Filtre

Zeer snel geleverd en nette producten!

In de avond laat besteld en de volgende ochtend al in huis! Ik kon net haast niet sneller zelf bij ze halen! Ik heb direct iedereen on me heen geadviseert hun ouwe sunder outfit hier te bestellen. Tevens zeer goed geprijsd!

Top ervanring

Ruime keuze, eens besteld staat het de volgende dag al aan je deur. Heb zelden zo een snelle bediening meegemaakt. Top!!!

Zeer snel geleverd en nette producten!

Goede, snelle service

Zoals afgesproken op tijd geleverd

Vlotte levering

Duidelijke site en snelle levering Materiaal van het "foute feest pak" is mooi en niet een stof wat je na 1 keer dragen in de prullenbak kan doen. We kunnen feestkleding365 aanraden!!

Goede, snelle service

Zoals afgesproken op tijd geleverd

Vlotte levering

Zéér tevreden.

Een zeer snelle levering, duidelijk communicatie!

Zéér tevreden.

Een zeer snelle levering, duidelijk communicatie!

Een echte prinsessenjurk!

Onze dochter wilde een echte prinsessenjurk, de jurk van Feestkleding365 beantwoord volledig aan de verwachtingen!

Een echte prinsessenjurk!

Topservice

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle en goede service

Bestelling gedaan! en dit werd de volgende dag al geleverd! Super tevreden mee!

Snelle en goede service

Bestelling gedaan! en dit werd de volgende dag al geleverd! Super tevreden mee!

snel supersnel zelfs

voldeed goed aan verwachting en was om 22.00 uur besteld en om 15:00 uur geleverd TOP!

snel supersnel zelfs

Topservice

De maten zijn zoals ze beschreven staan in maattabel. Snelle service en goede kwaliteit.

Gemakkelijk besteld, eenvoudig geleverd

Ik bestelde een pak van elvis. Ze stelde me ook leuke accessoires voor en leverde de bestelde items zeer snel

levering

al 3 dagen uitgesteld