Laden reviews...
2.207 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dieses Jahr loben Kunden vor allem die schnelle Lieferung, den zuverlässigen Service und die deutlichen Produktbeschreibungen. Qualität, Passform und Preise wurden überwiegend positiv bewertet. Die Website war benutzerfreundlich und der Bestellprozess war unkompliziert. Insgesamt war das Einkaufserlebnis positiv, mit einfachen Rücksendungen, falls nötig.
Een leuke en vooral niet te strakke rok. Zelden zat een 'plussize' petticoat zo comfortabel.
Yana
Dendermonde
Alles ging top, feestkleding365 is echt een aanrader.
Ilse
Leeuwarden
Een enorme keuze in de webshop, en alles voor een betaalbare prijs. Bovendien hoefde ik niet lang te wachten want binnen twee dagen had ik de spullen in huis. Topper!
Jose Jaspers
Gilze
Leuke kleding en snel geleverd
Wim
Assen
De avond van te voren besteld en de volgende dag al in huis. Zeer handig voor last minute nood verkleedkleren.
Thijs
Geldrop
Past goed, staat erg leuk
9 September 2026
Harlingen
Groot aanbod. Goede prijs en snel in huis. Helemaal top
Maurits
Zierikzee
De outfit die ik had besteld was van zulke slechte kwaliteit dat ik deze wenste terug te sturen. Uiteraard kun je er niet van uit gaan dat de outfit fantastisch gaat zijn. Echter was de stof zo doorzichtig dat je er letterlijk doorheen kon kijken. Na het besluit om deze terug te sturen werd mij een achterlijk groot bedrag gevraagd om deze te retourneren.
Beveelt niet aan
Jim
Leiden
Heel groot assortiment. Snelle levering. Achter de webshop een fantastisch team. Een geoliede machine. Uiterst vriendelijk en behulpzame klantenservice. Zorg en passie op elk gebied.
Matt
Nieuwerkerk aan den IJssel
Zoals de titel al beschrijft. Twee dagen vantevoren moest ik nog een kostuum voor iets regelen. Via veeskleding kon ik de ene dag bestellen en had het de volgende dag binnen, echt super! Raad het bedrijf zeker aan.
5 September 2026
Ciska
Bakhuizen
Hoed paste prima
Anneke
Terherne
Mooie producten, snelle levering en prijstechnisch helemaal goed.
Piet
Gendt
Zoals beloofd volgende dag netjes geleverd
Thomas Bos
Harderwijk
Duidelijke webwinkel, mooi en overzichtelijk. Prijs is zeer scherp in vergelijking met andere winkels. Ik had een vraag en werd snel en accuraat geholpen door de klantendienst. Wanneer ik nog eens een outfit nodig heb keer ik zeker terug.
B
VDB
Wij bestelden twee pruiken voor een feest en zoals beloofd werden ze een dag na onze bestelling al bij het PostNL punt geleverd. Betrouwbaar dus!
Mariëtte
Veenendaal
Fijne ervaring op de website, kon alles snel tegen een transparante prijs vinden.
Jasper
TETERINGEN
Bestelling was snel en goed verpakt verzonden, en alles is zoals aangegeven op de website. Helemaal top dus!
Tim
Dronten
Kleding zag eruit als op de site
1 September 2026
J
Hoogeveen
Een feestkleed besteld en na een paar dagen lag mijn kleed met de perfecte maat al In de locker van bpost , topwinkel
30 August 2026
Machteld
Mortsel
Het ging soepel je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Ook ging het bezorgen vrij snel. En het pakket was goed. En het product nog beter.
Tim Stroet
TUITJENHORN
Leuk dat er webshops zijn waar je het jaar door, zelfs voor verrassingsfeestjes, snel terecht kan. Ook zonder speciale "verkleed" periodes leveren ze hier snel een breed gamma aan feestartikelen aan een zeer goede prijs.
Werner
Mechelen
Levering zoals beloofd. Nazorg, zoals gehoopt.
Karolien
Antwerpen
Heel snelle verzending, het was er effectief de volgende dag al. De kwaliteit is ook enorm goed voor de prijs, hier bestel ik zeker meer op!
Riana Prié
Duffel
Super snelle levering! Kwam binnen en kon het meteen in elkaar zetten. Alleen zelf even vergeten om de hoogte te checken... maar verder echt leuk als je een accessoire voor een outfit tijdens een spokentocht! En handig als loopstok heheh.
Susanne
Reuver