Filtre

Leuke jurk voor de toppers!

Leuk jurk voor de toppers en carnaval natuurlijk! Goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Snelle levering! Producten zijn zoals ze op het plaatje staan. We zijn zeer tevreden

Prima service, snell levering

In 1 zin, zie hierboven

Het feest kan niet meer stuk!

Super mooie kleding, kwaliteit is goed en netjes afgewerkt. Ook de verzending was snel en netjes.

Snel en volgens afbeelding

Snel, volgens afbeelding en goede prijs kwaliteit

Too service

Snelle levering, de dag voordat ik hem nodig had besteld en voor het middag uur ontvangen. Daarnaast een goeie prijs voor goede kwaliteit en een enorm scala aan keuze. Al met al “perfect”

Goeie service

Pakket snel mogen ontvangen! Ook op de hoogte gehouden wanneer het pakket verstuurd was en wat de verwachte bezorgtijd zijn. Kortom: Snelle en goeie service!

Snel geleverd, prima kwaliteit

Wordt geleverd zoals omschreven. Alleen de bijgeleverde steek is een flutje, maar ja dat kon ook niet anders gezien de prijs.

Snel en simpel bestellen en op tijd geleverd zoals beloofd!

Op het laatste moment (vrijdagavond) nog iets moeten bestellen voor een feestje. Bestelling werd de volgende dag netjes op tijd geleverd zoals beloofd! Helemaal goed. Volgende keer weer!

Top levering

We zijn zeer tevreden van jullie service. De pakjes passen ons perfect. We gaan ons super amuseren zaterdag met de “Toppers”

weet het door omstandigheden nog niet

Is super snel geleverd daar zeker 5 sterren voor Helaas nu corona dus waarschijnlijk gaat mijn feestje niet door en heb ik het voor niets besteld. Ik hoop dat ik net op tijd corona vrij ben

Super service

Snel geleverd, super service

Helemaal goed!

Makkelijke website,snelle levering...

perfect

snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding snel en makkelijk te bestellen

Hele snelle levering, compliment hiervoor

Snel en netjes op tijd geleverd

Snel en netjes op tijd geleverd

Snelle levering en keurig verpakt

Spullen direct de volgende dag ontvangen! Had carnavals jasjes besteld, deze zaten op een hanger met een plastic zak er overheen. Makkelijk om daarna ook te bewaren!

Super snelle levering! Mooie pruiken. Gewoon top!

Prima kleding

De kleding die ik heb besteld is goed ontvangen en is leuk, lijkt ook goed volgens het plaatje. Alleen jammer dat de hippie bril een kindermaat is

Fantastisch!

Super snelle levering zelfs naar België! Top voor een uitsteller die last minute nog iets nodig heeft ;)

Feest als je de kledij ontvangt!

Heel tevreden van de vlotte servies en producten

Helemaal de juiste sfeer!

Top producten voor een feestje in welk thema dan ook! Aanrader!!!!

Heb dit gekocht voor een bedrijf feest en en kreeg veel complimenten TOP!!

Niet voor herhaling vatbaar

De levering was heel snel. Jammer genoeg past het niet ,maar we willen het terugsturen en we wachten op de retourlabel ... vr groeten

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW