Filtre

Uitstekend!

Snel geleverd volgende dag al in huis. Kwaliteit goed en zoals het hoort

Snelle levering en uitgebreide collectie artikelen

Mooie website met een uitgebreide keuze feestartikelen en als er dan ook nog snel geleverd wordt kan je feestje niet meer stuk.

Snel en goede service

Dankzij de goede telefonische klantenservice snelle levering!

Op tijd alles in orde

Ik vindt het super. Ik ga nog het één en het ander bestellen. Ook de verpakking hoe je het pakje krijgt 10 op 10 waterdicht.

Erg tevreden

Snel geleverd, en mooi pakje, blij mee, en de kids ook :)

Zeer betrouwbaar en eerlijk

Wij bestelden verkleed kleren werden direct geleverd amper 2 dagen later al aangekomen Fantastisch mooi en zoals op de foto Wij zijn zeer tevreden Is niet de eerste keer dat we bij h iets bestelden en steeds zeer correct en efficiënt Dank jullie wel jullie zijn zeeer betrouwbaar Fijne communicatie Een meer den tevreden klant

Voldoet precies aan verwachting Maakte de blits op het feest

Super snelle service en veel keus !!

De dag van tevoren.. je kent het wel.. NIKS om aan te doen voor het themafeest..!! Gelukkig heeft feestkleding365 mij uit de brand geholpen en binnen 13u!! mijn bestelling geleverd. Goede kwaliteit en enorm veel keus op de site, super !

Netjes en snel

Een snelle nette levering, na bestellen gelijk een mailtje met wat ik kon verwachten de komende dagen. Mijn pakketje netjes binnen gekomen binnen 24 uur zoals aangegeven. Kwaliteit van m'n pakketje is goed en de maat zoals aangegeven

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Vrijdagavond een kersttrui besteld en die werd zaterdags al geleverd. Geheel volgens afspraak.

Super snelle service

Dinsdag middag trui besteld en woensdag middag trui binnengekregen. Super snelle service!

Prima geregeld van bestellen tot bezorgen

Goed geregeld van bestellen en volgende dag bezorgd .

mooi verpakt en goed geleverd

jammer dat mijn eerste bestelling toch niet op stock leek te zijn waardoor ik een andere moest doen , maar het bestelde is wel in orde , hopelijk klopt hun stock volgende keer bij een bestelling wel .

Betrouwbare, snelle, en duidelijke bestelling en levering

Het was snel duidelijk dat jullie alle producten hadden die ik nodig had voor dit feestje. Ik heb geen moment getwijfeld en heb het allemaal besteld. De communicatie was duidelijk en de bestelling kwam zoals afgesproken aan. En dat alles voor hele goede prijzen. 5 sterren!!

Ruime keuze en supersnelle levering

Overzichtelijke en makkelijke site, ruime keuze van producten en echt hele snelle levering, 's Avonds besteld en volgende ochtend op ophaal locatie.

uitgebreid assortiment, heldere zoekfunctie en razendsnelle bezorging!

ik zocht een popsterren-pak en online zoeken in t uitgebreide assortiment leverde heel snel resultaat. Ook gerelateerde artikelen kwamen in beeld wat erg handig is. Na bestelling 'savonds was het pakket er de volgende ochtend al. Top!

Makkelijk.

Duidelijk website, makkelijk systeem om product te kiezen en te betalen.

Lekker pakje voor iedere gelegenheid!

Lekker pakje, dun van stof maar hierdoor ook in een warme kroeg lekker om te dragen tijdens een apres ski feestje. Door het elastiek onderaan ook niet erg dat ie wat lang is. De taille valt smal dus heb een maatje groter genomen :)

veel keuze en snelle levering

Leuke site om feestkleding te bestellen ook voor de grote maten . De site werkt makkelijk en is goed overzichtelijk. Ook de levering is zeer snel

Zeer snel en makkelijk besteld!

Website makkelijk en overzichtelijk, maatadvies duidelijk. Snel afrekenen en levering zeer snel.

Zeer mooi en kwalitatief brandweerpak

Het brandweerpak zit als gegoten bij onze kleuter.

Snelle bezorging, maar deel van bestelling ontbrak.

Binnnen 24 uur bezorgd, dus dat is goed. Echter ontbrak 1 v.d. 4 items van het pakket dat ik bestelde. Jammer! Edit: snel opgelost!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snel geleverd, en prima prijs-kwaliteit verhouding

Volledig volgens verwachting

De levering was snel en in goede verpakking. Producten voldeden volledig aan mijn verwachting. TOP!

Vlug en efficient

Belofte van levering werden volledig nagekomen ook in deze drukke periode

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW