Filtre

Supersnel en netjes

Spullen binnen een dag in huis.

Super vlotte service! Volgende dag geleverd en bij vragen voor de klantendienst meteen ook een antwoord via mail! Helemaal top

Artikelen binnen 1 dag binnen

Snelle levering, prima website. Jammer is dat de maat tabel niet klopt met de kleding! Daardoor veel te grote kleding besteld.

Super aangenaam!

Feestkleding365.nl is een super makkelijke en overzichtelijke website, waar alle kostuums en dergelijke handig aangegeven staan per thema. Als koper ben ik ook zeer tevreden met de service: na de bestelling kreeg ik een mail waarin stond dat mijn pakketje een dag later al verzonden was! Super snel. In conclusie ben ik dus enthousiast en zal ik hier vaker bestellen :)

Top en zeer snel thuis bezorgt

Sneller geleverd dan opgegeven top

Een grote bestelling geplaatst op dinsdagavond. Vrijdag had ik deze al in huis. Super snel geregeld dus met tussendoor een e-mail met een update over de bestelling. Het bestellen zelf verliep ook heel soepel. Ik raad deze site iedereen aan. En als klap op de vuurpijl nog een hele leuke korting gekregen omdat het om een groot aankoopbedrag ging. Kortom: top! Feestkleding354 doen!

Perfect levering en kleding

Natuurlijk op het laatste moment, kom ik er achter dat ik nog een verkleedkostuum nodig was. Waar ik bij de meeste winkels geen keuze meer had omdat dit niet optijd geleverd zou kunnen zijn kwam ik bij jullie terecht. Met een ruim assortiment had ik genoeg keuze. Ik heb laat in de avond eindelijk een keuze kunnen maken, ik was al bang dat het nu door mijzelf…. Alsnog te laat binnen zou komen. Maar dit was zeker niet het geval, de volgende ochtend werd het pakket al geleverd. Ik ben daarom enorm blij met de snelle en nette service van dit bedrijf! Ik zal jullie dan ook zeker aanraden bij anderen, en kom graag bij jullie terug!

Zoals beschreven!

Product is zoals beschreven en zoals op de foto’s. Ben tevreden!

Goederen zoals beschreven Zeer snelle levering Alles perfect!

Super snel geleverd en volledig conform beschrijving

100% tevreden S avonds bestelling geplaatst en volgende dag geleverd in België

Hele snelle levering!

Goede prijs kwaliteit en snelle levering!

Duidelijk en volgens beschreven afspraken

Top. Duidelijk en goed te gebruiken website. Bezorging keurig binnen de tijd, zoals overal staat geschreven.

Veel keuze, snelle bezorging

Omdat ik de site niet kende, eerst gekeken naar de reviews. Je hebt veel keuze op de site met een duidelijke beschrijving. En zoals op de site beschreven, de volgende dag had ik de producten in huis die ook nog eens voldoen aan de kwaliteit die ik verwacht had.

Supersnelle levering

Besteld meteen bericht meteen geleverd en ook nog een reactie per mail over onze bestelling nog nooit zo’n goede service ontvangen

AANRADER !!

Een ruim assortiment. En een super snelle en fijne levering.

Super snelle actie

21;45 bestelling en volgende dag rond 13:09 in huis. Super snelle actie! Zeer tevreden

Goede service en snelle levering

Goede website en makkelijk om iets te bestellen. Vandaag besteld is morgen in huis.

Levering prima

Levering snelheid is prima. Kwaliteit/prijs is goed. Website redelijk, als ik filter op man heeft hij ook vrouwen kleding.

Supersnel

Vandaag besteld morgen in huis ze maken het waar

Een aanrader voor wie eens gek wil doen.

Ik had iets nodig om carnaval te vieren met mijn kleuters. Online gaan kijken en ik kwam bij jullie terecht. Heel blij dat ik jullie heb gevonden.

Top!!!!!!

Ziet er mooi uit en snel geleverd

Super!!

Snelle efficiënte levering en overzichtelijke website. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect zoals op de foto

Het past perfect. De velcro op de rok is stevig genoeg!

Aan te raden

De volgende dag al geleverd in België. Erg tevreden met de goeie kwaliteit ( alsook prijs-kwaliteit). Ik beveel deze shop aan en kom zeker nog terug online piepen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW