Filtre

Super snelle service

De twee bezorgers die langs kwamen waren zo ontzettend gezellig ..vriendelijk...dat maak je echt zelden mee hoor. Zuinig zijn op die 2 !!!!

Super snelle service

Heel snelle en correcte levering.

Mijn bestelling werd heel snel geleverd dn het product is precies wat ik ervan verwachtte. Alles dik in orde dus.

Een fantastisch goeie ervaring!

Feestkleding365.nl is echt een aanrader. De kledij kwam de volgende dag toe. Daarnaast werkte de betaling vlekkeloos en kreeg je de correcte en nodige informatie over het volledige proces. Ik ben echt blij met de service van dit platform en zal het in de toekomst zeker nog een bezoekje brengen aan deze site!

Een fantastisch goeie ervaring!

Aangename shop ervaring

Prijs kwaliteit van producten is zeer goed ook een ruim aanbod. en een snelle levering is altijd fijn! Mijn pakje was er de volgende dag!

Aangename shop ervaring

Supervlotte en perfecte service!

De bestelling kwam heel snel aan en was helemaal zoal verwacht! Iedereen blij :)

Vlotte levering

Duidelijke site en snelle levering Materiaal van het "foute feest pak" is mooi en niet een stof wat je na 1 keer dragen in de prullenbak kan doen. We kunnen feestkleding365 aanraden!!

Supervlotte en perfecte service!

Goeie kwaliteit ontrbeekt niks en zit goed kon niet beter en snel bezorgd

Het pakket is mooi en goed aangekomen met een goeie kwaliteit erg tevreden ermee

Zeer snel geleverd en nette producten!

In de avond laat besteld en de volgende ochtend al in huis! Ik kon net haast niet sneller zelf bij ze halen! Ik heb direct iedereen on me heen geadviseert hun ouwe sunder outfit hier te bestellen. Tevens zeer goed geprijsd!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW