Filtre

Amper 13 uur na bestelling werd het pakje afgeleverd door een vriendelijke persoon.

Professioneel

Hele snelle goede service!

super snel

super snelle levering en artikelen waren zoals beschreven

Op en top

Zijn punctueel en komen belofte na,

Snelle levering en goed Service

Mijn pakje laat in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Product is van goede kwaliteit. Alles stond goed en correct uitgelegd op de site. Zeer betrouwbare winkel!

Perfecte circus party outfit

Van valt normaal, ziet eruit als op het plaatje. Erg leuke verkleedkleding!

Fijne serves

Snelle serves en goede maat tabel. Ik had het binnen 1 dag al binnen en kon het gelijk passen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Dit is altijd erg fijn, omdat ik dus thuis was toen het binnenkwam.

Supervlot verlopen, perfect zoals beloofd

Op dinsdag een bestelling gedaan, op woensdag is dit pakje al toegekomen. Perfecte Service, product voldoet zoals omschreven.

Snelle service, binnen 24 uur, prachtige kwaliteit voor goede prijs

Mooi pak voor goede prijs, zeer snel geleverd, prachtige kwaliteit en tien ik een vraag had via mail kreeg ik gelijk antwoord.

éénvoudig en snel

de website is goed ontwikkeld, eenvoudig te bedienen en besteling te plaatsen, en supersnelle levering (minder dan 24 uur)

Snelle bezorging en kostuum van goede kwaliteit

Binnen één dag was mijn pakketje al binnen. Ik had stress omdat ik het kostuum nodig had voor een feest en wist niet zeker of het op tijd binnen zou komen, gelukkig was het binnen 24 uur al bij mij thuis afgeleverd. De maat klopt, goed betaalbaar en de kwaliteit is goed!

Helemaal top

Snelle juiste levering

Bestellen betalen ontvangen…razendsnel

Naar verwachting

Hoewel het uiteraard geen kostuums van honderden euro's zijn, is de (prijs-)kwaliteit(sverhouding) naar wens. Wat ik bestelde heb ik ook naar verwachting gekregen. Tevens erg fijn dat het snel geleverd wordt zoals vernoemd op de site.

Voor een last minute thema feestje zochten we als groep en pak. Gezocht, gevonden en besteld via jullie site, volgende dag in huis Top

Snelle levering en de bestelde producten zijn van prima kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

Kleren altijd perfect geleverd,hoe ze op de site staan.steeds de goede maat en enorm snel geleverd.top service.

Snelle bezorging

Prima product en snelle levering

Ultra snel

's avonds besteld en de volgende middag al geleverd. Goede communicatie via mail over orderstatus en verzendig. Duidelijke en overzichtelijke website, ook ivm met maten opnemen.

Eerlijke omschrijving product. Snelle levering. Tevreden klant

Zie boven : alles in één zin.

Duidelijke website snelle levering en het paste perfect

Alles prima!

Artikel zoals beschreven. Snelle levering!

Snel verzonden

Ik kreeg een mail dat iets wat ik eerder zocht weer op voorraad was. Meteen besteld en volgende dag in huis.

Netjes en correct

Letterlijk vandaag besteld en morgen netjes en correct geleverd. Soms moet je enkele dagen wachten op je levering ook al geven ze aan vandaag voor...u. besteld morgen in huis wat niet altijd klopt maar bij jullie is het effectief zo en proper en netjes verpakt .Ik ben zeer tevreden.

Duidelijk en goede snelle levering

Gelukkig snel geleverd voor het feestje. Artikel precies zoals het beschreven is en zoals het er uit ziet. Maat is ook perfect en fijn dat je dat schema heb om je maat uit te kiezen. Goede kwaliteit stof dat nier zomaar kapot gaat.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW