What you see is what you get !

Alles is aangekomen op de beloofde datum, kostuums zijn zoals ze afgebeeld zijn!

Prima alles

Prima zoals is afgesproken

Snelle levering. Prijs/ kwaliteit dik in orde!!!

Voor feestkledij kom ik hier terug

Artikelen helemaal conform de beschrijving, levering helemaal conform de belofte!

Een onderdeel te kort

Bij mijn bestelling was het hoofddeksel niet meegeleverd… ik stuurde reeds een mail en belde enkele keren maar kreeg geen gehoor. Spijtig…

Wow wat een service !

Feestkleding365 doet exact wat ze beloven, vandaag besteld morgen bij je thuis ! Heel leuk als je onverwachts een feestje geeft en je er een extraatje wil aan toevoegen. Feestkleding365 maakt van je feest een onvergetelijks iets. Proficiat !

Supersnelle levering en paste perfect lets party

Op het laatste moment onze outfits besteld. Super leuk allemaal en het paste perfect. Het werd een superfeest.

Snelle service, betaalbare goede kwaliteit!

Ik moest last-minute Mexicaanse kleding hebben voor mijn zoons. Om 23.00 u nog besteld en de volgende ochtend al in huis. Goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden!

Super cool!

Mijn dochtertje is super blij mee, ze heeft het met plezier gedragen voor beroepen dag op school. Ik zal zeker hier weer bestellen. Het was super snel geleverd en dat is ideaal voor kinderen die op het laatste moment melden dat ze een costuum nodig hebben

Al regelmatig besteld en zeer content!

Ik krijg altijd wat ik bestel! Het is alleen wat jammer dat je zoveel met betalen bij retour!

Ik bestelde dit voor mijn zoon om mee te nemen op kamp . Het paste perfect en alles was tip top in orde . Ik bestel zeker nog bij jullie als ik iets nodig heb .

Snelle verzending mooie kleding !

Wij kregen vrij laat het thema door van de laatste schooldag dus last minute snel hier besteld was even spannend maar kregen hem echt de volgende dag in huis ! En wat een leuke robin hood thema jurk ! Veel complimenten gekregen! Contact met klantenservice vlot en vriendelijk !

Supersnelle verzending en perfect geleverd

Last Minute wat feestkleding nodig. Op zondag besteld en maandagochtend al binnen. Supersnel verzonden en geleverd. Dikke aanrader!

Product duidelijk omschreven, snel geleverd.

Prima service en kwaliteit van het product

De bestelling is enorm vlot verlopen en het product was heel mooi en prima van kwaliteit. Zeer tevreden

Goed, duidelijk en snel

Goede en duidelijke beschrijving op de website, Snelle verzending en top de kleding die wij hadden besteld voor de kinderen heeft een festival overleeft dus ook nog eens goede kwaliteit. Top site

Tevreden!

Vlotte levering, mooie items!

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering.

Super vlotte site om verschillende kostuums te scoren!

In een handomdraai hebben we een aantal kostuums kunnen kiezen. Daarnaast werd duidelijk vermeld welke accessoires er in het pakket zaten en welke nog moesten aangekocht worden. Een muisklik verder kon de bestelling vertrekken en de volgende middag werd het pakket netjes aan de deur geleverd. Top service!

Ronduit goed

Gemakkelijk en goede aankoop.

Precies de goede maat

Ben erg tevreden snel geleverd top

Super snelle verzending!!

Veel aanbod en super snelle verzending!

Groot assortiment, zeer snelle levering

Duidelijke webshop, groot assortiment, zeer snelle levering.

Perfect heel snel binnen ba bestelling

Ik stond er verbaasd van dat er een bedrijf is die heel snel kan leveren vanuit Nederland naar België de meeste dingen die ik online bestel vanuit Nederland is veel langer onderweg top bedrijf Met vriendelijke groet Arnold Flipse Hasselt

Precies zoals gepresenteerd, paste precies bij het feest

Zoals gepresenteerd en snel geleverd vlak voor het feest. Heel fijn als je bent vergeten dat het een themafeest is

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW