Een heel ruim aanbod en snelle levering

Ik had na 2 dagen mijn kleding al binnen. Ook is het aanbod enorm ruim en is er voor zowel jong en oud genoeg en ook in accessoires is er genoeg te vinden.

Goede communicatie

Mijn pakketje liep wat vertraging op. Ik kreeg hier over een hele duidelijke mail met daarin verschillende opties zoals 'afwachten' 'annuleren en geld terug'. Tevens kon ik aangeven op welke datum ik mijn pakketje echt nodig had. Dit was heel fijn en duidelijk en mijn vertraagde pakketje was mooi optijd. Echt een aanrader dus.

Leuke producten en snelle verzending!

Ik moest last-minute een aantal accessoires hebben voor mijn carnavalskostuum en besloot deze webshop eens te proberen. Het aanbod is enorm en tot mijn verbazing was alles ontzettend snel bezorgd!

Schnelle Lieferung, Gutes Preis leistungsveehaätnis

Schnelle, prompte Lieferung So wie beschrieben danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Voor carnavalsemblemen moet je bij Oetelstore.nl zijn. Snel en zonder problemen. Na ontvangst, een waar festijn. In een kleurige verpakking met Oeteldonkse kleuren! Emblemen voor een uitrusting om mensen op te fleuren. Met emblemen die opvallen tijdens drie dagen genieten. Alleen of met zijn allen carnaval vieren zonder limieten. Nogmaals dank Oetelstore.nl voor de bestelde emblemen. Als ik weer bij jullie bestel zal ik jullie echt aanbevelen!

Prima winkel

Snel berichtje wanneer geleverd en snelle levertijd ook was het netjes verpakt.

Fantastish

Super fijne en makkelijke site, snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Helemaal top dus!

Niet goed

Maten kloppen niet volgens beschrijving. Echt goedkope brol voor veel geld

Snel verzonden, uitgebreid assortiment

Product was een dag eerder dan voorspeld in huis.

Snel geleverd en nog mooier dan verwacht

Een batmanpak, batgirl en the joker. Allemaal mooi afgewerkt. Vooral bij het batgirl pak was ik wat huiverig of het niet zou tekenen door dunnere stof. Maar de stof is precies dik en stevig genoeg om dit gewoon aan te kunnen als je niet helemaal strak meer in je vel zit. Het Batmanpak moet nog getest worden. The joker is wat ruim (zoals verwacht, een maat kleiner was niet op voorraad), maar erg mooi! Het pakket werd een dag eerder geleverd dan verwacht. In ons geval was er daardoor niemand thuis en liet DHL ook niet weten waar het precies lag (daarom had ik eigenlijk PostNL gekozen, maar kan me voorstellen dat dhl sneller is). Een dag later toch nog in goede staat gevonden. Het was goed verpakt!

Savonds het verkleedpakje voor onze zoon, besteld. De dag erna tegen de middag al in huis. Dat is bijzonder snel!

leuk setje

perfect zoals omschreven, inderdaad best iets groter nemen dan de huidige maat maar staat goed omschreven bij de uitleg

Riesen Freude und perfekte Größe und Versendung

Mein Patkind wollte kurzfristig ein Gauklerkostüm und beim Google bekam ich euren Vorschlag, direkt bestellt, schnelle Lieferung, Kostüm ist super mein Patkind ist soooo happy .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Echt super top. Was zelfs een dag eerder bij mij thuis.

Wat een top pak dit was al het 3e pak wat ik had besteld en eindelijk was het een goed pak. Het was zelfs 1 dag eerder binnen dan dat ze zeiden.

Superleuke kleding

Snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding

Mooie kleur, prachtig kostuum

Gemakkelijke webshop, snelle levering zoals beloofd, keurig verpakt en verzonden, zoals altijd .

Snel en prima bezorgd.

Na besteld te hebben hebben we het pakket in goede orde en zeer vlot ontvangen!

Rappe verzending, goed verpakt, alles was perfect toegekomen

Rappe verzending. Al enkele keren kostuum besteld. Altijd goed aangekomen en goed verpakt

Volgende dag in huis, prima pakkie

Goed geregeld, niks te klagen!

Snel bezorgd, zelfs in carnavalstijd.

De pakjes zien er top uit.

Alles is goed aangekomen. Netjes verpakt. We hebben er heel veel zin in. Het feest mag beginnen.

Snelle levering en uitstekende afwerking

Sneller geleverd dan de voorziene levertijd (die op zich al kort was) – echt top! Daarnaast is de kwaliteit van de materialen uitstekend. Een zeer tevreden koper hier!

Ruime keuze in het assortiment, duidelijke foto's of filmpjes van de producten. Ik raad deze webshop zeker aan als je verkleedkledij zoekt. Volgens de webshop zou ik het artikel dinsdag ontvangen: zondagavond na 23u besteld, maandagochtend al om 11u aan de deur. Ongelooflijk.

Goede, snelle service zoals beloofd!

Zelfs in de drukke carnavalsperiode konden ze de verwachte levertijden waarmaken, super!

TOP SERVICE

Ik plaatste een vrij grote bestelling en werd daarbij uitstekend geholpen. De communicatie verliep vlot en vriendelijk, waardoor alles meteen duidelijk was. De levering was correct en perfect op tijd, precies zoals afgesproken. Echt een betrouwbare service – voor herhaling vatbaar!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW