Kleine stress, maar in orde gekomen

Bij aankoop werd de belofte gedaan dat het product op 19 december zou geleverd worden. Dit was belangrijk aangezien het om een kerstcadeau ging. Daarna kreeg ik mail dat ze deze belofte niet konden waarmaken omdat er een vertraging was. Ik kon aanduiden wanneer ik het ten allerlaatste diende te ontvangen. Dat was goed zo kon ik ook gewoon weigeren. Ik duidde de 24ste aan en ik ontving het pakket op de 24ste

Heel correct - top service en product!

What you see is what you get. Het product komt volledig overeen met de beschrijving en de foto's. Daarnaast werd het super snel en zoals beloofd geleverd. Heel tevreden dus!

Duidelijke site, veel keuze, goede maat. Goede en snelle bezorging. Fijn een bedrijf dat doet wat het beloofd

Goede service en leuke spulletjes

Snel geleverd !

Helemaal top, mooie kwaliteit én heel snel geleverd! Zoontje zal dolblij zijn met zijn powerranger-pak!!

Snel geleverd en product zoals omschreven

Ondanks de drukte rond kerst, pakket snel geleverd, precies zoals aangegeven. Leuke pakken voor een goede prijs, fijn dat de beschreven maatvoering precies klopt. Helemaal blij mee.

Supersnel en helemaal in orde!

Ik bestelde het dinsdag om 14:00 en het was de volgende dag om 12:00 binnen. Bizar snel! En het pakketje was verder helemaal in orde :)

Wij hebben nog niks ontvangen

Volgens de mail die we kregen zou ons pakket geleverd zijn maar wij hebben niks ontvangen. Er worden ook mails naar mijn dochter gestuurd. Dat email adres hebben we nooit doorgegeven. Gelieve dit recht te zetten. Ons emailadres is [email protected]

Veel betere service dan de vorige keer

Vorig jaar hebben mijn vrienden en ik hier ook besteld en helaas verliep dat niet helemaal soepel. Wij hadden een verkeerde maat besteld en dit wilde wij omruilen, maar dat was niet mogelijk. Na twijfel toch opnieuw besteld en dit keer ging het veel beter. Bedankt daarvoor

Hele mooie vleugels en supersnel bezorgd (binnen een dag)

Super snel geleverd

In de avond laat besteld. Dag erna einde van mee middag al in huis. Helemaal super geregeld

Super ervaring!

Ik had snel een jasje nodig en binnen 24 uur hebben ze het jasje geleverd! Super blij en op tijd dus top!

Ik ga met dit kostuum een geweldige avond beleven. Heerlijk fout. Ook de jurk van mijn vrouw past prima in dit plaatje. Bedankt

Uitstekende ervaring.

Aanrader! Verkoper heeft het bestelde product snel geleverd, ondanks drukke tijd van het jaar. Product ook goed verpakt voor transport. Bestelproces is duidelijk en goed te doorlopen. Heldere en duidelijke communicatie m.b.t levering. Omschrijving van het product op de website is correct. Geen spijt te hebben gekozen voor dit bedrijf

Zeer tevreden van de volgende dag in huis levering, kledij past ook perfect volgens maat tabel en ook nog eens super warm.

Vlotte en snelle levering, en dat tijdens de feestdagen!

Onze kleindochter had een thema voor onze kledij gevraagd voor kerstavond en ik had wat lang uitgesteld om iets te zoeken. Ik vreesde al dat de outfit niet tijdig zou aankomen, en toch, een paar dagen later was het pakje er al, sneller dan ingeschat was!

Kwaliteit & Goed passend!

Sub-Zero kostuum gekocht en past precies goed! Veel leuke complimentjes gekregen & zelf als Mortal Kombat fan heel erg blij mee!

Super snel gedaan ,en het is zoals omschreven

Top-service

Geweldige service en snelle levering. Duidelijke informatie en een duidelijk retourbeleid wanneer er een probleem zou zijn.

Mijn bestelling was keurig verpakt! Ondanks de (kerst)drukte was het pakket ruim op tijd. Ik hoop er met Oud € Nieuw veel plezier van te hebben.

Het pakketje was binnen 1 dag binnen met een goeie kwaliteit kostuum, geweldige ervaring

Snelle levering, maar product ziet er heel anders uit dan op de site!

Levering is echt super. Heel snel en heel duidelijk. Alleen het pak valt tegen, ziet er helemaal niet uit zoals op de site! Andere kleur en ander model dan op de site staat, dat is wel erg jammer.

Op tijd, netjes en perfect

Het pakket was netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Netjes verpakt. De kwaliteit van de outfit is perfect. Alles bij elkaar een goede service en kwaliteit/prijs verhouding. Een dikke 5 sterren. Bedankt voor de goede service het heeft de kerst perfect gemaakt.

Zelden zo'n goede service van een webwinkel gehad!

Wat een service ... wij kwamen 1 dag voor het feest erachter dat we het verkeerde thema hadden besteld. Dus snel gebeld of 24u levering echt klopt. Dat was het geval. Snel een nieuwe bestelling gedaan en toen stond er levering over een week. Wederom gebeld en wat bleek 1 item 2 stuks van besteld maar slechts 1 binnen 24u leverbaar. De dame bij de klantenservice was direct behulpzaam, zocht een gelijkluidend artikel wat wel 24u leverbaar was en heeft dat vervangen in de bestelling waardoor het pakket 16u later op de afleverlocatie lag. Echt een 10!!!

Heel erg tevreden

Door omstandigheden hadden we plots verkleedkleding nodig. Internet opengedaan en al snel kwamen we op deze website terecht. Goede beoordelingen gaven ons vertrouwen om bij jullie te bestellen. 1 dag later werd het pakje netjes geleverd bij ons thuis. Super tevreden! Wij weten jullie te vinden als we weer iets nodig hebben.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW