Zuverlässig und optimal <3

Super Versand und professioneller Service. Vorallem die Menge an auswahl für einen angepassten Faschings look

Slecht

Ik heb mijn zending niet ontvangen dus ik ben niet blij. Weet niet of het bij jullie ligt of bij post.nl ik zit nog op antwoord te wachten. Groetjes Gerda

Supersnelle levering, hoge kwaliteit

Ik heb voor mijzelf en mijn partner een pak besteld. Keurige afwerking, mooie kleur, precies zoals de foto. En extreem snel ontvangen!

Alles gut

Super schnell , alles prima

Alles perfekt- schnelle Lieferung, gute Qualiät

Wir benötigten für die unseren Sohn mehre Kostüme, da die Abiturienten vor ihrem Abschluß noch eine Mottowoche durchführten und jeden Tag anderes kostümiert zur Schule gingen Es gibt eine riesige Auswahl in verschiedenen Größen, die Lieferung erfolgt rasch und zuverlässig. 2 Kostüme waren leider zu groß und mussten umgetauschr werden, aber auch die Rückgabe und Neubestellung klappte perfekt. Die passende Größe war schnell da und die Kostüme wurden sehr bewundert.Wir bestellen gerne wieder dort.

super snelle levering!

ondanks de drukte rond carnaval de artikelen ‘s avonds last minute besteld en toch de andere dag geleverd! top!

Snelle levering / mooi pak

Levering een dag na bestelling met vanaf het bestelmoment een zeer goede communicatie over de levering en het leveringsproces. Netjes verpakt en mooie kleding.

Gutes Preis Leistungsverhältnis

Schnelle Lieferung. Guter Artikel

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en duidelijke communicatie

Feestkleding 365 doet precies wat het beloofd: snelle levering en duidelijke communicatie daar over.

Supersnelle service!

‘s Avonds net voor 23u45 besteld en in de ochtend om 11u15 ontvangen. Sneller kan niet!

SUPER boven verwachting! :)

Ik bestelde een superman pak om indruk te maken tijdens mijn eerste keer carnaval in Maastricht. Naast dat ik veel complimenten kreeg is de kwaliteit ook beter dan verwacht. Dit was mijn eerste aankoop bij feestkleding365 maar zeker niet de laatste.

Schnelle Lieferung und super Qualität

Das Paket kam sehr schnell an innerhalb von 2 Tagen perfekt für spontane Bestellungen . Für den Preis , eine tolle Qualität , die Kinder waren begeistert von den Kostümen . Kann ich nur weiter empfehlen!!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

Goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

Snelle service en kwaliteit

Alles netjes op tijd binnen gekregen. Tevens veel betere kwaliteit dan verwacht voor die prijs. Helaas ging het feest niet door dus retour gestuurd naar verschillende setjes binnen gehad en was allemaal super. Politiepak voor dames viel iets klein uit maar overige pakken zaten helemaal goed. Bij een volgend feest bestel ik hier absoluut nogmaals.

Super snelle levering!

Heel blij dat ik last minute nog een carnaval kostuum kon regelen. Super kwaliteit en absurd snelle levering!!

Pünktlich und okay

Wäre ist zügig gekommen (sogar schneller als angegeben) und war OK. Es war dem Preis entsprechend und hat von der Größe her genauso gepasst wie angegeben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit zeer snelle levering

Ik ben altijd last minute als het gaat om mijn carnavalsoutfit. Nog een mooie jurk besteld, de volgende dag al binnen. Dik tevreden , paste perfect.

Tevreden

Heb mijn pakketje de dag erna ontvangen zoals vermeld staat. Alles verliep heel goed. Goede communicatie ook, kreeg een mail wanneer het bevestigd was, ingepakt en verzonden. Alles verliep goed.

+++Uitstekend+++

+++Super snelle verzending vlak voor carnaval, ‘s avonds nog besteld en de dag nadien geleverd om dan die avond al verkleed te kunnen gaan carnavallen. Eén dikke aanrader 10* +++

Ziet er mooi uit

Het pak zag er mooi uit! De rode riem/band was wel vrij kort. Lastig om een mooie strik mee te maken

Snelle levering. Goede kwaliteit van bestelde kleding. Maat was perfect zoals aangegeven.

Sehr gute Qualität

Ich habe das Kostüm 2 Wochen vor dem Karneval bestellt und trotzdem war der Versand wirklich schnell. Die Qualität des Kostüms ist viel besser als was ich erwartet habe und ich werde es bestimmt jahrelang behalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en correct geleverd!

Top, was op tijd binnen

Alles was goed en het was de dag erna binnen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW