Filtre

Super snel

Zeer snelle levering Perfect hier kunnen veel verkopers voorbeeld aan nemen. Top

Het feestje was direct helemaal in sfeer

Leuke ervaring, verkleedkleding zorgt ervoor dat het feest een extra dimensie krijgt!

Je krijgt echt waar voor je geld

Waar ik eerder wel eens op een andere site iets gekocht heb qua verkleed kleding en enorm teleurgesteld werd door wat er voor de prijs geleverd werd, bij Feestkleding365 krijg je echt waar voor je geld!

Leuke kleding voor een leuke prijs

Wat een overzichtelijke website,betaalbaar en snelle levering.Avondje toppers is al geslaagd met deze passende kleding....

Super vlug de spullen in huis

Alles was perfect!

Pakketje zeer vlot en goed ontvangen. Kwaliteit zeer goed. Zeer ruime keuze op de website. Je vind er zeker wat je nodig hebt voor een spetterend feest.

veel keuze, goede pasvorm en een snelle levering.

ik heb ieder jaar wel 1 of 2 thema feesten en ik vind het super leuk om leuk gekleed naar het feetje te gaan. bij jullie nu al een paar keer wat besteld en tot op heden ben ik hier zeker over te spreken. veel keuze mogelijkheden en voor een leuk prijsje. de pasvorm is goed aangegeven en koop ik geen miskoopjes, heb daarom ook geen retour zending hoeven doen. levering is op tijd in huis. ik zal het bestellen bij feestkleding zeker aanbevelen bij familie en of vrienden.

Prachtig!!

Het colbert is boven verwachting. heel mooi afgewerkt, mooie stof.

Zeer snel geleverd en goed georganiseerd met mails. Zeker aan te bevelen

Super snel

Vandaag besteld, morgen al feest

Uitstekende kwaliteit en snel bezorgd

De kleding kiezen die ik wou maakte de site erg makkelijk door themas te laten zien, na bestellen was het erg snel bezorgd en de kwaliteit is erg goed

Super snelle levering

We hadden op het laatste moment nog een halloween feest maar geen kleding. Binnen 24u was het pakket binnen, matentabel is heel accuraat en de kleding goed afgewerkt + niet te duur. Perfect! We zijn er super blij mee

Snelle en correcte levering

Keurig verpakt en snel geleverd! Zeer tevreden

Strak product

Mooi product, tijd om mee te shinen op de foute party.

Snelle keuze kunnen maken en snel geleverd

Ik heb lang gekozen over het juiste kostuum. Plots besefte ik dat ik het binnen een week al nodig had. Op de site stond dat het binnen 3 dagen geleverd kon worden. En als ik me niet vergis was mijn kostuum 2 dagen later aangekomen.

Leuk jurkje gescoord

Leuke kleding en snelle service…. Wat wil je nog meer :-)

Geweldige winkel! Gelijk e-mails over je bestelling, juiste bezorgdata, en je word altijd op de hoogte gehouden.

Enorm snelle levering

Op de website staan hele duidelijke omschrijvingen van wat het pakket inhoudt. Daarnaast goed aan de afspraken voldaan qua levering, dus chapeau.

Bestelling wordt snel opgestuurd. Sommige verkleedkleding valt erg klein, misschien handig om erbij te vermelden.

Super leuk

Super!!

Nog nooit wat besteld bij jullie maar volgende keer zeker weer! Snelle levering, op de hoogte gehouden. Top! Morgen feest!:)

Een aangename en overzichtelijke werking.

Ik vond het een zeer fijne en overzichtelijke website om zaken op te zoeken. Het is dan ook handig dat je artikelen kan bewaren als favoriet, zodat je ze de volgende keer makkelijker kunt terug vinden. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik geen bevestigingsmail. Maar nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik snel verder geholpen en werden mijn artikelen enkele dagen later geleverd.

Correcte en super snelle levering

100 % tevreden

Super leuke feestkleding

Super leuke outfits gescoord voor een 80’s party. Snelle levering

Snelle levering en top service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW