs

Uitstekend!

Ik had heel veel succes met mijn outfit van de jaren 80 !

Leuk pakje voor dat geld

Mijn dochter was er zeer blij mee. Ik heb het wat ruimer gekocht zodat ze het lang mee kan in de verkleedkoffer. Voor het kleedje en de pet is een maatje groter geen probleem. Wel opletten met de riem, want die is bij ons te groot (je kan hem niet kleiner maken omdat het met ‘klittenband’ sluit). Verder prima prijs-kwaliteit-verhouding.

SUPER

Fijne webwinkel erg overzichtelijk. Zoekenfuncitie, catogarieen alles mooi ingedeeld, Je artikelen uitzoeken dan in het winkelwagentje leggen betalen en wachten op de snelle levering. De laatste jaren geen klantenservice nodig gehad. Maar in het verleden wel ivm grote aantallen aankoop pakjes. Altijd heel snel een reactie en goede service.. Dus wij als carnavals vereniging komen hier graag shoppen. Groetjes Cv de Sjpassvrung uit Heerlen

Goede service, snelle levering!

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Mega snelle service

Ongelofelijk snelle service, mooie carnavalskleding en goed verpakt.

Snelle levering , kleding ziet er goed uit !

Mijn disco outfit was snel geleverd !

Heel snelle levering. Ook tweede keer nadat kostuum te klein bleek. Op die manier had ik alles op tijd voor het feestje! Goede kwaliteit ook.

Goede service!

Ik had een blouse besteld en deze werd direct de volgende dag per ongeluk in de verkeerde maat geleverd. Ik kreeg na het melden direct een retoursticker waarmee ik 'm gratis retour kon sturen en ik kreeg de goede maat de volgende dag alweer binnen. Top!

Leuk carnavalspakje!

Voor jongen en meisje, dunne stof maar ziet er leuk uit!

Vlot en duidelijk geregeld.

Zonder problemen geregeld in kort tijdsbestek.

duidelijke site, snelle verzending, accurate omschrijvingen

mijn spullen uitgezocht door middel van de makkelijke structuur van de site, tevens duidelijk als men het juiste heeft wat het kost en wanneer het geleverd gaat worden. maat voering, indien deze van toepassing zijn, zijn makkelijk en duidelijk met een tabel welke bij het artikel wordt getoond. kortom: prima site/shop met heel veel mogelijkheden van artikelen.

snelle levering,

binnen de 24u levering, goede kwaliteit

Vlotte Levering

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis!! Heel erg tevreden klant dus! Tot de volgende Feestkleding365.nl!!

Snelle levering en goed product

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Dus heel tevreden

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW