Filtre

Mooie kledij en snelle levering

Kledij (detective kledij) was zoals omschreven, ik was zelfs aangenaam verrast van de stofkeuze. Ik heb wel een maatje groter genomen dan de maattabel voorzag en dat was nodig. De attributen waren van goede kwaliteit (de pijp en de loep). Ook de politiepet was zoals omschreven. Zeer correcte prijs. De bestelling geplaatst 's avonds om 19u en 's anderdaags was het geleverd.

Alles was oké

Alles prima verpakt, tevreden met de kleding en accessoires. Pruik mooi verpakt. Keurig allemaal. Wij zijn er blij mee

Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest!

Veel keuze op de website. Makkelijk te bestellen en heel snelle levering!

Supergoede service

Heb een artikel ontvangen dat is zoals verwacht. Ik heb het ook snel ontvangen. Ik ben heel blij!

Snelle levering, goede kwaliteit

De kleding word snel bezorgd en is van goede kwaliteit. Netjes verpakt en duidelijke website.

Top!!

Mijn spullen waren snel binnen! Netjes verpakt.

Supersnelle levering (woensdagavond besteld en donderdag middag binnen)!

Perfecte opvolging

Het product was TOP en en de levering was binnen 24 uur. Dus was alles super geregeld.

Netjes op tijd bezorgd en deftig verpakt

Goede service!

De rok is alles wat ik verwachte

De rok heeft hele mooie felle groene kleur. Draait ook helemaal rond. Echt top!

Snelle levering en correcte opvolging, waarbij de vooropgestelde maattabel perfect kloppen.

Heel tevreden!

Snelle bezorging

Het artikel de vorige werkdag besteld en de dag erna is die binnen. Erg fijn als je onverwachts een themafeestje hebt! De maattabel op de site is overigens ook erg handig en accuraat!

Super goede kwaliteit

Ik vind de artikelen van super kwaliteit

Gewoon super

Woensdag besteld, donderdag had ik het Mooi kleedje ook

Snelle levering en snelle reactie op een vraag

De pakken werden binnen 24 uur geleverd en op mijn vraag via de klantenservice kwam binnen 24 uur een duidelijke reactie! Top service en duidelijke communicatie.

Lijkt totaal niet alsop de foto !

Slechte kwaliteit voor de prijs ! Lijkt niet als op het voorbeeld. Wel snelle levering

Snelle levering en mooie kwalitatieve feestkleding

Snelle levering en leuke, mooie en kwalitatief goede spullen. Komen overeen met de afbeeldingen

Top zaakje

Alles prima geregeld !!

Helemal goed!

Besteld en ontvangen zoals beloofd. Meer hoeft het niet te zijn.

Snel en correcte levering

Wij hebben voor de hele groep carnavalskleding besteld en dit is binnen 4 dagen helemaal correct geleverd met nog extra korting ook.

Redelijke kwaliteit, snelle levering

Prijs-kwaliteit verhouding okay, materiaal voelt prima aan voor feestkleding, iets wat zweterig. Maten vallen wel groter dan reguliere kleding. Levering was zeer snel ondanks kerstperiode. Let wel op de kleine lettertjes voor eventuele retouren.

Goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering

Een leuke jurk, zoals verwacht en op het plaatje. Met een levering binnen een paar dagen. Voor een jurk van een paar tientjes, een goede kwaliteit. Die je lichaam goed uitdoet komen.

Wat een service!!!

vandaag bestellen is morgen in huis. en ja hoor!!!

11u na bestelling in huis top

Top ervaring, zoals omschreven en eerder dan verwacht in huis.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW