Betrouwbaar, fijne kwaliteit en snelle levering

We hadden op het laatste nippertje verkleedkleding nodig. Op deze website hadden we heel wat keuze. Alles werd snel geleverd en alle artikelen zagen eruit zoals op de site. Heel tevreden!

Fantastische outfit

De outfit was geweldig! Ik koos de grootste maat en de broek was zelfs voor mij vrij lang (en ik ben 202 cm!) maar het was ideaal om comfortabel te dansen op het feest. Ook de levering was perfect op tijd! Er zal volgend jaar sowieso een derde bestelling volgen

Snel geleverd, ook naar aan pakketautomaat.

Producten naar verwachting. Kleur is iets donkerder dan ik op de website ingeschat had. Maat klopt met de vermelding op de site.

Heel snel geleverd en fijne prijs kwaliteit !

Super simpel, de dag nadien al geleverd en het ziet er nog goed uit ook. Ik kijk er al naar uit om de show te stelen op kamping kitsch België nu zaterdag !!! Thanks Feestkleding 365 !

Uitgebreid assortiment en vlotte levering!

Ik heb precies gevonden wat ik moest hebben. Op de site kan je uitgebreid zoeken op verschillende thema’s en assortimenten. Ook de levering van mijn bestelling ging heel erg vlot. De dag van de bestelling ‘s avonds laat besteld en mijn pakket was al geleverd de dag erna in de middag! Ik ben een tevreden klant!

over het algemeen goed

Ik ben nog in afwachting van mijn pakketje. verder is alles duidelijk.

Geweldig mooie kleding

Uitstekend en snelle levering

Snel en goed

Woensdag een jasje besteld. Maten zoals aangegeven op de site klopten goed. Het bestelde product voldeed aan de verwachtingen. Informatie over de verzending, track en trace, was voldoende en de bestelling werd keurig op tijd, nl de volgende dag, geleverd.

Top, duidelijke communicatie levering naar verwachting. Zo hoort het!

Ik bestel als ik weer een feestje heb altijd mijn outfit via feestkleding 365. Groot assortiment, je kunt het zo gek niet verzinnen. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Snelle levering op de plek waar je het wilt hebben. Hier kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen.

..... feestje moet nog komen ..

Leuke accessoires voor een rock and roll-feestje gekocht. Ziet er goed en stevig uit (zonnebril en oorbellen). De pruik is een beetje in de war, wellicht krijg ik dat nog goed :-)

Snelle levering en goed kwaliteit.

Mijn kledij werd de volgende dag al geleverd en is van goede kwaliteit. Ik had een large besteld en is inderdaad een large de juiste maat. Top service en kwaliteit. Mvg. Mario.

top!

Prima, supersnelle levering!

Uitstekende ervaring met Feestkleding365

Van de week voor het eerst een bestelling geplaatst bij Feestkleding365. Ruime keuze en makkelijk zoeken op items. De gekochte kleding was snel verzonden. Een beetje tot mijn verbazing was de kleding ook nog van prima kwaliteit: gezien de prijs had ik een dun kostuum verwacht. Dat was niet het geval: geen dun “ flubberspul” maar gewoon prima kwaliteit.

Perfecte service

Super content van het product en super snelle levering! Héél leuk, mijn feestje kan niet meer stuk!

Een kitchachtige prachtige outfit

Het is een prachtige heel extraverte outfit, hierdoor vallen we zeker op op kamping kitch!

Mooi setje

Snelle levering Prima prijs kwaliteit verhouding

Geslaagd product snel geleverd

Als boven omschreven, billijke prijs

Zeer vlotte en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit! Zeer tevreden.

Uitstekende service!

Bestelling werd snel geleverd, 1 item retour gebracht, geld binnen 2 dagen teruggestort op mijn rekening. Beter kan het niet!

Heel vlotte service

Heel tevreden, super snelle levering en goeie prijs-kwaliteit verhouding

Super service

Door een fout van mijn kant, per ongeluk 2 dezelfde artikelen besteld. Na een telefoontje met een van de medewerksters, werd het op een prima manier opgelost, daarbij bleef de medewerkster ook super vriendelijk. Top ervaring.

Kwalitatief uitstekend en mega snel geleverd!

Ik had last-minute een tweetal kostuums nodig voor een feestelijk weekend. Bij de kledingverhuur in de buurt stond ik helaas voor een dichte deur ivm zomervakantie, maar dankzij Feestkleding 365 kon ik nog net op tijd de volgende dag mijn kleding ontvangen. De service is super, net als de prijs/kwaliteit verhouding van de producten, geweldige ervaring!

Top pak!!

Groot succes op de foute party tijdens de plaatselijke feestweek!

‘s avonds besteld en daags erna stond de postbode al met het pakje aan de deur. Zeer goede service.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW