Geweldige outfit

De maat zit zeer comfortabel, mooie kwaliteit, en zeer snelle levering. De dag nadien had ik mijn pakje. Ik heb mega veel complimenten gekregen over mijn outfit, mensen dachten dat ik deel uitmaakte van de creaturen die rondliepen.

Snel, flitsend, passend en goede prijs.

Vlotte service.

Past perfect

Levering zoals aangegeven. Past goed. Kwaliteit licht, maar goed voor eens gek te doen. Kousen vrij groot maar zijn ok als je ze omplooit. Enkel zakken de bretellen wat naar buiten. Hoedje is wel leuk. Dus zeker tevreden.

Fantastisch product, snelle levering

Toen ik me opgegeven had voor een Oud & Nieuw Party in CrossRoads (een internationaal evangelisch centrum in Amstelveen) wist ik niet hoe ik zo snel aan de dresscode moest gaan voldoen. Gelukkig hielp een vriend met meer ervaring me en we kwamen uit bij Feestkleding365. Ik moest iets hebben dat goudkleurig, zilverkleurig of glitter was. Ik koos voor een disco-zilver-blouse. Die vriend van me adviseerde me nog dat ik XXL moest hebben omdat ik wat gezet ben (dan spannen de knoopjes niet aan). Zogezegd, zo gedaan en de blouse was niet alleen top, maar de levering ook zeer snel: binnen één dag had ik 'm al binnen. Echt een goede ervaring met deze online winkel.

Hele snelle levering!

Hele snelle levering, goed dat de maatvoering omschreven staat op de site anders had ik zeker te klein besteld.

Naar verwachting

Mijn outfit werd snel geleverd, de outfit zag er goed uit maar was wel aan de kleine kant voor een xl, de schmink bleef goed zitten en was van betere kwaliteit dan action troep.

Super makkelijk te bestellen en goed gecommuniceerd

Mijn ervaring met dit bedrijf was super. Snel en duidelijk communiceert. Er was even geen product op voorraad maar door samen te kijken wanneer het geleverd moest worden is het allemaal goed gekomen. Daarbij heeft de bezorger ook een super service geleverd. Zelfs door het hele slechte weer (sneeuw) Kortom, erg tevreden!!!. En de kostuums zijn super wij kunnen er een feestje van maken.!!!!

Uitmuntend

Heel te vreden! Snelle levering Als er een probleem was met een bepaad artikel geven ze meerder optie’s tot een oplossing. Super !

Perfecte service en dus een tevreden klant!

De geplaatste bestelling werd zeer snel geleverd (sneller dan verwacht :-) ). Helaas moest ik een aantal artikelen retourneren maar ook hier een perfecte service met een aangenaam contact met de klantendienst!

Snel geleverd , goede prijs

Ondanks het slechte weer , gewoon op tijd.

uitstekend

feestkleding365 doet wat ze zeggen en leveren goede producten.

Snelle en uitstekende service

Bestelling werd normaal zaterdag geleverd maar mocht de bestelling reeds op donderdag ontvangen Zo had ik ook de tijd om te passen en goed te keuren

Korte levertijd en netjes verpakt!

Duidelijk en eerlijk!

Helaas kon een gedeeltel van mijn bestelling niet op tijd geleverd worden. Hierover gecommuniceerd. Men was eerlijk en helder hierover. De accessoires waren wel op tijd binnen. Kosten van het niet geleverde krijg ik terug. Contact met Feestkleding 365 verliep probleemloos en men was eerlijk over hun (on)mogelijkheid van tijdig leveren. Wanneer aan de orde zal ik zeker mijn volgende feestkleding weer bij hun kopen!!

Vlotte service

Voldoet aan beschrijving en artikels werden volgende dag geleverd

Daar word je vrolijk van!

Ik heb een leuke bestelling aangekregen met precies wat er aangegeven stond. Er was weliswaar een probleem met twee van de artikelen maar toch 5 sterren, want na het contacteren van de klantenservice werd dit meteen vriendelijk en efficiënt opgelost!

Zeer snelle keurige levering

Na 1 dag had ik mijn bestelling al binnen. Keurig verpakt , het zag er heel professioneel uit! Ook de communicatie vond ik TOP, snel en duidelijk. Heel blij met Feestkleding 365!

Gisteren besteld, vandaag al binnen! En ik kom uit België! Dik in orde dus!!!

Snelle levertijd en veel keuze

Op de website wordt levertijd duidelijk vermeld, ik had zelf even gemist dat ik 1 artikel met een latere leverdatum had gekozen. Hierdoor werd leverdatum van alle artikelen automatisch op de laatste gezet. Dit was ook duidelijk in de bevestiging en was voor mij was later geen probleem, dus hierbij gelaten. Verbetertip is wel dit mogelijk in een eerder stadium al even te vermelden bij het bestellen zelf dat niet alle leverdata hetzelfde zijn en wat dat betekent voor de andere artikelen.

heel snel en correcte levering

heel snel en correcte levering

Uitstekende service en bezorging

Rond de feestdagen besteld en toch snel in huis. Goed product van goede kwaliteit. Prima!

Alles volgens afspraak en netjes geleverd

Zoals beloofd de dag later bij mij thuisgeleverd, zorgvuldig verpakt tegen weeromstandigheden.

Het pakje was snel geleverd en de maat was correct

Alles is correct verlopen en tijdig geleverd.

Zoals altijd, een perfecte dienstverlening en praktische hulp. Bedankt.

Overzichtelijke website, tijdige en correcte leveringen en zeer vriendelijke klantendienst. Top.

Eskimo pak gekocht was niet compleet. Gebeld kreeg gelijk een andere toe gestuurd Super goed betrouwbare bedrijf Top

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW