Filtre

Snelle afhandeling

De site is overzichtelijke met een ruime keuze, ook in de kledingmaten. Ik had mijn bestelling geplaatst en na 2 dagen reeds ontvangen.

veel keus

Enorm veel keus in de webshop en snel geleverd

toppertje

correcte en snelle levering. Prima kwaliteit. Een aanrader.

Ruime keuze, snel geleverd en weer terugbetaald (te klein)

Helaas was het gekochte Pietenpak te klein, waardoor ik het terug moest sturen. Net als het bestellen, verliep het retourneren ook soepel en kreeg ik mijn geld terug.

Bestelling was uitstekend en snel bezorgd

Het bestelde pakket was perfect bezorgd, het klopte helemaal, en de bezorging was snel en helemaal in orde.

Bestelling was uitstekend en snel bezorgd

Blouse is van een goede kwaliteit, beter dan verwacht.

Goede ervaring. Snel geleverd en goed ingepakt. Verzendkosten zijn wel hoog. Dat is jammer.

Uitstekend!

Mooi outfitje gescoord en super snel geleverd voldeed aan alle verwachtingen

Snel en een leuke collectie

Mijn pakketje was de volgende dag al in huis. Ze hebben een leuk assortiment aan feestkleding.

Uitstekende service!

Pietenpakken besteld voor een verrassingsfeestje bij mijn petekind. Qua prijs veruit de beste keus en daarenboven de volgende dag al geleverd. De kleine bemerking die ik had over mijn bestelling werd door Stefanie van de customer service vriendelijk en professioneel behandeld. Ik ben 100% tevreden en bestel graag opnieuw in de toekomst!

Snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb een pietenpak besteld. Het was snel binnen, en een mooi pak voor een leuke prijs!

Snel bezorgd en nette feestkleding

Veel keuze op de site. Alles items zijn goed op voorraad en binnen 24 uur inderdaad thuis ontvangen. Klein is prima voor feestkleding maar wel lekker synthetische stof. Erg tevreden over de snelheid van verzenden en de diversiteit in de webshop. Bedankt!

Snelle levering, fijne service maar er was een foutje

Een heel snelle levering. De naad was los van het vestje. Heb heel snel reactie gekregen dat ik het kosteloos mocht terugsturen met een scancode. Omwisselen kon blijkbaar niet dus ik moest wel opnieuw een vestje kopen dus een dubbele kost. Hoe snel ze ook leveren ( day after) kan ik niet zeggen dat het geld snel wordt terug betaald. Ik begrijp dat het druk is en hoop dat het wel in orde komt.

Top winkel

Goede website, snelle levering en super mooie kleding. Ook voor grotere groepen genoeg kleding beschikbaar. Wij als carnavalsvereniging hopen de show te stelen met het aankomende carnavals in februari.

Snel correct zonder “kleineletters”

Deze morgen gezocht.’’’vandaag gekocht….morgen geleverd…prachtig. Met een uitgebreide communicatie over uur en dag van levering!

Maken waar wat ze beloven..hulde

Zéér snelle levering.. Hier kun je op bouwen..

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW