Filtre

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit !

Ik kreeg mijn bestelling sneller binnen dan verwacht. Het zit erg stevig en netjes verpakt. De kwalitiet van de producten is veel beter dan ik verwacht had voor feestkleding. Mocht ik ooit nog feestkleding nodig hebben dan ga ik zeker hier bestellen.

Product werd enorm snel geleverd en dat is altijd zeer tof

Laat in de avond besteld en de volgende dag al binnen, daar was ik heel blij mee!

Super!! Laat besteld en snel binnen! Top!

Snelle levering en kwaliteit

Heel blij met de snelle levering en de kwaliteit van het product. Ik zou het aanraden aan anderen

Fantastisch snel

Mijn bestelling was razend snel en netjes geleverd. Ik zou iedereen aanbevelen om te bestellen bij Feestkleding365.nl!!!!

echt goed!

Heel snelle bezorging en leuk verkleedpak. Is voor de Kerst dus nog even in de kast.

Zeer duidelijke website en snelle levering!

Het is een zeer duidelijke website en de dag nadien al werd alles netjes geleverd.

Supersnelle en goede sirvice

Gemakkelijk bestellen en snel het pakje geleverd.

Toppert

Was opzoek naar een vrijgezellenpak, echt 1 waarbij je voor l*l over straat loopt. Bij meerdere webshops gekeken en besteld maar uiteindelijk te horen gekregen dat het niet in voorraad was. Bij feestkleding365 echter wel! Echt top! Binnen een dag binnen!

Snel en correct

Ik heb een bestelling gemaakt van 5 artikelen die al 2 dagen later geleverd werden. De bestelling verliep vlot via de site. Ik ben zeer tevreden van de werking.

Zowel het aanbod, het vlot terugvinden van maten als ook de zeer snelle levering vond ik top. We mochten alles ontvangen op geen 24h tijd. Wij zijn fan!

UITSTEKEND

Goede en snelle levering

Overzichtelijk, ruim assortiment van allerlei kleding en assecoires. Snelle levering.

Gewoon een aanrader voor iedereen !!

Zaterdag een thema avond in "Roaring 20s." Door omstandigheden uit het oog verloren om een geschikte outfit te vinden. Dan via Feestkleding tenue gevonden waar bij stond voorradig . Vandaag besteld - morgen geleverd. Door de korte tijd die ik had , wel wat twijfels of het daadwerkelijk op tijd zou worden geleverd. Onmiddellijk bevestiging van bestelling en alles opgevolgd via mail. De dag daarna in de namiddag alles keurig en netjes geleverd. Dus voor mij echt voor iedereen aan te raden...

Perfecte service

Op minder dan 24 uur geleverd.

Supersnelle levering en jurkje precies als op foto.

Wat leveren jullie snel, echt fijn! Het jurkje was ook fijn ingepakt en hing aan een hanger zodat het direct in de kledingkast gehangen kan worden. Jurkje zit er precies zo uit als op de foto. Ik ben er blij mee.

Prima ervaring met deze bestelling

De ene dag bestellen en de volgende dag keurig thuisbezorgd. Zeer tevreden met deze bestelling.

De feestkleding kwam de volgende dag binnen en was precies zoals op de foto. goede service

Altijd goede levering en gepast

Altijd tevreden van prijs kwaliteit en levering

Snel geleverd, goede kwaliteit

Zoals omschreven

Product zoals omschreven, prima kwaliteit voor een feestje.

Netjes verpakt en voor een mooie prijs

Product heeft een mooie prijs, het is netjes verpakt, het werd zeer snel bezorgd.

Goed bedrijf met duidelijke communicatie!

Oeps... verkeerd besteld. Het gebeurde mij dit keer ook. Dan maar terug sturen. Zal dat goed gaan? Zeker, het is een betrouwbaar bedrijf met goede communicatie. Ik kreeg direct een mail dat ik het terug kon sturen en daarna nogmaals een mail dat het goed was ontvangen en mijn geld binnen 5 dagen terug kreeg. Super bedrijf en zeker een aanrader.

Hele snelle levering echt heel fijn!

Het was de volgende dag gelijk binnen ook. Ik had het donderdag besteld en had een beetje paniek omdat ik het voor een feestje had besteld (die zaterdag) Gelukkig kwam het echt 1 dag later binnen :) heel blij mee! Vind het alleen een beetje jammer van alle kosten die ernog boven op komen want de kouseband zelf was maar €3 en kwam uiteindelijk uit op €7 . Maar voor de rest top service !

Top en snelle levering

Ik heb het pak aan gehad op het feest en het was top iedereen was onder de indruk helemaal tevreden ook met de snelle service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW